Nu har jag också pumps!

Hej,
Och TACK TACK TACK till alla som gav mig tips! Så uppskattat, verkligen! Efter många om och men bestämde jag mig för ett par svarta pumps med 1½cm klack, guldrand över tårna, från Skopunkten. I love them!
Fick superhjälp av en charmig expedit på MQ, det är pappas födelsedag imorgon och vi barn skulle ge han något speciellt så det blev en jättefin brun sidenslips och en mörkbrun v-ringad kofta som han kan matcha med sin favortskjorta. :)
Köpte fler julklappar till familjen, men det kan jag inte avslöja eftersom jag vet att iallafall min mamma och min styvpappa läser detta.. Så tyvärr :)
Jag gick runt i stan, tänkte att jag borde hitta *pip* (en viss butik), sedan när jag vände mig om - vad tror ni ligger där om inte just den butiken!? Det var så perfekt, jag gick runt och fnissade för mig själv, haha! Måste sett lite smått galen ut ;)

Imorgon kommer några tjejer och killar som har startat eget och som ska hålla föredrag för oss Sam1or. Ska bli intressant, men hade hellre haft sovmorgon och idrott.. Även om det var pardans, haha! Och efter det naturkunskapsprov, och då gäller det. MVG i slutbetyg, eller inte.. Huh! Håll tummarna :)

Dagens tips (Idag till er som har tillgång till Sthlm!): Drömhuset. En butik som ligger vid Sergelgången, mittiemot Cubus och H&M. Toppen saker till hemmet, allt i olika stilar och billigt dessutom. Min butik när jag flyttar hemifrån!! :) Jag menar - vad sägs om ljus som doftar brownie, Marilyn Monroe-tavlor, kaffe&te-specialer, allt för hemma-spa, massor av ljushållare etc.. Så underbar butik!

Kram på er!

shopping-hjälp efterlyses!

I helgen ska vi äta julbord, vi ska vara uppklädda och strikt sminkade. Ja, ni vet. Sån typ av resturang. Jag har klänningen - en svart, kort klänning, men måste verkligen ha ett par skor! Har bara ett par vita med en svart rand över tårna. Och pga min längd (176cm) vill jag inte bära högklackat, max är 1½cm. Och eftersom jag bara har tänkt använda dom under denna kväll behöver dom inte vara dyra.

Så:
Svarta, lågklackade, billiga skor. Vet ni någon bra affär? Vore så rart om ni svarade!

Update: Sitter här med två fiskpinnar och ett päron framför mig som middag. Och okej, om jag skulle ha högklackat - men ge mig tips på högklackat i såfall? Måste ha tips!


nähä?

Får se hur det blir med USA-resan. Pappa och resp är inte så sugna på det, mina andra styvsystrar vill också - och ni kan ju räkna ut hur mycket det kostar i sånnafall. Suck. Ibland suger det med skilda föräldrar. (Samtidigt älskar jag ju er, systrar & bonusar!!)

Skön dag idag, iallafall! Gick hem till T under lunchen, sjukling där.. :) Imorgon slutar jag halv tolv, och ska då in till stan och julshoppa. H&M har klubbdag vilket betyder 10% av på det du köper om du är medlem, så åk! :)

Ikväll är det OC-kväll, men innan det måste jag (börja) läsa i min engelska bok "About a boy", plugga astronomi och läsa i min svenska bok "Ingen är så söt som du ;-)" Men okej - den läser jag bara för nöje... Har två prov i veckan och två prov nästa vecka - ÅÅH!

Måste lära mig handskas med pengar! Hur ska man klara av de tre sista veckorna på månaden? Suck.. Tips, någon? ;)

Outfit - Mörkblåa jeans, svart polotröja, smalt guldhalsband, nedsläppt hår.

i kvarten..

.. åkte vi ut, mot några sam-treor. Surt det känns.. Jag hatar att förlora!!
Vi vann våra första två matcher men förlorade tredje - mot nåra tvåor (men alla i det laget var faktiskt väldigt aktiva i diverse egna sporter, använder det som en ursäkt) , stämningen var på topp, sen kom lunchen - var inte hungrig så det ett päron och en macka, sen spelades det fejkmatcher på planerna, som sedan utvecklades till fotbolls-volley, nästan roligare att nicka och sparka haha ;)
Efter det vann vi på walk over och sedan kom kvartsfinalen. Tycker nästan vi spelade bäst då, alla var så grymt fokuserade, men så var de andra laget bättre och dom vann. Vår tur kommer nästa år, då jävlar! ;)

Sen frågar Essner om jag vill spela fotbollsturnering nästa tisdag, så jag och Natalie har bestämt oss att spela.. Inte för att vår klass kommer vinna - några i teknikklassen har stjärnor som liknar Ronaldino.. Menmen, alltid kul att sporta! :D

 Nu måste jag ta en dusch, kan ni inte berätta vad ni ska göra på första advent? Själv ska jag äta julbord den helgen och fira pappa :) Kram på ER!


oh no

.. satans vilken huvudvärk jag har. Har inte haft så här ont på länge, och nu plötsligt har jag det nästan varje dag! Jag tar nte pillrena längre, så vad kan det vara? :(
Nej jag orkar inte skriva mer, måste vila. Och jag måste plugga, tusan! Men nu får jag ta psyket före hjärnan, innan mitt huvud eldas upp :(

Veckans låt: Jojo - Too little to late
Veckans planer: Ta det lungt. Inte känna stress för träning när jag inte mådde bra.
Veckans vill ha: En kväll i jacuzzin. Nu.
Veckans drog: Pepparkakor!
Veckans dricka: Julmustlight!
Veckans mat: Pizza. Eftersom jag inte har ätit någon men varit typ supersugen!
Veckans köp: Min svarta klänning. Kärlek !!
Veckans kärlek: Till Carmen. För lördagen, så mysigt.
Veckans mående: Världens berg&dalbana. Tack piller.. suck.
Veckans Yes!: Fredag- och lördagplanerna
Veckans Neeej!: Prov? Va? Åh nej..
Veckans skämt: Pelle på skeppet. Hahaha, jag och mina insidejokes med D & O.
Veckans finaste: Klänningen.. Aw.
Veckans tråkigaste: Att hon förstör lagkänslan.
Veckans roligaste: Usa 2007-planer! Blir det av eller inte?
Veckans citat: "och Gud har talat" - till tjejen som är såååå arrogant. Bitch!
Veckans bästa: Volleyball i två timmar på vår lediga dag, såå kul!
Veckans sämsta: Ska jag få tid hos UDM först den 12e!? Och jag är tydligen allergisk? Jävla vårdköer!! 
Veckans betyg: 7-8/10


utekväll och drömmar

Åh vad jag är sugen på en "girls night out", är såå sugen på att dansa!! Carmen och jag pratar om det, sammansvetsa ett tjejgäng - tjejerna i hennes nya klass & vårat gäng, tänk er vilken kväll.. ;)
Just nu är jag grymt positivt inställd till livet, är såå sugen på att få veta så mycket som möjligt som
USA-resan. Och jag är t o m positivt inställd till att det är måndag imorgon - det är ju min längsta dag med musikprov och tyska som sista lektioner.. Suck. Men just nu - i can do it, utan att klaga!

Nu till en utmaning, kära bloggerskor & bloggare! Dags för alla att tänka positivt.
- Ni ska lista fem positiva saker om er kropp. Alltså inget jävla "jag är tjock", "jag är ful" osv. Nu äre skönhet som gäller, och det har ni alla, så plocka fram det bara! Det är inte att skryta, utan detta ska vara fullt normalt att göra, varför ska så många klanka ner på sig själva?

Min lista:
1. Jag är lång - ogillade det förut, men nu vet jag att man ska vara stolt över sin längd, oavsett antalet cm!
2. Mina höfter är bredare än min midja - timglasform vilket jag också är stolt över!
3. Har starka benmuskler
4. Min rumpa är söt!
5. Mina ögon är formade som vattendroppar som ligger ner, nja ungefär. Men jag tycker om dom iaf :)


kvinna?

Den där klänningen är ju omöjlig att få tag på! Precis som kappan jag vill ha. Suck. Men! Jag hittade ett par jeans och en nästan likadan klänning, men den här hade en avtagbar rosett på. Perfekt till julbordet nästa vecka!
Bilder kommer senare!
Ikväll är det volleyballträning, men jag haltar fortfarande efter fallet i trappan igår. Det suger! Får väl trösta mig med att vi har en hel dag med bara volleyballmatcher tisdag :) Ska bli sååå kul!!

frukost & drömklänning

Nu för tiden kan jag inte äta frukost när jag precis vaknar, jobbigt eftersom frukost är det godaste målet på dagen ju .. Men jag får vänta lite bara, duscha å göra mig iordning innan. Sen kommer problemet som jag alltid har " vad ska jag dricka? " Åh julmust ... Gud vad sugen jag är på julmust! Men det kan jag väl inte ta till fr ukost? Så det blev två mackor med ost,skinka,tomat och brämhults färskpressade juice.
Nu ska jag iväg och förhoppningsvis ta med mig min drömklänning hem! Åh ja - ni vet vilken. Den är svart.. Och från H&M. Jag hade den i min hand men just då var jag så less på allt vad kläder heter. Damn!!

USA -07 ?

Har fått mersmak av USA efter sommarveckorna med familjen, eller ja - familjen på pappas sida :) Och efter att ha spenderat ett par få dagar i High School skulle jag inte säga nej till en termin där. (tror jag?)
Förra året besökte jag en gymnasiemässa där EF High School Year befann sig, och jag anmälde mig för ett nyhetsbrev. För bara några dagar sedan tänkte jag på hur sugen jag var på att studera utomlands, och idag kom ett brev till - precis med de instruktionerna jag behövde för att komma vidare! Och jag hade inte gjort något, bara funderat, och helt plötsligt.. Ett tecken från ovan, maybe? ;)
Så nu har jag iallafall anmält mig och om några dagar ska jag dit på intervju, åååh vad jag är förväntansfull!! :)

... Fast visst vore det underbart att studera i ex Spanien & bli brun året om? Men, spanskan? Nah. USA får det bli.

34450-20

sats

Hej!
Vaknade hos T, åt nybakade scones och myste tills det var dags för honom att spela match, och för mig att åka hem och packa. Efter det åkte Carmen och jag till SATS där Carmen hade vunnit en dag med en personlig tränare, men han hade glömt bort - och vi fick fri tillgång till gymmet idag och ett frikort till valfritt pass i vilken SATS-anläggning vi vill! Kul va? :) Så idag gymmade vi i 80min, sen gick vi till Lilla Bangladesh, en resturang nära jensen norra. Där åt vi lunch, jättegott!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, det är riktigt mysväder ute, så kanske en film, te och Ben & Jerry's? Förhoppningsvis kommer syrran hem med sin pojkvän, vore trevligt att träffas!
 Vad händer för er ikväll? :) Kram!

Julklappstips!

Jag har satt ihop ett eget tipsinlägg inför julklappsköpen:

Lillasyster / Yngre tjejkompis / Yngre tjejkusin
Lillebror / Yngre killkompis / Yngre killkusin
Mor / Farmor / Mormor / Moster
Pappa / Farfar / Morfar / Morbror
Storasyster / Dig själv / Bästa tjejkompisen
Pojkvännen / Bästa killkompisen

( Självklart betyder det inte att pappa vill ha något i "pappa-bilden", han kanske föredrar något hos "mamma-bilden", jag har satt ihop presenter jag tycker passar, inte något som nödvändigtvis måste passa. )

Hoppas ni hittar något, och som sagt - det är tanken som räknas! :)
Och skriv gärna om ni hittade en speciell klapp som ni tänkte eller ska köpa!

ledig

Hej,
Idag hade jag absolut inte alls lust att gå upp. Kunde sova hela dagen kändes det som, tack vare mina tabletter.. Såhär trött brukar jag ju inte vara. Men det var dags att gå upp kände jag, och nu är tydligen brorsan och P hemma också sjuka (!). Hmpf.

Nu väntar jag bara på att mina ägg ska bli klara, sen ska jag äta frukost. Om några timmar bär det av ner till hallen, träning med klasskompisarna :)

Tjejer.. Och killar. (?) Vart går gränsen när det gäller svartsjuka? Vad är acceptabelt och var räknas som .. vad säger man - ovanligt, sinnessjukt? hah. Ni vet säkert vad jag menar. Kommentera gärna, jag vill veta era åsikter (även om ni inte har en egen blogg och vill vara anonyma!)

( ont i halsen!? gud måste skoja :S :| )

Yes!

34450-10
Måste bara skryta lite, även om jag är osäker på om det är bra eller dåligt, men en uppåtkurva bådar gott? haha!

13 månader

ÅÅH vad Seth är seg! Fast hans metod fungerar ju, men det blir så mycket sårbarhet.. Suck. Kan just tänka mig in i Summers situation, hon måste må skit.

Imorgon ska jag sova uuuuut, äta en långsam och uppfriskande frukost (vad sägs om nyttiga mackor, lite kiwi o mandarin och grönt te?) och städa, tror jag. Haha! På min lediga dag.. Möjligtvis, iallafall. Sedan volleyballträning, uh är fett taggad, kommer bli så KUL!

Har bestämt mig. När den här medicinen är slut och allt har ordnat sig ska jag ha en EGO-dag. Bara ta hand om mig själv,
ragga upp någon som kan massera mig, manikyr, kanske färga håret, solduscha.. Allt för en ny, fräsch start!

Nu börjar OC! Kram!

ikea

Dessa bilder hittade jag hos Engla. IKEA har tydligen en ny serie för smink & smycken, smart förvaring som alltid. Och mamma har precis fått ett presentkort därifrån & jag har mina smycken och smink överallt, ett tecken från ovan, ser jag det som ;)


Drogpiller

.. jo, exakt så. Idag har jag nästan somnat två gånger i skolan och jag har varit super deppig. Det är för jobbigt! Måste jag ta dom där tabletterna verkligen? :(

Tittar på Tyra Banks Show, kladdkakan står i ugnen och en kiwi ligger på bordet framför mig. Mm kiwi. :) Imorgon är jag ledig tjoho! Vi ska träna volleyball, härligt!!


Idag har jag och Tobias varit tillsammans i tretton månader! Tobias, du är världens underbaraste. Förlåt för hur jag har varit den här veckan, hela jag har varit upp och ner. Det kommer bli bättre till helgen.

Hjälp mig nu, bloggerskor!

Sitter här med mamma, väntar på att Gray's ska börja igen. Idag fick jag mitt paket från H&M, yes! Men.. tröjan var för stor. & lite för ljus röd.. Och mössan var underbar, men jag tror jag hellre vill ha den i färgen aubergine. Mamma tycker jag ska titta i butiken istället för å nätet, och då säger jag "Ja, men jag kan blogga om det, då kanske jag får svar"
Haha, så typiskt när man bloggar för mycket! :)

Så nu är frågan, kan man hitta
dessa i en butik eller är det "only @ net"?  (Det är som vita vantarna, 59:-, längst upp till höger!)

ugly betty & gray's

Bestämde mig för att ge lilla Betty en ny chans, och den här gången är avsnittet bättre! Sen blir det Gray's Anatomy, tydligen det hemskaste avsnittet någonsin.. Huh!

Aouch, fan vad såret på min mage svider.. Känner verkligen att bedövningen börjar avta :|
Måste boka biljetter till Saw3 på fredag, någon som har sett den och som kan berätta exakt hur läskig den är?  Har hört att människor har svimmat av den.. En av mina kompisar gick ut efter 10min, t o m! Huh??

drogmedicin

Hatar, hatar, hatar min medicin.

Idag fick jag en bedövningsspruta, sen stack hon hin en tjock spruta på sidan av magen - så nu har jag ett litet hål i magen och nu är det ett plåster där och förhoppninsgvis går utslagen bort. Najs........
Borde inte klaga, jag får ju min skönhetssömn ändå - på lektioner, på vägen hem, under natten.. Ja ni. När so helst, nu är jag ju trött hela tiden! Men det kommer bara vara en vecka, som tur är.

Fick reda på att vi är lediga på torsdag, skönt! Då blir det antagligen en tur till solriumet och så ska vi antagligen träna volleyball inför turneringen.


 
Henne. Hon går runt och tittar ner på allt å alla, upplever sig själv som starkast och vackrast. För det är ju bara hon som går runt med en latte från någon stor kaffekedja, ingen annan dricker denna status-dryck. Är såå mån om att inte gilla alla andras sätt att vara, ändå kopierar hon så många drag. Ofta ett tecken på säre självförtroende än man visar. Trist bara att inte kunna stå för saker man gör.

champagne

Please, jag skulle behöva ett riktigt stort glas just nu. Puh. Sitter å smuttar på mitt te, tittar på Gwen Stefani's nya låt (que?) och funderar på om jag borde göra mig iordning istället för att vara fast vid datorn. Den moderna datanörden är ju ingen geek, det är ju modebesatta tjejer, haha!
Får se vad doktorn säger idag... Fan vad det kliar. Suck. Kram på er!

outsiders

Jag och syrran sitter och pratar, träffas inte så ofta så det är skönt att prata när vi väl gör det.
Nu blir det outsiders, det handlar om fetma. Fetma.. det är ett laddat ord! Det har blivit en helt ny syn på det hela, det här har blivit
normalt och det här är att vara småmullig. (hon är ju fan tränad!) Suck. Inte konstigt att många inkl. jag har vissa anmärkningar om våra/min egen kropp!

Imorgon ska jag till läkaren igen, för att kolla utslagen.. Suck. Jävla piller. Och allt. Egentligen, känns så onödigt alltihopa! Slänger i sig massa piller, låter kroppen handskas med allt. Lite läskigt, det är ju ändå kemi eller hur? Jag tror mer på naturliga saker men vad kan jag göra nu egentligen? Och ja - självklart är det ok att ta en alvedon dagen efter.. o samarin.. o sånt.. ;) Det beror ju ändå på!

ÅH nej!

Hej!
Vaknade av en alarmklocka i form av T's röst, mysigare att vakna upp med en kärleksfull röst i telefonen än av ringsignalen (även om det är färjestads introlåt, haha!)

När jag kom ur duschen märkte jag en massa utslag på låren och en liten koloni på magen.. wtf? Så ett samtal senare fick mamma veta, hon konttaktade vårdcentralen och i skolan fick jag reda på att jag hade fått en tid.
Väntade i nästan en timme, sen fick jag komma in. Hon sa att det var allergi mot en viss läkemedel, i detta fall - Mina p-piller!! Så jaha!? Så nu får jag inte äta mina piller. Nähä. Så jag skulle gå till Apoteket och köpa ett paket med 20 tabletter, 2 varje dag, som ska motverka att det kliar. Men - jag kommer vara supertrött, yr och kanske illamående. Och får jag andningsbesvär ska jag ringa akuten. Tjoho.. Min dag är räddad. Fan vad trist! :(

Just nu springer jag (bokstavligt talat!) fram och tillbaka mellan ugnen för att grädad mina pannkakor, medans jag kliar mig på axeln (inte där också!!) och tittar på något B-program på TV.. Åh.. :(

Btw, har svenska Glamour slutat säljas ...?

godnatt!

Imorgon ska jag vakna upp och tänka "den här dagen ska bli den bästa dagen i mitt liv".
Längtar till julafton, so bad! Eller, mest till all julshopping. Trist att man kan hitta så mycket fint på nätet, det är ju irl som är trevligast! Jaja, hoppas ni sover gott. Kram!

Perfekt par, enligt mig


Och NU har dom äntligen (?)
gått och gift sig. Men ville du verkligen det, Katie?

Veckans låt: Alla med Justin T. Oh, i love him!
Veckans planer v47: Skapa ett toppenlag i volleyball, umgås mer och vara på väldigt glatt humör.
Veckans vill ha: En hel garderob, eftersom jag precis har rensat ut så mycket.
Veckans drog: C H O K L A D.
Veckans dricka: Varm, hemmagjord, sockerfri oboy.
Veckans mat: Lördagsmiddagen, entrecôte/bearniesås/potatisklyftor
Veckans köp: online-shop @ H&M! Får paketet nästa vecka. :)
Veckans kärlek: Till vågen i lördags. 2kg på en vecka. Och yes, jag har ätit godis. Hur fan?
Veckans mående: Glad oftast. Svartsjuk. Sårad.
Veckans Yes!: Hela idrottslektionen i fredags, i heart volleyball!!
Veckans Neeej!: Men vafan? Hur kunde du tro att jag inte skulle bry mig....?
Veckans skämt: Tjuvlyssnat, förra inlägget.
Veckans finaste: Tobias när han skrattar för han tror jag ska kittla honom när jag håller fast han. ;)
Veckans fulaste: Min ärkefiende just nu. Grrr..
Veckans tråkigaste: lördagen. var på dåligt humör hela dagen!
Veckans roligaste: Allt kissen gör just nu! ;D
Veckans bästa: Fredagen med tjejerna, martin & zace. Tjejer, ni är bäst!
Veckans sämsta: Att jag är i behov av bekräftelse..
Veckans betyg: 7/10

tjuvlyssnat

Efter att ha sett så många dumma, roliga, bisarra (- you name it!) kommentarer på olika bloggar var jag tvungen att surfa in på tjuvlyssnat och se om det höll måttet. Och gosh.. Vad jag skrattade! Helt sjukt vad vissa människor kläcker ur sig! Här är två av mina favoriter:

34450-9

kakaodricka

Äsch jag vet. Men jag kan inte dricka kaffe, och absolut inte latte. eller något sånt. Kakaodricka is my thing!
 
Nu är iallafall garderoben klar, har lite kvar på min våning men det borde gå hyffsat snabbt. En flyttkartong & 2½ papperskassar med kläder jag inte vill ha. Puh. Och ändå känns det inte som om jag har fått bort något! Fast den känslan ändras väl när allt ryker.. ;)

Just nu tittar jag på TV4+, det är ett work out-program, me like! No pain, no game ;)


rensning

Det blev ingein pokerkväll, tobias victor emma jag och carmen badade jaccuzi istället, sen gick en propp för att vi hade använt för mycket energi.. Men sen kunde vi bada igen :) Sen åkte jag och tobias hem till honom, där hans föräldrar hade gäster, vi hälsade och pratade lite med dom (och smakade världens godaste kladdkaka!) och gick sedan och la oss. Vid 8 gick vi upp, tobias skulle stå i cafét nere i bandyhallen, och jag åkte hem. N

u ska mamma och jag rensa garderoben, huh! Så mycket jobb.. Får se hur det går. Ska bli riktigt härligt iallafall, nu har jag ju plats för mer! Lägger upp en bloggsida till sälj&köp senare. Kram på er!

poker

Som ni vet åkte felicia ut, men jag bryr mig inte - hon eller johan, so what, ungefär. Det är Erik & Marcus som är de riktiga idolerna, that's it!

Idag försöte jag mig på julklappsletning, märks att många gjorde samma sak.. Hittade inget, men fick inspiration, tur det :) På perrongen stod jag i 30min och väntade på ett tåg som aldrig kom (alltid samma sak, VARFÖR?) och när det väl kom åkte det åt fel håll! Varför kommer det tre tåg till Sollentuna/Märsta och när det står "Kungsängen/Bålsta" åker det till Sollentuna? Suck. Så jag märker det först i Ulriksdal, och får åka till Karlberg och sedan hem till min lilla ort.

Är supersugen på att sy upp min klänning, men när jag väl testade den på tror jag den är bättre som den är. Vad tycker ni? Nu ser klänningen lite konstig ut, tänkte inte på att räta till banden osv, tänk inte på det :) (Mina händer ser ganska bleka ut.. huh. det är kameran.)
34450-8
34450-7

Ikväll ska vi spela poker, och innan det är jag bjuden på middag hos T, är det en formell dvs klänningsbärande middag? Borde nog ringa. Kram!

idol & jaccuzi

Måste verkligen kila nu, ska hitta en bra halsband & sätta på mig en bra outfit innan jag ska möta clara vid stationen! Sen ska vi till Emma och se på idol,heja erik! Felicia åker. Eller johan.. Usch jag vet inte. Vem tror ni? Efter det ska vi iaf hem till min pappa å bada jaccuzi! Rykande hett.. Men med regn? Mja. Hoppas ni har det kul!:)

I min väska

Inte världens roligaste innehåll kanske, men here u go!
34450-5

Handkräm (är egentligen fotkräm, men är toppen för mina supertorra tassar)
Puderborste & Solpuder
En liten röd anteckningsbok för dikter
Kamera
Läppbalsam
Glasögonfodral
En liten kuvertväska med bibblanslånekort, bankkort, piller, liten spegel, tågbiljett
Träningskalender (skolkalender också!)
Hårspännen
Stor spegel

Nej nu ska jag kila ner, Per har precis kommit hem med mat, kycklingsallad för min del! Yum! Ikväll blir det en annan outit, men när man moblerar om (? datorn?) trivs jag i detta:
34450-6

bitch? jo, just nu iaf.....

Nu får jag ta å sluta. Svartsjuka? I dont care anymore. Livet gör som det vill, nu orkar jag inte bry mig!

Gjorde ett
bitchtest (som jag hittade på Jaz's blogg), Biffen - håller du med? ;)

I am 21% Asshole/Bitch.
Not an Asshole or a Bitch.
You are not an asshole or a bitch, more like an asshole and bitch target. You have no backbone, and fold at even a slightly insincere look. Stop crying, you wuss.

Sure, antar att det där stämmer.... När jag har dålig självkänsla. Men ibland, oj, då blire nästan 100%. Så - jag är ganska förutspådd, beroende på kost, sömn & omgivningens agerande .. Men för det mesta är jag solglad ;)

svartsjuka

Yes, nu sitter jag här igen, i samma sits. Men det är så jävla svårt. Jag hatar det. Hur vet man säkert hur en annan person känner och tänker? Du är ju inte den personen eller hur? Åh!!
Nu ska jag gå och solduscha igen, ska kväva det lilla monstret i mig tills ikväll, då blire vi tjejer i en rykande het jaccuzi och våra två grannar, thank god for real company. puss.

Regn utanför..

.. och en chokladbiskwi här inne! Yes, här sitter jag, i min vinsvåning i en soffa och bloggar lite med hjälp av lap topen. Äter en chokladbiskwi (mmm så god!) och ska börja läsa senaste numret av VR. Får se vad jag tycker om den den här gången.. :) Trots den sunkiga vädret ute är jag faktiskt på bra humör :)

När kommer snön?


Varför får inte vi någon snö? :(

Ikväll vill jag svassa runt
i den här.. åååh.

8 plusgrader, ändå kallt?!

Gud vad spring i benen jag har!! Har haft det i några dagar. Har bara längtat efter att få dra på mig mina löpardojor och känna asfalten mot fotsulan.. Har glömt bort och inte haft tid. Suck. Tur att vi ska öva volleyball imorgon på fysen inför vår volleyballturnering. Älska Volleyball! :)

* Mixa frysta hallon& blåbär med vattenmelonyoghurt (från arla, har tre ljusgröna streck på toppen av 1L förpackningen), det ska bli en mörklila färg. Nyttig smoothie och så himla god!

Imorgon är det fin-fredag, check out my outfit later!

kort inlägg!

älsklingen och jag sitter o nördar oss med lenny kravitz. skriver sen ikväll! :)

tre timmar i skolan kräver inte trend


morgonstund har guld i mun.. eller?

God morgon, hade jättesvårt att komma up ur sängen men nu är jag pigg och vaken! (mja..) Så nu ska jag dricka upp mitt köra gröna te, ta en snabb dusch och välja ut kläder.

Jag har långa strån i mina ögonbryn, vilket ibland kan resultera i att något faller ned från själva bågformen, låter lite konstigt men ni förstår kanske. Ett tips är då att ta en gammal tandbrste och sen jättelite vax på den, sen är det bara att kamma som du vill ha dom! Vill du ha ännu mer stadga, spraya hårspray på fingertoppen och fixera därefter :)

Åh vad trött jag blir. Varför kan jag inte leva i verkligheten? Drömmer för mycket och tänker för mycket på oreslistiska saker. OCH inbillar mig saker. Dåliga saker. Fuck.


OC

Fan vad alla gör slut i OC! Varför kan han bara inte säga sanningen? Åh! Aja, dags för migg att fortsätta skriva en engelsk text om Maltas historia. zzZzZz.... Svartsjuketips någon, btw?

snart OC!

Sitter här i vår röda tvsoffa och tittar på "det okända" med mamma och Jesper, lite läskigt måste jag medge.. Eller inte just nu, men när man ska gå och lägga sig och mörkret gör sig igenkänt.. Uh, nej tack! Katten springer (okej, RUSAR) fram och tillbaka här utanför, ser lite kul ut, haha!

Nu har jag sprayat kroppen brun, härligt med lite färg för en gångs skull! Får alltid sådan ångest över vintern, alla bilder där man är blek, usch.. Och förlåt att jag är ytlig. Men jag trivs varken på insidan eller på utsidan om inte motsatsen gör det! Eller.. Ja, ni fattar.Så nu är mitt badrumsgolv brunt, dags att ta fram moppen och vara snäll mot mamma, det var ju trots allt jag som gjorde det. Hoppas ni har en skön kväll!


ett år!

Happy birthday, happy birthday - idag fyller min blogg ett år, yey!

Härligt att det är onsdag, nu är det bara torsdag (naturkunskap, engelska) och fredag (idrott, naturkunskap) kvar! Riktigt härligt, och sen är det helg! Veckorna känns att gå så snabbt, eller egentligen har hela 2006 gått förbi i rasande fart. Tror det beror på att jag hela tiden har sett fram emot saker, kanske inte riktigt levt i nuet? Eller? But hey, that's who I am, eller hur :)


nätshopping

Så nu har jag klickat hem några plagg från H&M, en röd top, auberginefärgade vantar & en vit mössa. Tanken var att köpa mössa och vantar i samma färg, men helt plötsligt är den slutsåld! Typiskt. Och eftersom man måste handla för minst 200:- kunde jag inte bara köpa tröjan, som jag mest ville ha. Så jag lät shopparen i mig ryta loss, och hittade då de jag tyckte var jättefint, och efter en massa "du får inte betala, för du är under 18" osv, fick jag tillslut allt hemklickat, men hjälp av min kära mor. Ska bli kul att se vecka 47 :)



Idag har jag även gjort min egen glass! Blir det gott kommer jag dela med mig av recepten :) Glassen gick i smakerna:
1. Jordgubbar, choklad, vanilj
2. Choklad, nötter, chokladsås, vanilj
3. Kolasås, nötter, vanilj
4. Jordubbar, vanilj, strössel, choklad
.. och de smakerna fick sina egna förpackningar - 100ml sieze Häagen Dazs boxar! Ska bli riktigt kul att testa!


Ebbas Lista

Kläder

2 perfekt sittande jeans, ett par i ljusare slitning och ett par mörka, otvättade.
Perfekt sittande, mja? Men näst intill!
1 kashmirtröja, enfärgad i en neutral färg och av riktigt bra kvalitet. Nej, inge kashmir här!
1 par svarta byxor med stretch och lätt bootcut. Ja, fast dom är omsydda till en rak modell nu
1 par mörka eller (helst) svarta shorts. Ja, fast de är sportshorts…
1 vit bomullsskjorta. Yes!
1 enfärgad kavaj eller kavajjacka i kortare modell. Kortare? Nej tack. Annars har jag ett par kavajer.
1 svart kofta, gärna i kashmir, mjuk ull eller en sidenblandning. Ja.
1 enfärgad, mjuk kofta i grått, rosa eller annan färg du gillar. Absolut.
1 jeanskjol du gillar, valfri modell (men inte för kort!) Mm, ingen favorit men den funkar!
2 svarta toppar i modellen som gör dig snyggast. Haha, ja kanske..
2 vita toppar i modellen som gör dig snyggast. Ja! Vitt is the shit!
2 vita linnen varav ett slätt och ett ribbat. Nej, inget riktigt perfekt..
2 svarta linnen, helst ett slätt och ett ribbat. Nej, inget riktigt perfekt.
1 Trenchcoat men klassiskt snitt. Ja.
1 snygg vinterkappa i mörk färg. Har en i vitt, letar efter en svart eller mörkblå.
1 LBD. Jag har en, men den är för lång. Letar som bara den!
1 wrapklänning, enfärgad, mönstrad eller svart.Jepp.

Skor

1 par partysandaletter i metallic. Haha, nej.
1 par svarta och/eller chokladbruna boots med din favorithöjd på klacken. Japp.

1 par platta, enkla ballerinaskor, gärna svarta. Nope, inte svarta. Men andra färger!
1 par svarta partyskor men klack och täckt tå. Svarta, nej.
1 par söta gummistövlar. Nej?
2 par gymnastikskor, ett par till inomhus och ett par till utomhus. Ja, absolut.

Accessoarer

1 mellanstor svart, röd grön eller brun vardagshandväska i fint, mjukt skinn. Ja.
1 par mörka stora solglasögon i filmstjärnestil. Yes, har några stycken.
1 par skinnhandskar. Hm, använder mammas. Räknas det?
1 stylish weekendbag. Oh yeah.
1 partyhandväska. Haha, någon stans bland mina 30 st väskor borde du hitta en fin ;)
1 kuvertväska i guld eller silver. Eh. Nej.

Kommer inte ihåg vilken blogg jag hittade listan på, men så fort jag kommer ihåg länkar jag! :)


Victor & Rolf

H&M har fått tillbaka plagg, kanske hittar du vad du sökte?
Är sjuk och känner mig inte alls bra. Gick på tyskan, gick och gymmade och sen föll jag pladask. Helt borta. Så nu har jag ätit två fibermackor och varm choklad, mår lite bättre trots allt. En bra film någon kan rekomendera? :)

Nu ska jag klicka hem några kläder från Asos, H&M & La Redoute.. Ska bli intressant ;)

ugly betty

N, jag är inte alls förälskad i serien som så många bloggerskor verkar vara. För mycket..  "Already seen" så att säga. Blir bara trött på hela serien. Nu ska jag fixa lite te och vänta till Gray's Anatomy startar!

min bibel!

För bara 99:- får du fyra nummer av Cosmopolitan, en miniflaska från Gucci's 'Envy Me' & ett set med sminkpenslar. Beställ här!

Här är relationspsykologen Jan Wessmans bästa tips för reprispar:
 
Släpp det gamla
"Kom överens om hur ni ska undvika det som skapade problem i den första vändan, och bestäm er för att lämna det gamla bakom er – både det som skedde första gången ni var ihop och allt skett under pausen.”
 
Varför tog det slut?
Anledningen till att ni separerade första gången spelar en stor roll för hur det kommer att funka när ni försöker på nytt. Om ni lämnade varandra innan ni hunnit förstöra relationen med svek och otrohet har er nya relation absolut goda chanser.

Uppskatta honom
”Kom ihåg vad du retade dig på förr, och bestäm dig för att se på hans egenheter med ömhet den här gången. Och glöm inte bort vad det var som var så härligt att du kände att du absolut ville ha tillbaka honom i ditt liv.”


tisdag?

34450-4

ny design & ny kategori!

Hej!

Tänkte vinterstäda min blogg lite, så nu har jag ändrat min design (har en sommarbild som profilbild men den ryker snart!) och jag tänkte även börja med Dagens Outfit, så ofta jag hinner och har mobilen eller kameran i närheten! Jag tänker även testa olika produkter eller annat och sälja vissa saker. Så min blogg kommer vara en lyxig blandning av mina känslor, kläder, skönhetsprodukter, säljeting och tankar. Berätta gärna vad ni tycker!

Imorgon fyller min blogg ett år, den 15 november! Har ändrats otroligt mycket i skrivstilen.... Men jag kommer inte åt några inlägg sen då, har bara minnet kvar av vad jag skrev, men hur gör jag för att få fram inläggen, någon som kan? :)


fotbollsgalan

Just nu sitter jag och tittar på fotbollsgalan med mamma och Tobias. Eller, jag sitter mest och tittar efter kläder på olika internetsidor, just nu är jag rätt tänd på en massa plagg från ASOS :) Idag har det varit en hyffsat bra dag, men imorgon har jag redovisning i massmedia, hoppas det går bra! :)
Ikväll ska Tobbe sova här, åh mys! Vakna upp och tänka "åh skola.." och sen se världens finaste kille bredvid mig. Då blir man genast mycket gladare!
Har tänkt införskaffa en röd klänning till jul och en svart eller vit till nyår. Men, ändå, vore superfint med en färgglad, men jag är för feg! Har ni något tips på klänningmodeller och färger som skulle vara fint i vinter? Vad har ni tänkt ha på er? Kram!

Veckans längsta: Väntan till torsdag..
Veckans kortaste: promenaden med Malin i tisdags, jätteskönt memd allt prat.
Veckans orättvisa: Robin Jonssons opublicerade tandlossning, Timrå-Hedström fick massa.
Veckans skratt: Maria, 9år!
Veckans Wiiie!: Första badet i jaccuzin! :D
Veckans Oh, no!: Kan inte gå på hockeymatchen 2/12. Ska på julbord. Fasen. :(
Veckans skönaste träning: Fysen i fredags på idrotten, kul och härligt!
Veckans citat: "Asså jag skulle inte banga på *blablablabla*" typ tusen killar.. (hemlig tjej!)
Veckans bästa: Min nya morgongympa, ca10 min styrka innan frukost, känns superbra hela dagen :)
Veckans sämsta: Att IFK inte vann Allsvenskan. Tusan ;)
Veckans betyg: 9½/10

dagens blogg!

Har glömt ge ut utmärkelsen, men den är tjejen är verkligen värd den. Skriver korta, innehållsrika inlägg som man inte tröttnar på att läsa efter tredje raden.


hjälp?

Är det rätt att föräldrar hjälper barnen att få jobb? Ja eller Nej?

hot tub!

Har precis kommit hem från en shoppingrunda i stan med två av mina småsyskon. Det blev bara solpuder från WetN'Wild för min del, tittade på den legendariska Rosebudsalvan, men kände inte riktigt det där suget.. Inne på H&M fanns fortfarande plagg kvar från Victor & Rolf, inget jag fastnade för, men ni kanske gör? :)
Dricker pepparmyntsthe & pratar med Gina nu, mysigt! Speciellt med mörkret utanför, pappa som lagar god middag i köket & bra musik..  :)

Idag är det lördag = inviga hot tuben ikväll! å lördagsgodis.. fast inte för min del, jag och clara har våra speciella, nyttiga kosthållning - inga kakor, godis & tårta.. osv ;) Men på lördagar har vi kommit överens om naturgodis, popcorn å mörk choklad! :D

Puss

:)

Någon som vet en RIKTIGT läskig film?
Dock inte,
The Omen, The ring, The Grudge.. haha. :) puss

Enligt DN's test ska kollektionen inte hålla måttet, sömmarna ska tydligen vara sämre än H&M's standardkläder... Den som lever får se, annars finns ju alltid reklamation ;)



Idag har utomhusjaccuzin, aka hot tub, kommit! Så sjukt kul! Tyvärr håller den på att fyllas med vatten just nu, och värmen ska också slås på snart. Så vi kan inte bada ikväll. Men imorgon! Då smäller det!

Sitter å myser med en stor kopp (som faktiskt är en födelsedagspresent från Malin, med mitt namn & annan text på!) grönt te, en kortarmad svart skjorta och ett par svarta mjukisbyxor. Ska till nya Coop nu med Lorenza, hon ansvarar för familjemiddagen i kväll och det blir tacos :) Gott!

fredag & helg!

Nu är det äntligen fredag, som jag längtat! Dagen har varit bra hittils, hade en skön frukost med syrran & styvmamma, vi pratade och tog det hyffsat lungt. I skolan börjdae min idrotts-fys kl. 10, vi körde lite konditionslekar och gick sedan in i gymmet, testade nästan alla maskiner 2 x 30sek, å sen hade vi en kvart, tjugo minuter över till egen styrka & stretch. Härligt! Om några veckor har vi även friluftsdag, vi har volleyballturnering som exempel, det är mitt självklara val! Efter det hade vi lunch, kalkongryta & ris.. Inte så gott, så det blev en hel del sallad & en macka för min del. Lämnade bara in Klimatförändringar-häftet, och sen slutade jag!


Har tänkt göra vårat massmedia häfte nu, skönt om det blir klart idag och ha helgen ledig. Ikväll ska vi ha familjemiddag & sen ska vi alla träffas, Sanna kommer hit, och Jens från Bålsta också, inte så ofta vi ses längre..

Bloggar mer lite senare :) puss!

Snart ..




Dessa smycken hittade jag på
Allys blogg,  hur fina som helst! Dom hamnar på min jullista iallafall! :) (ursäkta, har inte lärt mig koden när man ska trycka på bilden för förstoring..) Btw, någon som vet om det här är bra?

Gud, vad hungrig jag är. Tog fel på veckorna, nu har vi A-vecka, vilket betyder sovmorgon för mig på torsdagar, men jag trodde det var B-vecka = börjar tidigare och slutar tidigare. Gick till skolan och som tur är har Malin koll, så nu får vi se om  jag hinner hem från läkaren för att redovisa idag eller om vi måste göra det imorgon....
Får äta frukost när jag kommit hem istället!

Dagens outfit:
- Mörkblåa jeans, gul&blå
- Vit tshirt, Cue
- Svarta hängslen med vita prickar, Carmens kompis ägodel
- Halsband med svarta läderemar & silverhjärta&nyckel, från Tobbe fr Paris
- Pärlarmband med små pärlor, vintage

Har tänkt börja med Dagens Blogg, och vem passar inte bättre än en manlig bloggare med smak för de trendiga i livet?
Dagens blogg - Modemedveten hunk!

Livet

Sååå typiskt att jag skriver ett långt, bra inlägg och då har dator lust att haka upp sig själv....

Så idag släpps Victor&Rolfs kollektion för H&M, känns en aning.. Hysteriskt? Okej, deras kläder är superfina, och JA - jag skulle vilja ha några plagg jag har sett, men ärligt talat - orkar man verkligen knuffas, slåss å rivas för att få ett plagg där lappen säger "Victor&Rolf" oavsett storlek? Nej, tror jag håller med Debbie i den här fråga.

Om trettio minuter har jag en viktig redovisning tillsammans med Sofia & Erica, sen måste jag kila iväg till läkaren å sen har jag slutat :) Vad ska ni göra idag?

snart skola ..

Bara tyskalektion, sen börjar jag igen kl 13 00...

Skönt att höra
att hon har
tagit skillsmässa, jobbigt, men säkert förnuftigt...



skolarbete

Nu är det så himla mycket i skolan, hade kontroll över det mesta idag, nu när jag kommer hem flyter allt runt bara.... Orkar bara inte. Det är ju bara jag som jobbar i vårat grupparbete, det blir lätt så när jag vill ha bra betyg  o de andra bryr sig inte.... Men ändå. Grupparbete är ett grupparbete.

Tänker för mycket.
Jävla höst.


höstlovet

Veckans längsta: Lördagseftermiddagen, när jag visste att tobbe skulle komma hem..
Veckans kortaste: Volleyballträningen i söndags, hade gärna kört två timmar till!
Veckans orättvisa: Att Emma har världens sötaste hund, och inte jag.
Veckans skratt: Negativt - en kille på DVPfilmen, hur svårt kan det vara att hålla tyst?
Veckans Wiiie!: Djävulen bär Prada, bio med Sanna & Clara :)
Veckans Oh, no!: Jag är kluven om allt. Finns alltid olika perspektiv att se olika saker..
Veckans citat: "Ååååh jag vet, så äter vi en massa guacamala! Guacamala!!! :D" / Malin ;)
Veckans bästa: Claras & min plan.
Veckans sämsta: Svartsjuka. Jag hatar att vara det....
Veckans betyg: Helt okej, bortsett från några missöden. 8/10.

Vill också konstatera att jag ogillar playahead starkt. Eller, jag tycker om idén att kunna chatta med vänner & hålla sig uppdaterad, träffa nya människor osv. Men.. det är så himla lätt att det blir missförstånd, samma sak msn, någon kan vara på dåligt humör, och orkar bara inte skriva en " :) " men den som den skriver till kan tro att det är världens problem på gång. Eller ta saken som "hemligt inlägg" pa, svartsjuk som jag är, om den du gillar skriver med världens heting? Hatar verkligen svartsjuka. Och jag hatar missförstånd.

Tjejsnack v.45
Halloween/Alla Helgona
· Har du varit på någon Halloweenfest i år? Nej. Eller,  en vecka innan.. ;)
· Ditt bästa tips för en lyckad Halloweenfest? God mat, bra vänner, mörker, levande ljus & läskig stämning.
· Det bästa du  klätt ut dig till? Haha, shit.. Eh.. En utomjordning.. haha.
· Har du sett ett spöke någon gång? Jag tror fan det.. :O
· Har du besökt någon grav i helgen? Nej, min morfar ligger i Sunne & min styvmormor och styvmorfar ligger i USA.

:)

Huvudvärken är borta, konstigt att jag bara får den i skolan.... Tyskaprovet gick inte så bra, godkänt. Tyvärr.. Men jag vet att jag kan bättre, och just nu prioriterar jag andra ämnen främst.

Jag vet att mina inlägg är trista just nu, men finner ingen inspiration just nu.

skolarbete

Sitter i skolan nu, slutar om en timme. Ska skriva om Stockholm, på tyska.. jippi. Längtar efter att få komma hem, mår inte alls bra :(

kärlek!

har precis ätit halloweenmiddag med familjen, och nu blir det pannacotta med chokladsmak till dessert. Känner verkligen hur allt sätter sig.. Lori och jag ska ut på promenad snart, ska bli skönt i den här kylan, så länge man har på sig rätt kläder! :) Snart kommer älsklingen.. Åh vad jag har saknat honom!
Om några timmar kommer några hit, det blir en riktigt läskig film, men vi har inte bestämt vilken än - TIPS?
Glöm inte att se guldstriden imorgon, personligen tror jag att både AIK & Elfsborg vinner sina matcher, men Elfsborg tar guldet. Tyvärr. Eller? Jag är ju en göteborgare i sthlm, borde jag inte heja på Elfsborg? Nej, det ska vara IFK göteborg, annars kvittar det... Puss!

shopping

Åkte till Judit's igen,  den här gången med lillesyrran, hon hittade ett par Nudiejeans, jag köpte inget. :) Vi har bestämt oss för att ta alla våra kläder vi inte vill ha och bära dit dom, så tjänar man en slant! :) Ikväll ska vi se på en skräckfilm runt midnatt, uuh!

:(

 Danny åkte ut. Han e ju .. favo! Fan.

drömmar!!

ÅÅH vet ni!! Nästa helg kommer vår hot tub (utomhusjaccuzi) och nästa år ska vi till italienska rivieran med pappa & segla i grekland med mamma! Jag är såå euforisk :D:D


en shoppingtur

Hej,

Mötte Sanna inne i sthlm och begav oss till Judits Secondhand, hittade så mycket fint, bla en par pumps från Marc Jacobs (strl 38, rutiga, ca 700kr), en svart spetstop från Miu Miu, en kofta från Dagmar, ännu mer topar från Marc Jacobs.. För min del blev det en cardigan från STOCKH LM, ett djurmönstrat linne (som blir jättesött att sova i när trenden lägger sig) å glansspray. Sen bjöd Sanna på glass, den socker- & fettfria glassen i gallerian är bara sååå god!

Nu är jag hemma, ikväll blir det nog myskväll med familjen & idol-tittande, som jag säger varje fredag.. Men aldrig blir. Nu ska jag SE idol!
Imorgon kommer älsklingen hem, är sugen på halloweenfest med maskerad, how about an angel eller en sexig djävul, haha... Hmm. Tål att tänkas på ;)

Måste börja äta bättre, nu äter jag bara frukt & någon macka, och ibland lite godis. Vad är det för kost!? Jag vet ju exakt vad jag ska äta, ändå får jag något knäpp i skallen...

Här är en bra blogg, jag tycker alla ska göra vad man kan för att förhindra alla utsläpp!

Thowe

allt bra orättvist!

 Varför ska älsklingen få resa till Paris och besöka eiffeltornet & shoppa & allt.. Och jag är kvar här. Orättvist! Men egentligen.. Det är ju mysigt med snö! Men då ska man vara två :( & nu har Malin åkt till Öland för en golfweekend, så jag får helt enkelt spendera så mykt tid som möjligt med vännerna & familjen så slipper jag känna mig ensam!

Ikväll ska jag se MTV Music Awards, kl nio, tror jag de börjar :) Snyggaste värden ever,
guess who? ;)

Knitted Cat Face SlipperetteOversize Back Bow SandalFront Fold Ankle BootSatin Ballet Slipper
Brukar inte vara inne på ASOS, men nu kände jag mig lite sugen, och mitt val ser ni här ovanför :)

Fick en utmaning från någon om "Min Önskelista" och här kommer den!

Leather Paddington bag large viewBallad Pierced Earrings
Outfit 1 från HM.
Trosa från HM, har BHn, borde kombinera.. ;p
Outfit 2 från HM.
Väska - Chloé Paddington Bag
Örhängen från Swarowski
Spa!
Och ett äpple.. ska nog gå och ta ett nu :)
Och ett par knästrumpor.. Är en sucker för allt som ser ut som en brittisk skoluniform, haha

snöbollskrig

God morgon,

Sitter här efter en nyttig frukostoch mår hur bra som helst, helt sjukt hur viss mat kan påverka humöret..
Idag ska jag till mammas postlåda & se om jag har fått mina skolfoton, sen ska jag & Clara till simhallen (vi simmar gratis eftersom vi har skolIF-kort), det får bli min träning idag eftersom UBG har stängt.. = ingen volleyball & inget gym........

Vad ska ni göra idag? Snöbollskrig ..? ;)

snöstorm

Har precis kommit hem efter åtskillda timmar ett café där vi har arbetat oss igenom grupparbetet om klimatförändringar. Svår att inte tänka på hur växthuseffekten har förändrat vårt klimat, igår regnade det och nästan översvämmade vår lilla stad, och igår midnatt snöade det och idag är det snöstorm! Samma sak var det när jag hade varit i Karlstad en helg, där gick jag runt i kjol (det var i slutet av sep) och en vecka senare var man tvungen att ha på sig höstjacka & mössa.......... Gör ni bloggare något för att minska effekterna av växthuseffekten?

Tittade igenom min inkorg på hotmail & hittade ett gammalt nyhetsbrev från Iform.
Klicka här för att göra ett test vilken fitnessprofil DU är, hjälpte mig att hitta roliga aktiviteter :)

Kan inte undgå att tänka på tobias nu när första snön faller.. vi kysstes ju under första snön förra året!
:( <3

Ikväll ska jag iaf till Malin, vi ska äta middag där och bara mysa. Något som passar riktigt bra eftersom det snöar ute, och då finns det inget bättre än mys & god mat! :)

puss!

SNÖ!

God morgon alla! :)

Sanna, Clara & jag bestämde oss för att se Djävulen bär Prada istället för The Grudge 2. (Mycket klokt val, men ni som har sett grudge kan väl berätta vad ni tyckte?). Så väl inne i stockholm ser vi på Sergels biograf att det finns ca 460platser kvar. What? Så när vi kommer till salong 1 (den största biosalong jag någonsin har sett om man räknar bort Cosmonova!!!!) sitter jättemånga unga flickor, några pojkar, och det var som alla hade klätt upp sig speciellt, alla skulle visa att de hade koll på modet! Lite småkul, faktiskt.. Filmen i sig var underbar tyckte jag, men ändå samma klysché som många andra - nobody perfar till sig och blir it-tjejen, förstår att hon har gjort fel och går tillbaka till nobody, ungefär.
När vi kom hem och steg av tåget upptäckte vi att det har börjat snöa, yeeey! Så underbart! (Svinkallt bara)

Så nu har jag försökt ta mig igenom natten, det har varit svårt för vindarna har gripit tag i presenien och byggställningen vi har runt vårt hus och det har låtit förj-vligt.. Kunnat sova ändå :) Så nu sitter jag här i tobbes Sundin-tshirt och äter en macka... Kommer sakna dig tobbe! :(
Senare idag ska jag möta två tjejer på ett café och diskutera vårat grupparbete på naturkunskapen som handlar om växthuseffekten, o ikväll ska jag träffa Malin o antaglinge nåra till, gå på bio å middag eller något tror jag. :)

Vad ska ni göra idag?

Åh nu missade jag Rosa Bandet-galan också, tusan.. :(