ny blogg!

Har bytt blogg till;

->THOWES
image40


hemma igen!

Hej!

Har haft ett underbart lov, även om det fanns fördelar med att stanna hemma ibland också :)

I måndags åkte vi till Sälen, tog ett antal timmar och när vi väl kom dit möttes vi av fyra stora ögon (malins kusiner) som efter fem minuter var uppe å hoppade i våra sängar och tyckte vi var sååå stora.. haha :)

Tisdagen ägnades åt att hyra skidor och fixa liftkort i Lindvallen, usch, tyckte inte alls om mina skidor, för mjuka och var ostabila.. Så jag bytte till snowblades efter några timmar och vi åkte runt i skogen och hoppade på småhopp, vilket var mycket roligare när man vågare ramla utan att riskera att halva benet flög åt sidan.. ;)

Under onsdagen åkte vi till Hundfjället och mötte även Victor, vädret var mulet och mitt humör var inte riktigt på topp, isade backar och man såg knappt fem meter framför sig. Att jag är närsynt å har brytningsfel gjorde inte direkt saken bättre, så skidåkningen var inte rolig den dagen.. Åkte två åk, sedan gjorde jag en vurpa och föll på huvudet, vilket resulterade i att jag åkte hem med illamående och en risk för liten hjärnskakning.. Suck.

På torsdagen åkte vi till Kläppen, massor av snygga snowboard-outfits, grymma hopp, roliga branta backar och underbart väder!
Malins kusin Elsa, 8 år, åkte upp i ankarliften med malins mamma. Hon fastnade med jackan i liften när de skulle släppa den och släpades ca 20m uppför den branta backen som följer innan liftarna byter håll! Shit vad vi blev chockade, mia snabbade till stopp-knappen och sen fick hon pulsa upp i backen och trösta en riktigt chockad 8-åring..
Idag var det iaf riktigt kul, en massa svarta backar och roliga hopp, helt klart favoriten hittils!

Sista dagen åkte vi till Stöten och åkte med Victor. Här fanns det nästan bara svarta pistar där vi åkte, vilket var så kul! Visst, de andra kom ner snabbare, men sen har ju respektive åkt i ca 15 år (?) haha :) Vädret var helt underbart, strålande sol, pudersnö, vindstilla.. UNDERBART! Vi åkte offpist, haha, så läskigt, ramlade man var det ju en aning svårt att ta sig upp igen.. ;)
Sen blev jag mer eller mindre nertvingad till en puckelpist, men det gick prima, så länge man böjde på knäna, haha!
Vi åkte ner i skogen igen, Malin, Victor & Carmen vågade lite mer än mig (CARMEN Å VICTOR ÄR FAN GALNA.. & malin är carmens lärjunge (;) så dom åkte i stort sett rakt ner i en "svart-pist-off-pist-skog" där jag åkte paralellt.. Tog mig ut ur skogen efter ett par 20 min, dom fortsatte åka ner. Låg och hoppades på en goggle-bränna i 40 minuter innan Victor kom ner å gjorde mig sällskap, dom hade inte kunnat hitta ut ur skogen och var tvugna att gå med skidor/bräda i händerna, haha!

Nu är jag iaf hemma, har ätit tacos och ska ta en dusch å sedan kanske dra till Clara å se melodifestivalen, får se vad som händer. :) På 4an, halv tio ikväll, är det iaf en film om men kvinna som dog för 8år sedan å som tydligen har en dubbelgångare, verkar riktigt läskig! Kram!