Grattis kära lillebror!

Idag fyller brorsan 14 år, han fick en svartrandig skjorta av mig, och en randig piké av tobbe o mig å från de andra.. ja, vår present var iallafall bäst!

Slutade 11 20 idag, riktigt skönt! Så nu har jag ätit lunch och njuter av lite naturgodis samtidigt som jag checkar joey-reprisen :) Idag har jag fixat ett skol-IF kort som jag sen ska uppgradera till ett gym-kort. Har gått till sjuksköterskan för att få en diagnos varför jag så lätt får ont i mina revben, och hon sa att det berodde på BHbygeln.. :S Jaha.. Får väl se hur det går.

Om två timmar ska jag ta kort för mitt ID, sen måste jag FÅ ett nytt Id.. Och efter det ska vi fira jeppe mer! :)

3 dagar kvar! :D
Kram!

skoltrött?

Hejsan,

Hade sovmorgon till tio, riktigt skönt, men var nära att försova mig - frukosten blev en grov macka och apelsinjuice i en take-away mugg.. Tycker att naturkunskapen är såå enkel! Vi går i första ring, och läraren skriver inte ens med kemiska beteckningar.. Vatten är väl inte så jävla svårt att skriva när man går i gymnasiet.

När jag kom hem blev det boxning och aerobix - axeln krånglade igen.. :( Försöker plugga tyska men det är så himla tråkigt. Nu ska jag ut och träffa tobbe och CO orkar inte vara hemma!


Grattis till Stefan och Jessica som båda fyller 16 idag! :)
Kram

derby

Idag var det en riktigt tråkig dag i skolan, tyvärr.. Plus att jag har haft ont i huvudet till och från och efter musiken fick jag nog och gick hem. Låg på soffan och tårarna rann nerför kinderna pga smärtan, inte självmant utan dom bara kom :/

Sen blev det bättre och jag tillsammans med tobbe och victor träffades hemma hos biffen och såg på matchen mellan bajen och dif, bra att dif vann och att ifk körde lika mot elfsborg. Så jvla onödigt av den lilla skara som ställde till med en massa skit under matchen (bajen-snubbar) fattar inte att dom kallas supportrar.

Nu ska jag gå och lägga mig, har knappt sovit något i helgen. Eller, först ska jag checka club heats hemsida om bilderna från festen har kommit upp (de skulle komma upp inatt, men vad menas med i natt.....) och prata men min underbara pojkvän i telefon.

sex dagar kvar :D

sunny sunday

Vaknade av en sjuhelvetesdröm, hade gråtit i sömnen och morgonen var inte den mest positiva.
Jag och mamma åkte in till Kista vid lunch och köpte några presenter till Jesper och fixade en ny telefon till mig - den orangefärgade
3mobilen med MSNfunktion som 3 ger reklam för just nu, och nytt lås till skåpet, eftersom min skåpnykel satt fast på min stulna mobil!

Efter det drog jag till stan och träffade en vän där vi letade skor. Jag försökte hitta en present till brorsan men det var lite svårt så istället handlade jag Doves "build a tan"-lotion.. Blek-Towe på ingång, haha. Fick en moderat-pin också, sitter stolt på min kära tröja!

Ikväll ska jag vara med min pojkvän (puss!) och sen ska vi till Arlanda för att hämta min kära kusin som har varit i huvudstaden och spelat vattenpolo på elitnivå! tjoho!

Kram!


dagen efter och jävligt förbannad

God morgon, kom hem runt halv tre igår när vi egentligen skulle komma hem vid halv två. Vet ni varför? Jo för att festen stängdes av och folk rusade till garderoben där jag stod först i kön och självklart får jag vänta mer än alla andra, om man tänker på tidsaspektet. Vissa sa till den förvirrade garderobspersonalen att de såg sin väska, och då fick de gå in i garderoben för att hämta dom! Hur jävla oansvarigt är inte det? Så när jag äntligen får min väska har någon rivit upp kläderna, och tre mobiler (malins, carmens och min) är stulna, två SL-kort (carmens och mitt), två ID-kort (Carmens och mitt), min sminkväska (som min mormors mamma ägde, och är min favorit....) småpengar från mig och Malin, och min engångskamera. Suck. En jävla massa privata bilder, minnen, SMS, pengar som bara försvinner. Så jävla surt :( Bra födelsedag man får. Juste, min kära skåpnyckel som bara finns i ett exemplar sitter på mobilringen. Smart.

Själva festen var dock kul, en massa dans och skum och våta kläder. En sak jag inte kan förstå är hur tjejer kan ta av sig nästan allt och låta vem som helst ta var som helst. Men det är ju inte min ensak.

Nu blir det frukost framför dirty dancing 2, sen får vi gäster i eftermiddag. Kram

inspark

Har precis kommit hem från skolan, började 10 00 och hade idrott o hälsa, en genomgång och man skulle välja inriktning. Jag valde fys som första val och boll&racket som andra!
Efter det hade vi lunch, och jag satt med M, N, J & S och försökte förstå allt golfspråk (som jag berättade tidigare går jag i golfklassen) men det var kul, kommer bli golfsproffs (iallalfall språket..) innan höstlovet!

När mamma kommer hem ska vi ut och springa, så det blir rekordförsök med pulsklocka innan middagen serveras och efter det måste jag välja kläder och allt till ikväll! Sen kommer Malin vid nio innan vi drar till Carmen och stressar henne för att hinna med 21 23 tåget.. Det ska bli jättekul!

Nu när jag tittar lite på TV ser jag ett talkshow program från amerika, det går på TV4+ och är en blond tant som ska ge alla medelålders määniskor en massa bra tips. Nu handlar det om att äta nyttigt, och det första hon säger till sin gäst (som är en känd skådespelare) är "vad äter du helst till frukost?" då han svarar "jag har inte ätit frukost på fem år, men om jag hade det blablabla" säger hon "åh, det är därför du är så smal" Jag blev fullkomligt galen, hur fan kan folk tro att kroppen fungerar som den ska om man hoppar frukosten? Visst, du får i dig mindre kalorier men hur jävla bra tror du kroppen mår? Bättre att äta en nyttigt frukost i form av havregrynsgröt, ägg, fullkornsbröd, frukt etc,  och äta bra under hela dagen än att äta inget resp. ett jättestort mål. Ämnesomsättningen fungerar inte som den ska om du inte ger den energi. En frukt hjälper som mellanmål för att du ska gå ner i vikt.

Kram


Inspark!

Imorgon ska jag (och Malin?) träffa Bella och fixa biljetter till insparken på fredag, vi åker dit med Carma och Zace, det ska bli superkul! Någon mer som ska dit? :)

Idag började lektionerna, det gick faktiskt otroligt snabbt hela dagen. Kanske för att allt var så nytt, men det verkar positivt iallafall! Imorgon börjar jag 10, då har jag engelska sen lunch och sen naturkunskap. Härligt.

När mamma och Per kom hem åkte vi ut till Ängsjö för att springa en runda, jag använde pulsklockan för första gången när jag springer och det var verkligen en morot! Gick jättebra och jag sprang snabbare. :) Verkligen ett tips till människor som behöver hjälp med motivationen, tempot osv. När jag hade sprungit klart och stretchade i väntan på mamma och Per började jag smått kommunicera med en farbror från Järfälla skidåkning som var där, det var lite kul. Dom tog mig som en sån där riiiiiiktigt seriös löpare som springer 1km på 2 min, typ haha! Kan det vara klädseln? ;)

Känns inte alls som när man var yngst i högstadiet, märker knappt av åldersskillnaden i skolan! Iofs har vi knappt börjat, så jag kanske inte borde ropa hej förrän jag är över bäcken... eller vad tror ni? riktigt schysst väder var det idag iallafall, det spöregnade och var allmänt mysigt. Kunde inte låta bli att värma upp mjölk i en gryta och hälla i lite kakao och fejksocker när jag kom hem, blöt som en jag vet inte vad.. (ja, jag försöker hålla mig borta från sockret, och JA, sötningsmedel är inte heller bra, blablabla, teach me something new.)

Nu ska jag och mamma titta på Desperate housewifes som vi missade igår. C ya!

NK!

Till hösten kommer de exklusiva Jimmy Choo-skorna till NK! Jag kommer dock inte införskaffa några, för höga klackar för min längd, men läckra är dom! :)

Gymnasiepremiär!

Söndag natt: Lite nervös. Inga större men. Pratade med Malin ett tag i telefonen, satt ute i pyjamas och njöt av den sista sommarnatten under sommarlovet. Kunde inte sova så bra, men det var inte pga skolan, antagligen pga tidsomställningen..

Måndag: Gick upp runt 7 och gjorde mig iordning, det blev ett par tajta, ljusa jeans och en röd tröja med golfmönster, ett halsband med platta snäckor och chanelörhängen. träffade Malin, Victor och Johan vid korsningen och vi gick ner till skolan tillsammans, alla pratade om allt möjligt och jag började bli lite mer nervös.. Malin har kommit upp i elit när hon tävlar i golf, härligt!
Vi träffade Stefan, Natalie och Emma utanför aulan där alla andra ettor stod och väntade innan vi skulle gå in för upprop. Vi SPare fick gå direkt till gymnasiet för att vi var så många, sedan gick vi med våra klasser till respektive klassrum för att börja lära känna varrandra. Hamnade i golfklassen, känner mig som den ända som inte spelar... ;) Jag var inte nervös, det är fel ord.. Men det var väldigt pirrigt iallafall! Alla golfare fick välja en vän att initervjua i 60sek (golfarna fick välja för att de inte skulle ta varandra) och jag skulle intervjua Andreas, haha det blev en kul intervju :)
Efter skolan träffades Johan, Clara, jag, victor och Tobias (som inte har börjat skolan än!) hos Malin där vi spelade kort, pratade en hel del, åt toast & kladdkaka under hennes tak på uteterassen i spöregnet. Efter det åkte jag och mamma till Coop där jag köpte en kalender (träningskalender! superbra!) och några block. Blocken gjorde jag om lite, skrev ut bilder från sommarlovet och använde dubbelhäftad (?) tejp. Fina minnen att tänka tillbaka till när vintern kommer.
På kvällen var jag med Tobbe, och efter det gjorde jag iordning hans present till vår tiomånaders-dag, 22 aug imorgon! Skriver senare vad det är, när han har fått det.

Tisdag: Så nu har vi fått en hel del information om skolan, gymmet, salarna.. Allt möjligt. Jag fick mitt överskåp idag, ibland är det bra att vara lång! Imorgon börjar lektionerna, första lektionen är tyska... Suck! Antar att det ändå inte blir så mycket lära, utan mest förberedelser och så. Vi hade "team-bildningar" och jag, Malin, Natalie, Tony och Fredrik var i en grupp. Vi skulle klura ur kluriga frågor och göra fyra oilka övningar, en var att alla skulle få plats i ett cykeldäck (inget luft = jätte töjbar) och vi skulle klara av en hinderbana när alla var i ringen! Gissa vilket team som vann....? ;)
Idag har jag och Tobbe varit tillsammans i tio månader, och jag är så kär! Tänker på ett helt annorlunda sätt nu, än tidigare .. förhållanden. Mer.. kärlek.

Kram!

En dag kvar!

Hejsan!

Fjärilar börjar bosätta sig i magen nu... Imorgon är det min första dag i gymnasiet. Fatta - tre år studerandes samhällsekonomi och sen ska man bli vuxen på riktigt! Kommer fortfarande ihåg min första skoldag, lite läskigt att ha gått ut grundskolan nu - känns som det har gått fort, men det har det ju egentligen inte.. nio år, tänk er.. Snart måste jag väl pensionsspara!

Idag har jag gått en powerwalk och gjort lite styrka för mage/lår innan jag åt en gröt-frukost och hade i en
hårinpackning och ansiktsmask. Masken är från Tyskland, den jag visade i ett tidigare inlägg. Superbra, fast man ser ut som en grottman eftersom det är en lermask.. ;)
Ska packa till mamma, fixa naglarna (nagellack eller fransk manikyr..?) välja kläder till imorgon.. Vad skulle ni ha på er första skoldagen?

Kram!

Solkungen

Idag åkte jag och Eugenia in till stan för att sola (läs: towe blir lite brun, lite röd) och klippa håret (läs: eugenia blir skitförbannad på den urusla frisörskan).
Vädret är fortfarande varmt och soligt, trodde inte det imorse! Lite jobbigt bara när man inte vet vad för kläder som passar för hela dagen..

Ikväll ska vi ha myskväll här hemma, det blir "V for Vendetta" som spelas. Har redan sett den på bio och tycker den är kanon, så nu får vi se om jag får skäll eller utmuntrande ord när alla har sett den.. haha.

Tidig morgon både idag och i morgon.. Drömde en mardröm som handlade om en del saker som har hänt på sista tiden.. Inte alls utsövande och vaknade upp tröttare än jag varit på länge.
Imorgon ska jag och Sanna åka in med Tobbe & gänget för att heja när dom ska spela innebandy på ung08-festivalen! Yeey! Efter det ska vi se "John Tucker must die" som jag redan har tjatat tillräkligt mycket om.

Jag läste i Metro under biofilmer och såg att "JTMD" hade smygpremiär både igår och i förrgår! Fett fusk! Trodde jag skulle vara först, ju!



Kungsängen by night

Så, nu ikväll städade jag ur mina två garderober hos pappa (de sitter fast i väggen..) och har nu några plagg jag ska sälja och en hel skit jag ska slänga. Hittade en massa gamla saker, bla en påse med lappar jag hade skrivit komplimanger jag fått av andra på.. Hur mysigt som helst att läsa små kärleksförklaringar sen 2003 till sig själv från någon annan! :)

Imorgon kommer en grupp arbetare som ska checka vårat hus inför den stora renoveringen vilket betyder att alla ska ha gjort sig iordning 0930.. Å då blir problemet = gå upp tidigare för att springa eller ta det på eftermiddagen men riskera att inte springa lika långt pga dålig motivation... Hmm. Ska iaf sola på solkungen, blekfis is my new name,

Kram


JAAAAAAAAAAAA

Samma klass som Malin!!! FYFAN VAD GÖTT :D

Spöregn

Hade planerat att cykla / åka inlines en sträcka idag för att få lite konditionsträning, och envis som jag är bestämmer jag mig för att dra ut cykeln ur skjulet när det spöregnar som värst. Hade iofs varma kläder på mig (premiär för mössa och vantar!!) så jag frös inte, men hela jag blev DYNGBLÖT efter några sekunder! Så mycket regnade det! Jag kom till brevlådan innan kedjan började hoppa och brorsa blev sur (det var hans cykel..) så jag gav upp. Upp till badrummet för att utföra lår- och ryggövningar och sedan en dusch.
Gissa vad? Nu skiner solen. Så typiskt.

Ska till city med Malin om 40 minuter, so I better hurry up!


Är du osäker på vilket parti du står närmast?
Testa!

34450-8



5 dar kvar......

...och jag har ändrat mig. Yep. Vill inte gå i UBG längre. Ångrar mig. Nu var det sagt.

Carmen och Eugenia är hemma igen, welcome home babes!

Idag ska jag köra lite styrketräning för bröst, mage & biceps och lite senare vid lunchtid ska Tobbe, jag och Johan in till söder för att hämta "John Tucker must die"-biljetterna till premiären på fredag. Måste köpa en kalender från O&R också, lägger upp en bild senare.


Mysigt med regn, men när man börjar skolan? Hmm...

Hur trivs ni i era nya klasser? (ni som precis har börjat gymnasiet) Var det som ni tänkte er? :)


11/9 2001

Den här filmen är 1h och 21min lång, men den är så gripande. Den berättar om secretessbelagd information som egentligen inte skulle ha kommit ut, och hur makthavarna reagerat.

i samma genre kommer även biofilmen "united 93" som handlar om ett kapat plan, på väg till WTC, men stoppas av passagerarna. Planet kraschar ändå, men utan en terrorhandel. Står högt upp på min "vill se-lista" !

Kram

Hösten nalkas

Vaknade 0930, ska börja gå upp tidigare och tidigare så jag inte kommer som världens sengångare till gymnasiet den första dagen.. Efter det blev det en powerwalk och sedan lite telefon med tobbe. Ikväll ska vi hem till Malin, hoppas på ett spöregn så blir det extra mysigt att sitta på hennes veranda och spela kort :)

Blir så otroligt sur på mig själv när jag lägger pengar på otroligt onödiga saker! Så står man där och väntar på nästa barnbidrag med fickan tom.. Nej, helgjobb ska fasen komma igång snart alltså!

JAG SKA BLI PRESIDENT BARA SÅ NI VET :)


Regn!? Woho!

Varför ringer alltid min mobil tidigt, tidigt på morgonen!? På senaste tid har min mobil vibrerat varje natt mellan 0100 - 0330... Suck. Och jag pallar inte att svara, men dom ringer igen. Om det är något viktigt får man väl ringa på dagen, eller hur?

Blev jätteglad över alla positiva kommentarer i mitt förra inlägg som handlade om att jag var nöjd med mitt liv. Tack så jättemycket!!!


Nu har jag (trött som få..) dragit ut på en löprunda, det blev 2 km, lite för vissa, lagom för mig med tanke på de andra jag tränar också :) Man ska som sagt aldrig mäta sig med någon annan, bara sig själv, kom ihåg det!
Så nu har jag en lermask i ansiktet och en hårinpackning i håret, farfar och pappa kom in och garvade halvt ihjäl sig.. Killar, alltså.

Just ja, ska försöka att hålla mig ifrån godis 6/7 dagar i veckan, hålla mig till samma schema som när man var liten "ÅÅÅH det är lördag idag, pappa, gissa vad det betyder!" ungefär....
Får se hur det går, resultat i bloggen varje dag.. Ska försöka, iallafall, haha!

Kram!

Update: Har följt ett tips från den
här bloggerskan. Använda tejp när man målar fransk manikyr för att få raka linjer, och det är ju ett superb tips! Att jag inte tänke på det tidigare...

Ikväll får jag träffa min underbara pojke! (yes i'm crazy in love.. ;))


SUCKS!

Såg filmen 'strangers with candy' SÅ JVLA SÄMST. Har absolut inte den sorts av humor! Snälla, bespara era plånbäcker och ert film-sinne och skit i den här filmen.



mitt liv är så jävla bra!

Har känt ett tag att någoting alltid fattas i mitt liv. Förut kunde jag få "lyckorus" och bara känna mig så jävla bekväm i hela tillvaron, nu har det dröjt så länge mellan alla "rus"! Men i morse tänkte jag verkligen "fan vad mitt liv är bra!!" bara sådär! Och det var så himla skönt, att jag är nöjd med mitt liv trots att jag inte har allt jag suktar efter. Även om jag inte ser ut som en supermodell, går på en privatskola med dyra utgifter, perfekt klippt hår.. Jag har ju trots allt en kärleksfull familj, en underbar pojkvän, jättegoa vänner, extremt bra hem, osv. Så varför klaga, egentligen? Och nu är jag nöjd med mig själv, HA hur många kan säga så? Försöker att inte tänka på alla negativa tankar som ibland rusar upp, ångest över mat, längd (177cm), studier osv. Det känns mycker bättre då.

Nästa fredag ska jag, Sanna, Johan och Tobbe se "john tucker must die" - tydligen riktigt underhållande ;) Synd bara att vi skulle hämta biljetterna idag på Söder, när vi inte hade pengarna till det ändamålet (Det blir bio för mig och Sanna ikväll också!) Tusan också. Får boka om när killarna är hemma.

Nu ska jag göra iordning en lätt lunch innan pappa kommer tillbaka och efter det ska vi till glasscafét. Tänk att det finns någorlunda hälsosam glass! Mitt liv är räddat.

utmanad!

Blev utmanad av Sanna. Kul!

  • 4 arbeten jag har haft i mitt liv:
1. Golfkiosk
2. Saftstånd
3. Prao som idrottslärare x2
4. Hemmajobb

  • 4 filmer jag kan se om och om igen:
1. Brokeback mountain
2. The Omen
3. Timeline
4. Stolthet & fördom

  • 4 städer jag har bott i:
1. Född i Göteborg
2. Bodde kort tid i Märsta
3. Uppväxt i Bålsta
4. Bor i Kungsängen nu

  • 4 tv-serier jag gärna ser:
1. Desperate Housewifes
2. Sex and the city
3. So you think you can dance
4. The OC

  • 4 ställen jag vill åka till:
1. En grekisk liten ö..
2. Paris
3. Barcelona
4. Skärgården

  • 4 webbsidor jag besöker dagligen:
1. Blogg.se
2. Playahead.com
3. Iform.se
4. no more!
  • 4 Favoriträtter:
1. Oxfilé & bearniesås
2. Fullkornspasta & strimlad oxfilé
3. Tacos
4. Fullkornsspagetti & köttfärssås

  • 4 ställen där jag trivs:
1. På uteplatsen
2. Löfbergs lila arena
3. Hemma hos Tobias / kompisar
4. Stockholm

  • Personer jag vill utmana att svara på enkäten

Debbie, Bella, Heidis, Sara




Imorgon ska vi besöka ett glasscafé som har allt man kan tänka sig. Glass utan ägg, utan mjölk, utan socker.. Och en hel del olika smaker. Yum!

Jag & Sanna har lovat varandra att gå en salsakurs! ( i Stockholm!) Men inget man måste gå en gång varje vecka, utan one time then you can dance ungefär.. Någon som har ett tips? :)

Kram!

middag!

Min mage skriker efter mat!! Iofs ska vi äta om en halvtimme, det klarar jag. Shit vad vi äter tidigt... Fast då får man väl äta en frukt eller något ikväll.



Barbie är inte perfekt, hon kan inte gå och man måste köpa vänner till henne

a new bright day

Tänk dig en bank som varje morgon satte in 86400 kronor på ditt bankkonto, och som varje kväll tar tillbaka de pengar du inte har använt. Vad skulle du göra med pengarna? Så mycket som möjligt förstås!
Nu är det så att du faktiskt har en sådan bank. Den kallas tiden. Varje ny morgon får du 86 400 sekunder att använda precis som du vill. Varje kväll är förslösad tid borta för alltid. Det finns ingen möjlighet till kredit, det finns ingen möjlighet att spara för framtiden. Använd därför din tid så klokt som möjligt. Gör varje dag minnesvärd!


idag.. är det fredag.. åkte inlines imorse, härligt med benträning! :) ikväll ska farfar bjussa på pizza, trist för honom så är bara pappa, jag & lorenza hemma!

en sak jag har tänkt på.. ofta händer det att jag blickar tillbaks på något ögonblick, ex. resan till usa, och önskar att jag vore där igen. man glömmer att leva i nuet, tänker bara på det 'gamla' eller framtiden. Jag har t o m svårt att njuta om något underbart händer just NU, för att jag tänker så mycket på vad som har hänt&framtiden! Så nu har jag börjat stanna upp och verkligen tänka efter, ta ett djupt andetag och koncentrera mig på vad som händer i detta ögonblick och verkligen njuta - så slipper jag ångesten över att inte ha njutit när jag hade det som bäst!

Vad ska ni göra i helgen? :)


lorenza :)

How much wood can a woodchuck chuck, if a woodchuck could chuck wood


Mat och tankar går inte ihop!

Varför ska modeller vara så där super-smala? Ideal-skräck och ångest vimlar ju över en.

Samtidigt så är det viktigt att hålla en bra vikt.. Men för många (dvs jag själv) känns normal-vikten som en övervikt, och att vara spinkig är numera det som var dåtidens normal-vikt..
Det är lätt att tänka en
oskyldig tanke, "om jag hoppar över bullen mår kroppen lite bättre. sen skadar det ju inte att kalorierna minskar och låren inte växer.....". Men det är så lätt att det blir överdrivet, att man tänker på minsta lilla man stoppar i sig.
Ska man äta för att förebygga olika sjukdomar? För att få i sig mindre socker? Ska maten anpassas efter suget? Efter energiintaget, inte sorten?

Träning för att kroppen ska må bra. (Jag tränar mest boxning för de snygga armarna och speciellt om ngn snuskis skulle hoppa på en någon kväll!!) Och mat behöver man. Fett, kolhydrater och protein. Mineraler, vitaminer, salt..

Ett aning privat inlägg.. Men det behövs, tror jag!

Let's walk!

God morgon!

Har haft världens skitnatt, verkligen.... Har haft sån grym magknip och blev med ens otroligt mörkrädd så jag fick ha läslampan tänd på golvet... Sen kunde jag ändå inte sova för att jag hade så jvligt ont i magen! :( Men det gick över senare.. Funtar på att jag möjligtvis kan vara laktosintolerant :|

Idag har jag varit på coopan med farfar, han skulle shoppa lite.. ;) Hittade då tre möjliga kandidater till min födelsedagslista!
1. Träningskalender (träningsschema blandat med skoldagar!)
2. Sex & the city-boxen
3. Desperate housewifes-boxen
Får se om dom dyker upp på listan.. Är så himla kräsen av mig, iallafall under bebådelsedagstider, då har jag så svårt att hitta något som verkligen är värt att önska sig! (Tänk om man skulle få något man önskar sig bara liiiiite....! Vilken panik. (; )

Snart får jag väl dra mig ut på en powerwalk också, har tänkt gå två ggr idag (en innan lunch och en efter middagen).



Källa:
DN
Svajiga siffor
Stödet för socialdemokraterna rasar i flera opinionsundersökningar. DN:s Henrik Brors berättar varför de kanske inte stämmer.





Update: Har nu gått en powerwalk med syrran, riktigt härligt! Vädret är varmt, men ändå inte för varmt. Augusti-kärlek på hög nivå! Sitter här och suger i mig en smoothie, gjord av frysta jordgubbar, passionsfrukt, apelsin-&grapefruktsjuice. Hälsobomb och supergod!

Another shining day

Aloha!

De utmanade är... *trumvirvel*
Rebecca, Mathilda, Madde, Sanna och Michaela! Enjoy!

Vilken kyss är er favorit? Min är nog från filmen The girl next door, tror jag :)

Vaknade vid nio av att en geting försökte fästa sig på mina glasmålningar jag har på fönstret.. Gud vad jag önskar jag kunde ta bort dom - men då stannar färgen kvar och lämnar fula märken. Suck. Så nu får jag ha ett fult fönster med en massa glasmålningar jag gjorde för tre år sedan.... Efter det åt jag frukost och gick och la mig på terassen för att fånga några kyssar av solen och ett desperat försök att göra mina hårslingror blonda (genom salt & citron) vilket jag förbannade mig över när solen försvann... Det blev ett dopp i poolen för att få bort oljan (twi, 20 grader!!) och nu sitter jag här.

I eftermiddag kommer farfar, efterlängtat :) Tills dess måste jag iofs dammsuga köket .. Och ta en powerwalk .. Och så ska jag träffa Tobbe, som btw har klippt sig när vi ses! :)



Så, nu vill jag verkligen veta - vad har alla köpt till skolstarten? En kalender? En ny jacka? Örhängen? Ingenting? Pennor? (även om du inte har en egen blogg så kommentera!)

Ciao!

Sanigirl!

God morgon :)

Igår åkte jag och Sanna in till Stockholm för att se The break up. Vi köpte biljetterna, sen gick vi och satte oss på något café som vi hittade nära hötorget och pratade om det mesta! Trevligt som alltid.
Under bion märkte man verkligen att många kände igen sig! Tjejer som suckade när killen beter sig som.. Tja, många killar gör? Och hur alla tänkte "men hallå, tror hon verkligen att han kommer göra det?" när tjejen förväntar sig något och försöker komma med antydningar.. Efter att ha gråtit en skvätt (och med oväntat slut) kan jag bara konstatera - tjejer har jävligt svårt att berätta för killar vad de verkligen vill, och killar är jävligt dåliga på att försöka förstå och ge kärlek på rätt sätt!

Påväg hem stannade vi vid 7eleven och köpte en take-away-thé (nope, dricker inte latte trots statusen!) och träffade sedan Sussi och Jossan på tågstationen, hade sällskap med dom på vägen hem. :)
När vi kom hem gick vi ner till Guldkusten för att prata, där vi släppte ut våra känslor... Lite tårar föll!

Inatt/imorse åkte jannie till usa för att träffa grandma, hon mår riktigt dåligt :( Det är jvligt trist, alltså.

Har fått bränna! Haha, är nästan ikapp Sanna ;) Om man vänder på trekantsbikinin så får man värsta push-up"en"! Såg det i cosmo på någon bild.. Nice!

Blev utmanad av
Debbie! Enjoy!

Tio första:
Första bästa kompis:
Sanna, Malin, Carmen, Emma, Johan, min pojkvän & flera nära vänner  
Första bil: Ska vara en superretro volvo, som min bilälskande pappa ska få göra om.. ;)
Första kärlek: På dagis. Om man nu kan räkna det som kärlek, haha.
Första husdjur: Maskar!
Första semester: Kreta, Grekland
Första jobb: Typ.. dammsuga hemma?
Första köpta skiva: Space Girls el. absolute music-skit antagligen..
Första riktiga kyss: 
Första piercing: Nageln!
Första konsert: Britney Spears

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Om ngn vuxen läser? Håller det för mig själv!
Sista bilfärd: För att hämta väskorna hos mamma igår.
Sista filmen du såg: The break up
Sista bubbelbadet: I Baabe, runt 26/7 ?
Sista spelade cd: Spelar aldrig CDn.. En fotocd, mer bilder utan musik då!
Sista gången du grät: Igår.Gråter ofta, det är ju skönt!
Sista måltiden: Frukost. Efter det, lite glass & frukt! (Mellis!)

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Nej, har aldrig kommit i någon kompisfälla så att säga.
Blivit arresterad? Nope, jag är ju så oskyldigt söt! (Jag har varit med ett par ggr dock)
Blivit kär vid första ögonkastet? En gång.
Varit på tv? Lokalkanal.....
Fått ditt hjärta krossat? Ja, men ofta är det jag som är lite för martyr...
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Ja, men det hände för att jag var van att säga det till en annan.
Haft ett one night stand? Nope.
Busringt till nån? Haha, ja såklart!

Sju saker du har på dig:
1. Ett ljustturkost linne.
2. Vita "hotpants"-liknande-shorts.
4. Ett läderarmband.
5. Ett halsband gjort av vita, platta snäckor.
6. Ett halsband med tre guldberlocker på och en hajtand.
7. Dolce&Gabbana trosor och H&M BH.

Fyra personer du kan berätta allt för:

1. Sanna
2. Malin
3. Min bror
4. Mormor

Tre val:
Svart eller vit? Vit för romantik.. Svart för synd ;)
Sommar eller vinter? Sommar.. för fest & ha kul.. Vinter för mys & romantik.
Choklad eller chips? Choklad, definitivt!

Två saker att göra innan du dör:
1. Åka på jorden-runt resa.
2. Ta ett jvligt stort lån och bara shoppa upp allt!

En sak du ångrar:
1. Att jag inte kan stå upp för mig själv ibland..

Skriver de utmanade senare!

Varma vindar

Hejsan!

Igår kväll var johan, malin och tobbe hemma hos mig. Vi satt å spelade kort och pratade på en filt på bryggan.. Det var riktigt härligt! Vi tände ljus, så mörkret inte gjorde sig lustigt.. Pratade om det mesta, synd att inte alla var med bara. Sen gick malin och johan hem och jag och tobbe låg kvar, invirade i filtar och tittade upp mot stjärnorna och pratade, romantiskt.. ;)

Idag har jag packat till pappa, som jag är hos nu, och legat och pressat.. Får ångest över att jag inte tog tillvara på alla sommardagar, fan nu är det ju snart slut!

Ikväll ska jag och sanigirl gå på bio, antagligen ska vi se The Break Up med Vaughn och Aniston, eller någon annan - vi får se när vi kommer dit. Ska bli kul att träffa henne igen, vi har nog mycket att prata om! Woah, måste köpa en kalender till i höst, har absolut noll koll på vad som händer utan min kalender! Såg i någons blogg en superfin.. Nu kommer jag inte ihåg vilken blogg det var, men jag tror hon hette jennykulin  eller något sådant?
Väldigt fin kalender från O&R iaf hade hon... =)


Kram!

Sooool!

Fasen vad jag hatar att skriva ett långt inlägg som sedan raderas. Typiskt. Får väl göra mitt bästa för att skriva ett nytt....

Idag har jag bara legat på bakgården och läst Glamour, stekt i hawaiin tropic oil, blekt håret med hjälp av citron&salt och paddlat omkring på sjön flytandes på vår dubbelmadrass.. Härligt. Behövde verkligen s o l t e r a p i efter igår, mådde skit men pga personliga skäl. Som säkert tusentals tjejer o killar känner jag ibland att ingen förstår en? Och att det står "tonårshormoner" i varenda jvla tidning gör mig galen. Som att jag är precis som alla andra, kul..

Ikväll vet jag inte riktigt vad planerna är, det var snack om att grilla eftersom vi tog tjejkvällen igår, vi får se. Btw var det riktigt kul igår, jag malin och clara hyrde film (elizabethtown) och vi satt på min balkong och pratade och drack drinkar och när solen började gömma sig satte vi på filmen. Details personal... :)

Se till att ta vara på varenda soliga dag nu framöver, snart är hösten över oss och då undrar man vart sommaren tog vägen. Njut!



Update: Nhar jag lagt upp några av mina favoritbloggar! Om du klickar på min bild ser du sedan länkar till deras sidor. Kommer upp fler, men just nu ska jag njuta av sommarkvällen på en resturang med familjen! :) Kram!

typiskt.

Varför kan inte folk bestämma sig? Och varför är jag så jävla negativ?

Höstjobb must have. Tips?

Elitserien börjar om.. orkar inte räkna, men drygt en & en halv månad. wiho!

Vad ska ni göra i helgen? Tips & kommentarer.. :)

1990

suckers!
Vann över boysen redan då, tss... ;)

verapamil & migrän

Hejsan,
sitter och äter lunch
efter att ha boxats och dans/aerobix-tränat! Sköööönt =)

Ang filmen Stay Alive so vi såg igår... Jag har sett många skräckfilmer, och den här satt jag seriöst och blundade för nästan hela tiden! Visst. den var overklig, den var löjligt vid vissa scener, denhade ett löjligt manus. Men ändå, läskig var den. Som fan. Så läskig att jag skrek till en handfull gånger, vilket säkert roade resten av publiken..  Se den inte hemma, då försvinner det läskiga och det dåliga siprass fram!

Ikväll ska jag bara mysa med familjen tror jag, möjligtvis hyra en film. Någon som har ett tips?
Imorgon blir det nog grillkväll, vi får se!

Kram!

God morgon gott folk!

Har precis vaknat efter ännu en crazy dröm. Haha, fast i den här var jag typ superhjälte och hoppade fram längs gatorna som spiderman, haha kanske min stora dröm? (vi kan ju säga så.. eh.) Men innan drömde jag en marddröm ch låg å gnydde när jag var vaken också, hmm?

Just nu har jag precis ätit min frukost, två "extrem"mackor (brödet heter så pga dess extremt bra innehåll typ) med skinka och sallad på den ena. Salladen smakade lök så den skippade jag efter halva mackan, haha.  Till det ett glas vatten, hade tänkt pepparmyntsthé men drycken var för varm i det glaset jag hade valt och skulle hälla över det e en kopp som jag sedan kunde hälla i mer mjölk i, självklart rinner det ner under glaset och jag orkar inte göra något annat än att kasta allt i handfatet!

Jaha, så ikväll blir det bio. Åh, lite ångest, borde ha valt en annan film nu när jag tänker efter! Suck. Borde nog prata med resten av gänget, haha.

Varför,
VARFÖR är sommaren snart sluuuut? buhu :(

Bekräftat. Synd att hon inte står för vad hon har sagt bara, men visst, träffar man henne är hon säkert trevlig, erh.  En annan sak jag tänkte på, för en tid sen såg jag på David Letterman-show där Paris medverkade. De tog upp Paris-Nicole-ämnet och Letterman sa då att han trodde det var ett PR-trick, som Paris självklart sa att det VAR! Och att han var den första som kom på det, men fortfarande skriver tidningarna en massa saker om bråket? Någon som vet?

Någon som har ett bra tips för snygga väskor inför skolan? Tänkte mig en stor & rymlig en, med en massa fack men ändå med shysst design.. Skriv en kommentar! :)

halsband

Kräftskiva!

Hej!

Imorse drömde jag att mamma kom in och sa att vi åkte till ängsjö vid tolv istället för elva.. Yummi, tänkte jag, sovmorgon. Sen efter två sekunder kommer hon in på riktigt och säger att klockan är tio i tio och undrar om jag vill stiga upp! Suck. Så vi åkte dit och sprang ett par kilometer, fick ont i axeln som vanligt vid monoton löpning.. Varför det!? :( Så när vi kom hem gick jag ner till källaren för att köra samma pulshöjande träning som i måndags, det var iallafall skönt och gick bra!

Har precis sagt hej då till
tobbe, det blev bara en snabb träff (okej, ca två timmar men det går ju fort!) Mammas och Pers gäster har också kommit, ett par i deras ålder som vi ska äta kräftor med ikväll. Fast jag och brorsan kör på lasagne, fast eftersom kräftor är såpass nyttigt så får jag väl offra mig och äta ett par!

Imorgon ska tobbe, jag, jessica och ante på bio och se "stay alive" som tydligt har fått dåliga recensioner.... Men varför bry sig om vad människor som får betalt för att skriva olika åsikter om varje film tycker? Får se vad jag tycker, skriver om det senare!

Såg brokeback mountain igår, och den filmen alltså.. Se den. Den satt fast i näthinnan hela dagen, oj vilken film!! Med både Heath Ledger och Jake Gyllenhaal, kan den bli dålig? ;)

oh,here comes the rain again..

Saknar min kära mp3,tappade bort den i början av sommaren.. nu får jag väl lyssna på mitt eget nynnande när jag är ute å springer. Inte lika proffsigt som artisterna men...

Ingen träning idag, blev helt slut efter igår. Körde dans, aerobix, styrka för armar och lite boxning och lårträning. Det är så mycket roligare att träna när man får göra koreografin (stavning?) själv! Bara få en tanke "nu vill jag verkligen köra slut mina vader" och sen göra de mest fula rörelserna (om man nu har lust att se otroligt dum ut) - allt för att verkligen pumpa ut det sista av energin!

Det är så himla trist, någon som känner igen sig!? När de flesta är bortresta eller jobbar.. vad ska man då göra, det blir ju bloggandet och msn i stort sett.

Börjar bli smått nervös för gymnasiet (läs: väldigt nervös) men varför egentligen? Visst, ny skola nya människor etc.. Men ändå, mer än hälften av mina närmaste vänner kommer gå i samma skola so whats the deal?

och det viktigaste av allt.. (ego, hihi) vad kan man önska sig i födelsedagspresent? Har hittat på en massa saker, men ingen som jag är verkligen YES på.. Tips välkommes jättegärna!

Vet ni vad? den 25 september börjar elitserien! WOHO! Snacka om att sitta bänkad framför tvn, sorry alla människor ute i världen men jag kommer bli lik en datanörd fast hockeynörd. Men ni får kontakt med mig när färjestad har vunnit sm-guld igen.;)