Smygträning och ASOS

Ett par träningsuppgifter (?) att smyga in i vardagen!
Som alla vet så är ju trapporna ett bättre alternativ än rulltrappor/hiss, samt att gå av en station innan om man åker buss och gå sista biten.

Här mina favoriter iallafall!

Situation: TVn lockar. Lösning: Ha ryggen rakt mot fotöljen/soffans ryggstöd och dra upp benen i 90graders vinkel och tryck benen ner och upp så många gånger du orkar. Vila, gör om så många gånger du orkar, vila, njut av serien ;)

Åk inlines med en picknick packad i ryggan, åk till en grön äng eller strand och njut! Solbränna + motion + gott mat = perfekt kombination!
Smyg hem med pojkvännen/flickvännen och hångla loss i timmar. Eftersom din puls slår snabbare och din andning blir tyngre och snabbare förbränner du mellan 2-8 kalorier per minut!
I vattnet är det svårt att känna av att man svettas när man omringas av svalkande vätska. Du behöver inte simma 3km för att träna, lek och hoppa runt med vännerna/familjen/pojk- flickvännen istället, solen når dig även under vattnet!
Sitter du vid datorn lite föööööör mycket..? Det gör nog de flesta, med eller utan vilja. Lösning: Be en kompis skicka en bra tempolåt till dig var femtonde minut och du skulle bara VÅGA att strunta i att dansa till den!! Annars gäller ben-knepet, eller sitta med rak rygg och "jucka" med underkroppen dvs. höfterna, lite lätt.Du ska känna i nedre delen av ryggen. 

Shopping = mycket promenad = långsam förbrukning av energi = mer fett bränns.
Fotboll = mycket intervallträning = snabb förbrukning av energi = mer kolhydrater bränns. (Självklart bränner du fettet också, men kolhydraterna bränner du först)
Men allt som allt är det viktigast att varva träningen med jobbigt, mindre jobbigt osv. Du ska ju gilla att träna, inte känna dig tvingad!

Var inte rädd för att du ska få biffiga ben om du tränar dem, benen är kroppens största muskelgrupp (-grupper) och mer muskler (frittfram för styrketräning, alltså!) = mer förbränning. Bra benmuskler = mer förbränning!
Allt som gör att hjärtat slår snabbare är i stort sett träning, glöm inte det!

Har sett att många bloggare har bloggat om just Asos, inte riktigt givit sidan en chans men när jag klickade in på deras hemsida hittade jag en massa intressanta köp! Har inte beställt något än, borde nog göra det.. ;)


SEK880.36 
Även om klänningen sitter myyyycket bättre på Jessica så är den kanske värt ett litet hål i plånboken? Bara att maxa brun-utan-sol krämen och solningen utomhus med lite citron i håret och mjuka lockar, ett par shyssta skor och (självklart) ett par stora glasögon!

Fleur Print Scoop Shift DressSEK379.23
asos


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback