you make my day sexy

Jag börjar bli friskare, härligt! Det var en snabb förkylning, började igår morse och idag är jag redan bättre, skönt. :)

Usch nu börjar jag funta på hur jag vill ha mitt hår i sommar, tänk er brun hy och en läcker bikini, vad är snyggast då? Långt blont hår med snelugg, eller långt mörkbrunt lite smålockigt hår? Hjälp mig!!

Dagens tips: Lunch i stan - Hurry Curry! Ligger vid hötorget, precis bredvid Indiska. Lunchtips: Grov macka med kycklingröra. Underbart. Måste testas! Bra pris också. :) (Och nyttigt) ;)


Såg en speciell bild.. får en känsla i magen. Fjärilar ..?

Filmtips?

Världens bästa vänner!
 
D.E.B.S söööög.. nästa gång jag ser en film ska jag ha haft den rekomenderas.. Tips? :)
Efter filmen ser jag Emma och Clara komma gående, blir lite häpen men går och öppnar. Och gissa vad!? Dom har med sig daimglass! :D Överraskning! Haha, överraskningar är bäst :) TACK!! Blev jätteglad :)

Träningsångest.. Ska köra tre pass, bara ben, å har inte kunnat göra det än, sjukdom + träning går sällan bra ihop.. blir ett pass varje dag i helgen..

Har blivit bättre, både psykiskt och fysiskt. Bara det att jag är skitsur på en speciell just nu, men det är inget som är värt att lägga ner energi på!

Kram!

Lite seg

Varför tänker jag aldrig på att jag kan se film eller göra läxor när jag är hemma och är sjuk? Har börjat med musikläxan, ska göra en jämförelse mellan Robbie Williams och Justin Timberlake, tror jag.. Och nu sätts "D.E.B.S" på, typ en actionfilm med primadonnor, haha! Kram!

Sjukling


God morgon :)

Somnade med feber och värk i hela kroppen. Låg och andades tungt och gnydde för mig själv, måste sett ganska roligt ut.. Men jag drömde en underbar dröm, och när jag vaknade var febern borta men halsen var ännu värre + jag har blivit lite mer förkyld, så vi får se hur det här går..

Dagens i-landsproblem: Brorsan är också hemma. Hade han varit i skolan hade han kunnat köpa med krossad choklad-glass på vägen hem till mig och min sårade hals.. Suck..

Hemtelefonen sägs upp på torsdag med motivationen "towe du är ju den enda som använder den".. Så nu kan ni bara ringa till min mobil, och de andras, självklart..

Outfit:
- röda mysbyxor
- svart linne
- svart v-ringad tröja över
- tå-strumpor & raggsockor
- håret i en fläta & glasögonen
34450-29

& ni som läser min blogg, men inte har en egen är så så välkomna att kommentera, jag vet att det är många som läser - å en kommentar är så lätt att skriva :)

Någon som har några bra tips när man har ont i halsen / feber / lock i öronen ..?

Sjuk!? Jag??

Hej!

Valfri familjemedlem/vän: "jag är förkyld igen :("
Jag: "ajdå.. trist. jag blir ju aldrig sjuk!"
Valfri familjemedlem/vän: "Lyx, jag har varit hemma från skolan i flera dagar nu!"
Jag: "DET är väl lyx, kan man ta hand om sig själv.."

Såhär brukar det låta.. Och nu är det JAG som är sjuk! Började med halsont när jag vaknade och nu gör hela kroppen ont.. Usch inte kul, inte. Iallafall inte den här veckan, vi ska ju till Karlstad på fredag!

Idag lyssnade vi bara på en föreläsning av en f.d nazist, väldigt intressant att få höra om hans liv från barndomen till nuläget.
Efter det gick jag, Natalie, Victor, Clara och Malin hem till mig och stekte pannkakor av dinkelmjöl (mums!) och åt med sylt och grädde :) Mjuka och krispiga, perfekta, haha! Eller de sista blev iallafall bra ;)
Har mått bättre idag än igår när det gäller.. ja allt, men jag är bara ännu mer förvirrad :(

Nästa vecka ska vi ha riksdagsrollspel, jag ska spela journalist och ta foton av "statsministern" och de andra, skriva grymma artiklar och skapa skandaler, haha! :)


Ikväll ska jag ta det lungt, försöka bli frisk. Glöm inte Gray's ikväll! (O jag ska äta semla som min kära mor köpte med sig, hihi!)

Puss å kram!

Veckoplaner

Hej!

Tänkte berätta varför jag har varit nere den senaste tiden.. T och jag har bestämt oss för att ta en paus, det kändes bäst så. Men nu vet jag inte, jag är så omtumlad.. Å det är svårt att vara glad jämt när jag har så mycket att tänka på, så till alla er som kanske tycker jag har betett mig konstigt - jag är ledsen. Nu vet ni varför.

Imorgon har vi aktivitetsdag, vi ska lyssna på en f.d nazist som ska prata om hans liv å så, sen ska jag och C gymma, härligt.

Ons & tors blir vanliga skoldagar, och på fredag har vi friluftsdag och då ska jag iväg och golfa, å sedan sola där efteråt.
På fredageftermiddag ska jag och S åka till Karlstad, vi känner båda att vi behöver komma bort från allt. Vi ska bo hos min mormor, i hennes lägenhet, och på lördagen ska vi ut på stan och sedan på kvällen ska vi på 18årsfest hos min kusin, det kan vi behöva, båda två! Ska bli så underbart, jag längtar.

Kram!

Turdagen måndag

Hej!

Kom på att jag behöver lite tur och uppfann min egen turdag - måndagar. Eftersom jag är född på en måndag får det bli min turdag! Jag tror att man skapar sitt eget öde, tänker man positivt brukar det gå åt det hållet oxå. :)

Har haft både tur å otur idag, har ingen tyska (tur) men huvudvärk (otur).. Svenska redovisningen är på onsdag (tur), lillesyrran tyckte mina benmuskler var skitsnygga å låren smalare (tur :)) å så höll det på.. Men man ska fokusera på det bra, visst!

Ikväll ska jag ringa mormor, tänkte fråga om det är ok att jag o S åker dit i helgen och bara tar det lungt. (Eller flyr.. beror på hur man tänker.) Vore så härligt att strunta i allt, just nu.
Ska kolla upp priser och sånt för Gotland i sommar, någon som har något tips? Vandrarhem eller stuga för ca 6 pers :)

Puss å Kram!

surprise!

God morgon,
dricker te för att vara varm när jag beger mig ut i kylan.. Termometern står på - 6,7 grader, hua!
Fixade frallor, färskpressad jucie till mig och pucko till T igår, och massageoljan ligger i handväskan. Ska ta bussen tid om en halvtimme, fast han tror jag kommer vara där vid 10.30 & han har ingen aning om vad som händer.. :) Skriver om mottagandet senare, haha!
Har sovit dåligt, gick å la mig vid ett å har vaknat upp å undrat vad klockan är för jag vill dit innan han vaknar, kl 3 trodde jag klockan var 8.. kanske jag som borde dricka pucko:n? ;)

Kram på ER!!!

Update:
Jag kommer hem till honom och blir insläppt av hans mamma (som vet allting) och som viskar att någon precis gick på toa där uppe. Sen kommer den personen ner, Elisabet och jag står knäpptysta och jag kastar mig runt hörnet, men så visade det sig att det bara var hans storasyster, haha :)
Han sover, o det första jag får höra när jag kommer in i rummet är "men pallaaaa".. han trodde det var hans mamma, haha! Så ligger vi å vilar lite, tills jag frågar om han är hungrig. Så frågar jag vad han vill dricka, å han svarar helst pucko .. å då ler jag, å sen frågar jag om frallor blir gott, å så blir han superglad, haha :) Medans vi åt tittade vi på "Man of Fire", helt ok, faktiskt! Har ni sett den?

Har precis kommit hem, sitter med en tallrik fruktsallad och funderar på vad jag ska sysselsätta mig med innan vi alla ska ner och heja på Claras handbollsmatch 18 20 i hallen.. Hmm. Isbandy?

Kram!

Bäst!

Hej!


Är på toppenhumör, så härligt att känna lycka efter så mycket tårar i veckan.
Spelade innebandy på fysen idag, och jag ska ta en boll från en kille som skjuter bort bollen mot mig, jag snubblar på bollen och glider med bollen framåt samtidigt som skaftet på bandyklubban hamnar under min haka. Det här är en skolklubba, vilket betyder = billigt skit. Och toppen på skaftet är inte igentäppt och är helt rispigt.... Så ni kan ju räkna ut vad som hände själva. Har ett feeet rivsår under hakan nu som svider satan :(

Imorgon ska jag hem till tobias tidigt på morgonen och överraska honom, men kan inte berätta hur, risken är ju att antingen läser han eller någon annan och berättar :)

Ikväll ska vi antingen på bio, eller barnsla oss i någon snödriva ;)
Vad ska ni göra?

Kram!

Skolfritt!

Hej!

Dagen började med en sväng till Eastmaninstitutet (stavas det så?) i Stockholm, bil+pendeltåg+taxi.. Vilken j-vla morgontrafik det är i stan!!! Har fläckar på mina tänder och det skulle titta varför jag har det. Så dom ska skicka massa foton och remisser lite här o var så får vi se hur det blir senare.
Eftersom skolan slutar 11:10 idag var det ingen idé att åka tillbaka, så jag och pappa lunchade på Hurry Curry, det blev kycklingmacka och cola light för båda oss. Supergott o jättemysigt att umgås lite med pappa på tu man hand. :)

Efter det väntade jag på Emma och Clara på SFbiografen, satt och läste massa gratistidningar och gick sedan runt i diverse sportbutiker för att titta på träningskläder, men hittade inget.. Mötte E&C På Wayne's och tog en fika, mums!


Nu ska jag städa lite, sen ska jag träffa Tobbe.
Juste, bilder på skoshoppingen från igår kommer upp antingen ikväll eller imorgon :)

Kram!

Skor är allt en flicka behöver

I busskön.

Bettan hade shoppat och var fullastad med paket där hon stod i busskön. Till råga på allt hade hon en så snäv kjol att hon inte kunde kliva på bussen. Under stort besvär fick hon los ena armen och lossade lite på dragkedjan på kjolen där bak. Det hjälpte inte. Hon drog ner den en bit till. När bussen kom lyfte en kille helt sonika upp Bettan på bussen. Ursinnig vände hon sig om.
 Vad menar ni med det? Jag har aldrig träffat er för, sa Bettan.
 Tja, jag tycker nog vi är ganska intima med tanke på att ni just dragit ner min gylf två gånger. ;-)

Var bara tvungen att ta med det här skämtet, haha!

Saker jag uppskattar just NU:
~ Brun utan sol. Räddaren i nöden när vintern fortf. är här!
~ Söta natt-sms. Finns det något bättre än att få ett fint sms när man ligger å läser?
~ Varma och passande skor. Har gått i skolan med skavsår, inte kul inte..
~ Att vi har snö. Allt blir mer ljust och deppen är inte lika hög!
~ Samhällsekonomi-provet är över!!!!
~ Att jag har kommit igång med mitt träningsprogram. :)
~ Min familj. Trots att jag har mått skit har ni stöttat mig.
~ Och mina vänner. Samma sak där :)

Ska iväg till stan nu och leta skor med lillesyrran, får se om jag kommer hem med något :) Efter det ska jag hem till T och njuta över att vara med den underbaraste killen på jorden. Kram!


Skönhet

Tio i topp att känna sig snygg och fin

 

  1. Skratta. Förutom att du mår bra av det, så gör det dig snyggare.
  2. Ta på dig din favorittröja. Det märks om man trivs i sina kläder.
  3. Ge någon annan en komplimang eller överraska med nåt kul. Låter bakvänt, men om någon annan blir glad så smittar det.
  4. Får du en komplimang, ta åt dig. Det är inget dåligt med att känna sig fin.
  5. Säg till dig själv att du är snygg. Kanske inte så att du måste satsa på modellkarriär, men helt klart snygg.
  6. Var snäll mot din kropp. Ta ett skumbad, massage eller gör en ansiktsbehandling.
  7. Rör på dig. Förutom att det är uppiggande, så får du en sundare och starkare kropp. Ta i alla fall en ordentlig promenad varje dag.
  8. Ät mycket frukt och grönsaker så blir kroppen glad.
  9. Gör roliga saker. Även om du inte tycker att du har tid.
  10. Sov ordentligt. Ingen är snygg med påsar under ögonen. (Och lägg ett par gurkbitar eller kamomilltepåsar på ögonen om du sovit för lite.)


Idag var ingen bra dag, som jag trodde det skulle bli. Tvärtom - att känna sig sårad och ledsen är aldrig särskilt kul. Något som ändå fick mig att må bättre var när jag märkte hur många som verkligen bryr sig. Och i mina ögon blir den personen vackrare när personen agerar vackert.
Så många tänker att man ska vara likgiltig när man träffar någon ny, spela "jag bryr mig inte" och inte ge personen så mycket uppmärksamhet. Helt fel. Ni kan ju själva tänka tillbaka då ni har träffat en ny person, har ni inte tyckt bättre om personerna som har varit öppna och glada och bjudit på sig själva, trots att det finns nya människor omkring?


"Vad är legerat stål?"

Har naturkunskap och vi ska ta reda på fakta om jordskorpan, ur en historisk synvinkel.. skönt att det är självständigt, och att man inte behöver sitta i klassrummet hela tiden!

Är på bättre humör än igår, känns som man gör sitt eget öde lite grann. Tänekr jag negativt blir det negativt, ungefär. Så jag kan inte vara ledsen hur länge som helst, men självklart är det svårt att tänka positivt hela tiden när jag .. Åh.


Slutar skolan halv fem idag, men det gör inte så mycket, trivs så bra i klassen så varje lektion blir rolig, haha :)
Imorgon ska jag shoppa skor, längtar!!

Kram!

en ny dag

Ja ni.. Vad livet kan vara jobbigt och komplicerat ibland. När man har lösningar men har ändå konsekvenserna framför sig. Det kan ju gå hur som helst, egentligen....
Vill bara att allt ska lösa sig till det jag vill :(




Veckans frågor från tjejsnack:
2006/2007
· Bästa minnet från 2006?
Sista veckan i 9an, underbar :)
· Gjorde du något du aldrig gjort förut under 2006?
Haha, ja en hel del, men det är privat!
· Vad vill du göra som du aldrig gjort förut under 2007?
Dansa magdans, hålla mina nyårslöften till sommaren..!
· Vad förväntar du dig av år 2007?
Att jag ska bli tryggare i mig själv.
· Vad har du för sommarplaner?
Grekland med familj, gotland med vänner (möjligtvis), bara leva livet och strunta i alla måsten!


snöstorm

Hej!

Fyfan vilken fredag och lördagsmorgon säger jag bara. Mått skit. Gick en promenad efter frukosten (grönt te...) och städade lite efter det. Övningskörde med ett sorgset humör men det gick bra ändå, skönt att motorstoppen försvinner mer och mer, haha!
Har kommit på att jag är i desperat behov av att shoppa just nu. Massa fina vårkläder, smycken och skor.. Åh. Får väl ta en tur till city om jag nu får jobbet ;)

Nu ska väntar jag bara på att T ska komma, så ska vi bada i hot tub'n med
snöfall ovanför oss :)

Imorgon måste jag ta itu med skolan, har en del uppgifter till nästa vecka jag borde göra klart eller påbörja. Men det är ju så trååååkigt.. Speciellt när man har tankarna på annat håll.


Tjejmiddag & bad

Hej!

Härligt att starta dagen med ett fyspass, idag använde vi oss av pulsklockor och jag blev så glad när jag märkte att min kondition har märkbart blivit bättre!! Härligt med resultat :) Sedan hade vi matte, lite svårt att jobba nu på eftermiddagen men det gick ändå bra, blev klar med det jag skulle.

Ikväll åker vi brudar till Solna och äter tjejmiddag, ska bli så underbart att bara umgås med tjejerna nu. Efter det är det lite oklart, men antagligen åker vi hem till mig och kanske badar jacuzzi eller är i vår källare, å sen sover vi nog hos Clara. :)


Vad ska ni göra ikväll?

Hur visar man tecken på att man är så skör, när man mest vill ha kärlek?


Utomlands, nu!

Usch nu blev det jobbigt. Magen bara snurrar, fullt av känslor som dyker upp, av en enda bild.. Hur kan något sådant hända?
Jaja, nu ska jag ta och göra mig iordning och packa väskan för fysträning imorgon. Detta behövs sova på, helt klart!

Kom ihåg att livet innebär att ta risker - eller som jag säger CHANSER. Vad vore kul om man aldrig chansade? Visst, saker går fel & du får inte alltid som du vill. Men när du väl kommer dit, då är det en underbar känsla, värd alla motgångar.

34450-28
Vem skulle avstå?

lyckad dag :)

Hej!

Sitter här med svår huvudvärk,suck. Har precis sagt hej då till T, gillar inte avsked alltså :/ Känns så jobbigt, oavsett!
Dagen har gått bra, hade sovmorgon och började dagen med samhällsekonomi som var självständig och lugn. Lunch och sedan matte som också hade självständigt arbete på, så vi satt utanför klassrummen vid borden och bara pratade om helgen och jobbade lite.  Så härligt när lärarna litar på en, blir mer prat men även mer jobb för min del, vilket bara gör det med stimulerande :)

Så härligt med bara torsdag och fredag kvar, sovmorgon och tidigt slut båda dagarna. Imorgon få vi veta vilka som blev uttagna till skollaget, spännande!


Usch, nu ska jag gå och lägga mig, klarar inte av den här huvudvärken..

Kram!

Nedförsbacke!

Nu är veckans långa dagar över, härligt! Nu är det nedförsbacke, som M sa idag. Och det har hon rätt i, lite kul hur mycket skolan berör känslolivet.. PLUS vi har ingen tyskalektion imorgon = sovmorgonl, PLUS vårt samhällsekonomi-prov vi egentligen ska ha imorgon är flyttat till nästa vecka! Det betyder = mer avslappning ikväll för min del, en lång sovmorgon samt en pluggfri dag! ÅÅhh..... 

Glöm inte Gray´s ikväll!

Idag fick vi reda på engelska provet i hade, ett gammalt nationellt prov i hörsel och skrivning. 3 poäng från MVG.. Hur besviken kan man egentligen bli...




Vinter, tjejsnack v.3
· Vad är det bästa med vintern? Att man kan mysa framför en brasa, under en filt inomhus.. ja ni vet. Och känslan efter att ha varit ute när man kommer in, röd om kinderna och med ett busigt humör.
· Vad är det sämsta med vintern? All tö. Fy!!
· Bästa vintersemestern - solsemester eller skidsemester? Skidsemester. Lätt. Det är faktiskt vinter. Men - om det inte är snö i Sverige, lika bra att dra utomlands å få en bränna. Sen kan man dra till snöns länder ;)
· Sysslar du med någon vintersport? Nee.. eller jag åker ju skidor när jag kan.
· Vad är ditt favorit vinterplagg? Raggsockor.. :)

Kram!

Kallt...

Hej!

Sitter just nu i skolan, gjorde matteprovet imorse. Gick faktiskt super, trodde inte att det skulle gå så bra! :) Träningen igår gick väl också okej, för att vara jag och första gången jag faktiskt tränar (.. på riktigt) den sporten! Imorgon ska vi träna igen, ska bli kul :)

Grekland-planerna kan bli ändrade, kanske stannar vi på en ö hela tiden, eller bara åker till ett annat ställe en gång.. Hmm. Vet inte vad jag vill. Låter ju underbart att båtluffa, men samtidigt - hela tiden? Äsch jag vet inte.

söndagskväll

Om en timme är det volleyballträning, ska bli skönt att röra på sig! Hoppas bara det blir så mycket matchspel som möjligt och mindre teknik..

Kanske borde gå och göra mig iordning, senare ikväll måste jag packa ner allt jag ska ha med till pappa samt träningskläder och skolsaker till imorgon. Huuu..
Sanna vet vad jag pratar om. Önska mig lycka till allihopa! :)

34450-26
Är han inte fin? :)

Those words are my air

Hej!

Sitter här med min samhällsbok i knät, borde verkligen läsa på om samhällsekonomi till provet på onsdag. Eller, egentligen, jag kan vad jag borde.. tror jag. Borde checka för säkerhetsskull ;)
Vill bara släppa taget känns det som, strunta i allt ansvar för allt, bara sticka iväg någonstans och leva livet innan alla måsten kommer. Jag vill känna mig fri, inte bry mig om vad mina föräldrar, vänner och lärare skulle säga. Bara göra vad jag vill, resa vart jag vill, vara hur jag vill. Sen när jag har gjort det kan jag komma tillbaka och göra allt PERFEKT. Så känner jag just nu. Känns inte som jag kommer göra det här till 100% just nu..


Men nu ska jag verkligen sätta igång och titta igenom boken och ikväll blir det volleyballträning. Kram!

Lördagskväll

Kan ni sova under kvällarna när vinden viner runt hörnet? Hade problem med det innan, men nu känns det bara mysigt. Trots att jag bor på vindsvåningen och har min säng i hörnrummet, och huset ligger precis vid vattnet där det blåser extra mycket. Tur att jag inte bor hos pappa nu under dessa stormveckor, eftersom vi renoverar där och vinden låter extra mycket! hua. Och ikväll.. Håll er inomhus, varnar SMHI!

Lär Dig Massera Din Partner och få dubbelt tillbaka :)




Nu ska jag gå och äta lasagne, sedan sitta och mysläsa VR med lite gott, segt godis! (För det är ju lördag, eller hur?)

Kram!

Martha Stewart

Hej!

Nu får ni de rätta svaret:
  1. Jag kom på 5e plats i en simtävling där 11 länder deltog.
    Var 10, 11 år på en tävling i Tyskland, så det har hänt :)
  2. Jag har ristat in ett hjärta på handen.
    Jo, faktiskt! Har ett svagt ärr kvar.
  3. Jag har åkt världens näst högsta berg&dal-bana.
    I USA 2005, tror jag året var.. The Millenium force heter den.
  4. Tobias och jag pratar om förlovning.
    FEL. Vi har bara spekulerat i hur det skulle vara, aldrig seriöst.
  5. Jag har spelat trummor inför halva skolan.
    I somras. Med en något stor portion nervositet....
Säkert 99% trodde 2an var fel.
Lorenza gissade rätt och Maria 50% eftersom hon sa att 2an var rätt :)


Igår beställe vi pizza från en lokal bagare i Kungsängen, 11 pizzor och en sallad. Han sa att det skulle ta 15 min. (Jo tjena.) VI ringde upp 2 ggr, och vi fick dom tillslut efter 65 min. Klart att det tar lång tid att baka så många pizzor, men tro mig fan att vi blir sura när dom fortsätter upprepa "dom är påväg, femton minuter!" hela tiden! Det slutade med att jag ringde upp och sa att jag skiter i pizzorna om vi inte får dom om just femton minuter. Då kom om efter fem..

Nu slötitttar jag på Martha Stewens, hon har så bra idéer till allt och alla! Kommer ihåg ett avsnitt då hon gjorde en alla-hjärtans-dag present som var helt underbar. Kanske något jag ska pyssla med den dagen, eftersom jag då är ledig? ;)

Nej, nu ska jag ta en powernap, sen fixa naglarna och gå och köpa nya VR. Kram!

HAHA,
klockrent! Hittade här.

Fredagskväll

.. så härligt! Snart ska jag till Coop där vi ska mötas för att shoppa det vi behöver, sen ska vi alla hem till Malin.

Ser på ett CSI Lag Vegas där dete är begravning, å jag sitter å är skitledsen! Klimakteriet, någon?

å, nu måste jag gå,
fortsätt kommentera vad ni tror är fel påstående! :)
34450-19

KRAM!

Makeover

Hej!

Till våren ska jag göra en hår-makeover, dvs färga + klippa ny frisyr. Ska bli riktigt spännande! :) Nu har jag färgrester kvar från dagen jag var hårmodell, och det ser bara fult ut. Jag har en ljusbrun/brun/blond färg som "ett skal", och en brunröd färg som "djup", vilket gör att jag får frågan "Oj! Vad har du gjort med håret? Har du färgat?" varje gång jag har en uppsättning.

Har tänkt mig ngt i stil "Charlize Theron-blond" ....

och en frisyr alá Ashlee/Jessica Simpson.


Vad tycker ni?



Följer strömmen ang sant/falskt.
Ett
påstående är fel!

  1. Jag kom på 5e plats i en simtävling där 11 länder deltog.
  2. Jag har ristat in ett hjärta på handen.
  3. Jag har åkt världens näst högsta berg&dal-bana.
  4. Tobias och jag pratar om förlovning.
  5. Jag har spelat trummor inför halva skolan.


Bara en dag kvar!

Hej!

Är på superhumör, känns härligt att känna träningsvärk i benen från igår och att det är fredag imorgon - fyspass och naturkunskap. :) På kvällen blir det film och så ska vi beställa hem pizza, mums!


Imorse fick jag en chock, det låg snö på marken! Särskilt eftersom det spöregnade när jag gick å la mig (!).


Drygt 1 år kvar, sen drar vi..

Slutade halv tolv idag, så jag och Clara åt lunch i skolan och åkte vidare till stan där vi tog en
fika på Odenplan för att sedan åka hem igen, haha! Hade ingen lust att gå och titta i butiker idag bara.
Clara och jag har en idé på gång, men jag skriver det senare, får inte komma ut riktigt än.. ;)

Nu ska jag till älsklingen, hörs sen!
Kram!

Onsdag, ben.. relativt?

Hej!

Idag gick allt i skolan super, helt otroligt, haha! Första gången jag tog blodprov också, känner mig så stolt, fast säkert 98% av er har gjort det 5 gånger redan?
Efter skolan gymmade Malin och jag, vi hade sällskap av Emma en liten stund då vi fick höra en hel del skvaller och en massa golfprat. Vi gymmade i 45min, jag körde bara ben, och ni kan ju ana hur trött jag var i benen efteråt! Efter ett flertal tips i diverse tidningar, internet-sidor osv har jag bestämt mig för att träna en kroppsdel i taget, verkligen anstränga. Men då räcker ju inte ett gympass i veckan, så det ska jag ordna :)

Mötte Tobbe vid stationen, fick choklad för att jag hade väntat längre än väntat, gullunge!! :) Sen gick vi hem till mig och lagade mat (currykyckling och ris) till familjen och dessert (olika frukter, glass & grädde). Efter det pratade vi i sängen, låg och myste. Känns så härligt, allt är så ärligt och det märks att vi har varit tillsammans länge nog att bli otroligt trygga tillsammans.

Ååååh jag längtar så otroligt mycket till Grekland i sommar.. Känns som en dröm! Någon som båtluffat där? :)

To-do-list, idag & i veckan:

  • Sola.
  • Film & "beställ-hem" hos Natalie.
  • Skicka iväg min jobbansökan.
  • .. mixa en smoothie till frukost för imorgon :).
  • Ragga lite på min pojkvän, om lån av bandyklubba.
  • Plugga samhällsekonomi & matte (!).
  • Checka skor.
  • Prata med Sanna om en viss kurs i magdans (!).
  • Powerwalk/dans.
  • Köpa aloe-vera GEL (Vart kan man köpa? Finns ej på apoteket.)

 

 


Fräscha mellanmål?

Hej!
Imorse var det tungt att gå upp, snoozade 3 ggr tror jag.. Helt okej i skolan, förutom att vi fick reda på att vi har två prov nästa vecka, känns en aning stressigt!

Idag har det gått bra hälsomässigt, har ätit varierat! *stolt* Inge godis eller läsk (varken socker/light) heller, bra va? :) Imorgon blir det en skön dag, och efter skolan ska vi gymma, ska bli riktigt skönt. Ska försöker gymma på sovmorgonar nu, iallafall några gånger i månaden. Egentligen behöver man ju inte sovmorgnar om man är utvilad pga tidigt sänggående.

Behöver tips på fräscha, nyttiga mellanmål. Fruktsallad? Smoothie? Något speciellt ni brukar göra? Skriv gärna av er, blir superglad!


Nu ska jag till läkaren, kram!

outfit
Jeans - Sass & BIde
Sjal - H&M
Hårspänne - H&M
Skjorta - Ellos
Väska - Chloé Paddington

Update: Efter läkaren gick vi till Coop där jag köpte massa frukt och lättyoghurt, så nu blir det smoothie för fulla muggar! :) Där köpte jag även en tvättgel och ansiktstvätt. Hoppas det blir bra nu! :)

Wikegård!

Gissa vem som såg Niklas Wikegård på MAX idag.. ? ;) Ohja, hon sitter här o bloggar! Äre inte coolt!? Hur hett som helst ju! :)

Malin, Emma & jag åkte in till Barkarby för att överraska Clara på MAX, god kycklingsallad! :) Sen tittade vi runt på outlet och jag hittade ett par lee-jeans. Visste ni btw att det finns djungelvrål-klubbor? Yummie ;)
Efter det mötte vi Clara på MAX igen, och Tobias kom dit. Sen åkte vi hem och jag följde med Tobias hem där vi låtsas fintade med innebandyklubborna, kittlades, bakade chokladbollar (negerbollar?) och åt middag, osv. Syrran fyller 19 imorgon, hjälp? Presenttips!?


Nu är jag supersugen på att åka till Grekland, vi ska boka i slutet av Januari. Problemet är bara att biljetterna måste vara på "öppet köp" (shopping-skadad någon?) ifall något händer. Och syrran vill ha med sig sin pojkvän också. Lär bli intressant :)

Kram!

Sista lovdagen

God morgon!
Usch vad det känns tidigt att gå upp några minuter över nio.. Men mådde lite bättre när jag tittade mig i spegeln och det såg ut att vara vår - b.u.s är verkligen underbart.

Nu ska jag gå och duscha, sen ska vi hälsa på en kompis som jobbar på MAX och äta lunch där. För min del blir det kycklingsallad (det borde dom väl ha!?) och sen ska vi checka outlet lite grann :)
Senare måste jag skriva ut träningspapper från datorn, tänkte testa yoga hemma - så jag slutar stressa under skolveckorna! Och självklart fixa allt inför skolan imorgon.. Suck.

Tjejsnack vecka 2:


Kram!

Söndag

Tjejerna har precis gått, T gick lite tidigare eftersom han har skola imorgon. Kvällen spenderades uppe på min vind, vi började med "vem vill bli miljonär" - jag vann.. haha, det går rätt bra för mig i spel nu för tiden! :)34450-32
Efter det pratade vi mest, sen kom tjejsnacket och då blev ju T i stort sett tvingad att vara med. Undrar hur min kära pojkvän reagerade när tjejerna började prata på riktigt.. Så nu öste frågorna runt, "om du måste välja - trekant med två tjejer, eller en kile & en tjej? eller två
killar?", "vem skulle du helst vilja hångla med.. (namn) eller (namn)?", svaren får dess värre inte komma ut, kom vi överrens om, så ni som känner mig kan strunta i att fråga. ;)

Clara och jag har bestämt oss för att träna tillsammans eftersom vi har liknande nyårslöften, hoppas verkligen vi fullföljer detta nu! Jag ska verkligen göra det här, inge mer lathet. För jag vill ju faktiskt träna mer, så jag fattar inte varför jag inte gör det. Sen är det väl rätt bra om man hittar något man gillar.


34450-31
Skulle lätt inte säga nej till beach volleyball nu! Så himla TRÅKIGT att träna under höst&vinter. Vem vill visa sig ute när man är blek som ett spöke och har julringar runt kroppen!? No shit..

Nu ska jag smörja in mig med brun utan sol och gå å lägga mig. Imorgon ska jag tänka över jobbalternativ.
Kram!
34450-30

Thowe-eftermiddag

Nu ska jag gå upp och göra mig lite fin, har bara suttit och drömt om sommaren och knarkat mandariner de senaste timmarna!
.


Nu har jag även länkat till de bloggar jag läser, vissa läser jag inte varje dag, vissa läser jag mer än andra.. Men nu ligger de flesta uppe iallafall, så fixar jag fler senare. :)


Ikväll kommer folket hit, blir en chillkväll uppe på min våning, mys! Å innan det familjemiddag, tacos, mums! :)

Bio ikväll?

Nu har jag ett annat projekt på G, istället för att undvika sötsaker på det sätter jag tänkte på innan, haha! :) Den här tjejen gav mig tipset att bestämme regler vecka för vecka. Det låter ju både enklare och bättre, då jag kommer äta mer varierat eftersom det är per vecka :)



Så idag vaknade jag hos Tobias, drömde världens.. dröm. Åh. Varför kan man inte få stanna i drömvärlden i bland? Den här drömmen var.. så underbar.
Efter det åkte vi ut och övningskörde, min styvpappa lärde mig hur jag ska fixa "bromsa växla ner till 2an" när det kommer en korsning, jag som bara kört i drygt 20km/h körde nu i det dubbla, haha PANIK! :)


Tjejer.. (kanske vissa killar) vill ni gå ner i vikt - överdriv inte.




(klicka för större bild)
Blev utmanad av Jehona, visa ditt favoritsmink!

  • Helena Rubenstein mascara.
  • YSL rouge
  • Solpuder, det på bilden är inte det jag använder, men hittar ingen bild på mitt!
  • Grå/rosa ögonskugga från VR, funkar riktigt bra!
  • Bra och täta borstar - ett måste.
  • Kajal från Loreal
  • Och självklart vaselin/juicy tubes/labello! :)

 

Så var det lördag igen

Och snart skola.. Tack snälla, snälla rektor som gav mig sovmorgon på tisdagar til kl. 10!

Vet ni vad jag önskar mig? En apparat som gör att jag förstår mig på min pojkvän. Och alla andra killar också, för den delen. Hur många gånger har man inte spelat ett spel med dessa varelser, för att man tror det är så man ska göra? Tror ni inte att många av dessa killar försöker vara oss tjejer till lags också? Det blir ju... som om vi går om varandra. Huuuh, en sån apparat - ja tack!


På måndag:
första målet dvs, skära ned på sötsaker. Pepp!

Glöm inte NK's rea imorgon, och att Let's Dance börjar den 12e :)

Köp & sälj

Hej!

Just nu.. Längtar jag så
oerhört mycket tills jag fyller 18! Vi har bestämt att när den första i gänget får körkort (Johan, känn dig träffad) ska vi upp till Sälen och tillbringa ett antar dagar i backen och sedan njuta riktigt hårt på afterski! Åååh.. 1½år kvar..

Vi var påväg till Judith's när min mobil börjar pipa och jag kommer på att mina p-piller ligger i min väska. Hemma. Bara att skita i kläderna och dra hem, så otroligt irreterande! Varför ska jag alltid stressa så jag glömmer viktiga saker?

Blev en annorlunda outfit idag, eller vad säger ni..? ;p
- bruna mockastövlar
- vita benvärmare som var utdragna, man såg bara två cm vit ovanför stövlarna
- svarta leggings under
- en grå pullover
- en brun kavaj
- två m stickad vit halsduk




Till alla OC-fans.. Sen skriver ju aftonbladet allt möjligt, så ta det med en nypa salt tills allt är klart!

Nu har jag startat en ny blogg där jag kommer sälja en hel del. Håll utkik! :)


/ Thowe
[email protected]
Köp&Sälj

Tjejkväll

Ikväll blir det av till en tjejkompis, vi brudar ska titta på tjejfilmer och äta popcorn. På tok för länge sen!

Imorgon åker T iväg på cup, damn it vad jag hatar att skiljas från
honom när man har vant sig att ha varandra nära! Det blir som en drog, och när skolan börjar står vi där - i två olika skolor. Hatar det! Visst, vi bor i samma ort, men när man inte kan plugga ihop för vi går totalt olika linjer - det blir inte så mycket tid på veckodagarna över. :(

55

Imorgon tänkte jag och mamma åka till Judith´s, har så sjukt mycket kläder att bli av med. Sen är ju frågan om dom har lust att ta in allt, haha! Så sväng förbi där i övermorgon, kanske hittar ni något från moi.


Har ni frågor om något, hälsa - bloggen - skönhet, vad som helst (!) tveka inte, ska försöka hjälpa er så gott det går! :)
[email protected]

& en fråga -
vart kan man köpa bikinis nu?

grekland.. sommar.. aargh!

Årets första svett-aktivitet! *stolt*
Igår var vi hemma hos Malin och spelade poker (jag vann!) och tittade på nya Beck-filmen, helt okej. :) Brukar inte titta på Beck, men den här filmen var bra.  Till det åt vi grönsaker och tacodip, vi åt upp två gurkor och tv påsar morötter!! Herregud...

34450-17
34450-16
Väskan från igår (den lila)


Efter det sov jag över hos Tobias, älskar verkligen när vi vaknar upp tillsammans. När man är halvvaken, men fortfarande drömmer.. Och så känner man hur de kryper in någon, tätt intill å
kysser en i nacken.. Somnar om, vänder på sig och håller om den man älskar mest i världen. Underbart.

Efter det fick jag med mig en av Tobbes klubbor hem, så nu har jag spelat innebandy nere i källaren och boxades lite också, skööönt! Efter det åt jag lunch - smoothie (blåbär, hallon, lätt vaniljyoghurt och solrosfrön) och en macka. Jag ska ro i hamn med Grekland-projektet!!

Tyckte bara att den här sidan har en del myskobilder...

Kram!


Kanske borde börja lira tennis?

Odlidligt

Ja ibland känns nästan allt bara fel. Trots att det är ett nytt år och nya, positiva tankar kommer göra en till en bättre människa. Jo tjena... Hur kan man egentligen tro att allt blir bra genom en natt? Iallafall. Man måste låta sig själ vara deppig och sur ibland, annars fungerar det liksom inte. Våga vara ledsen ibland!

Tänker fortfarande "äsch, när lovet är slut ska jag bli nyttig." Funkar inte det heller. Har gjort framsteg iaf, ikväll ska vi spela poker och då blir det bara nyttigt tilltugg i form av grönsaker & bra dipp, nötter osv. :)

Var på stan idag, köpte en jättefin väska på wedins, fast den är så liten så jag har den som sminkväska. Den är mörklila, har "magnetknapp" (inte dragkedja) och lite sträv sådär.. mockaliknande. Supersöt! Å så blev det en ögonskuggspensel och ett hårband som från exel.



Hälsa

Hej!

Vaknade idag och kände det nya årets å dess löften. Vilket betyder mer träning. Ja, okej, en powerwalk innan frukost? Fan jag som är så trött. Ungefär så kände jag mig, det fungerar aldrig, aldrig för mig om jag tvingar mig till något. Men det ska fungera, jag måste ju skriva om det på bloggen, så ni får peppa mig! Ett kilo i månaden hade jag tänkt mig, egentligen ska jag bara gå ner 3kg, så 1 kilo i månaden tillåter mig även njuta ibland.
I sommar ska jag till Grekland och båtluffa i två veckor, fatta hur brun jag kommer bli! Och självklart.. den perfekta kroppen. Såhär ska jag se ut andra veckan i juni:

34450-30

Nu tänkte jag iaf gå ut på en promenad med familjen, sen blir det middag lite senare. Ikväll ska vi till Clara och ha tjejkväll, mysigt! Sen ska jag sova hos Tobias, känns så underbart mellan oss nu. Det har blivit djupare på något sätt.

första dagen 2007

34450-29



Ang playahead. Ska tjejerna bara se söta ut å berätta massa saker om adminsen o kyssar å grejer? Å killarna ska se avslappnade av och berätta saker om status o kärlek? Que???


Skorna: Mina pumps! Använder dom ju inte direkt så ofta eftersom jag inte trivs med klackar (är 176cm lång).
Frisyren: Kom på att jag passar riktigt bra i en grov snebena. Härligt1
Väskan: En beige en, ser lite ut som en Chloé, den kostade 200 spänn. Wow!
Solglasögonen: Pilotbrillorna som jga och älsklingen köpte ett varsitt par av (givetvis kill- &tjej) inte de paret jag använder mest, men de e lite smågulligt. :)
Plagget: Alla jeansen jag köpte, eftersom jag har svårt att hitta bra (läs: jeansshopping=tråkigt då) jeans.
Musiken: Har hittat en massa nya favoriter på min styvsysters iPod. Och house/techno :)
Boken: Djävulen bär Prada, läste den i solstolen i somras. Härlig sommarläsning!
Beautyproudukten: Brun utan sol från ACO!!
Smycket: Guldörhängena jag fick av min pojkvän i födelsedagspresent.
Stilförebild: Massa tjejer jag har sett på playahead.se, och sedan blivit inspirerad av.
Resmålet: Karlstad med mamma och pojkvännen. Hockeyhelg! O romantiskt.. ;)


KORT ÅRSRESUMÉ AV 2006
  • Badade isvak med skolan. Adrenalinkick!
  • Solade i solarium för första gången (& blev röd som straff)
  • Firade en jätteromantisk alla hjärtans-dag med Tobias
  • Sverige tog både VM-guld & OS-guld i ishockey
  • Köpte min Dior flower bag
  • Åkte med L till V-ås, bara sådär spontant, T spelade cup. Mer info om ni frågar, haha ;)
  • Innebandyträning på skoj med tjejerna efter skolan på tisdagar
  • Uppträder på sommarshowen som trummis för 5or, 6or & 8or
  • Hade bal
  • Slutade grundskolan, härligt
  • Hade en härlig sommar med vännerna, mycket båt & grillning
  • Åkte till Baabe. Blandade känslor.
  • Allians för Sverige
  • Karlstad med mamma & T, underbart
  • Var hårmodell med Jess, spännande!
  • Tog bilder med Sanna på en fotostudio
  • Började i gymnasiet
  • Volleyballturnering och fotbollsturnering i gymnasiet
  • Firade ett år med Tobias<3
  • Började lära känna mig själv mer, och även hur en människa fungerar. Nu kan jag mycket om personligheter och hur man tacklar problem osv.

2007:

♥ Tydligen har "Sam"
bekräftat att SATC blir långfilm - se!
Lär dig bra ursäkter (& vilka du ska skippa!)
♥ Sätt upp fina frisyrer, även till vardags!
Styla dig som ex. P. Hilton
♥ Håll dig frisk & positiv med hjälp av sex.
♥ Hur blir Januari för dig?
♥ Lär dig vad som betraktas vara rätt & fel

NYTT ÅR & NYA LÖFTEN!!!

GOD MORGON, FOLKET!

WOHO fan vad kul det var! Bästa nyår på .. LÄNGE! Kom himla många personer, rykten sprids som .. ja - ni vet. Fick agera dörrvakt ett par ggr (tack gode gud för polislås!) och hade även nåra andra killar som hjälpte till, tack!

Kvällen började hos mig, först kom Tobbe sen Clara och Sanna. Panik när det gällde outfits, men Sanna hade ju med sig, så vi kunde låna. Sen kom vi försenade till Malin där vi åt nyårsmiddag med resten av tjejerna. Vid halv 9 drog vi till pappa där vi gjorde iordning bål, plockade undan lite saker och gjorde iordning oss lite till. Vid halv elva började folk droppa in, bara sköna människor! :) Vid halv tolv verkade halva Kungsängen ha fått reda på vad som gällde, o även alla andra orter.. Men de flesta förstod att ett Nej var ett Nej, skönt.

Vid midnatt började det komma för många, så vi slängde ut alla och sa att det var en annan fest hos en Elin på en annan väg som vi skulle till efter vi hade firat nyårsslaget. De flesta gick på det.. hah. Vi drog ner till Gröna udden och drack champagne, fick min årskyss av min älskade pojkvän :) <3 Fulla ungdommar & Raketer är inte är bra kombo, så de blev lite panikslaget där när raketerna flög åt alla olika håll.. Och Niklas fyller 17 idag, så alla sjöng för honom och några grabbar slängde upp honom i luften ett antal gånger.

Efter det drog jag tillbaka hem, städade upp och fixade lite. Sen började folk vilja komma in, å vi tog bara in dom som verkligen var okej, å tog ner dom till källaren. Där vare efterfest till kl3, Lorenzas vänner kom också, kul att träffas! :)

Pappa och Jannie kom, men dom tyckte allt var okej, och dom hälsade på alla och var glada. Härligt :)

Hoppas ni hade ett bra nyår!! KRAM!

Vecka 1
Jul & nyår

· Vad fick du i julklapp?
Tycker det känns så.. Skrytsamt när man ska berätta vad man har fått. Även om det är saker man inte kan/ska skryta om. Kan säga att jag blev hyffsat nöjd, mer säger jag inte.
· Bästa/sämsta julklappen du fick?
Bästa: Parfymerna & FBKsakerna & Björn Borg hotpants
Sämsta:
Tycker inte jag man ska säga egentligen, allt är bra för något.
· Bästa/sämsta julklappen du gav bort?
Bästa:
De julklappar folk hade önskat sig!
Sämsta:
Fel BHstorlek till styvsyrran, auch!
· Hur firade du nyår?
Läs ovanför ;)
· Har du något nyårslöfte?
Yes, så många! Skriver sedan. :)

Jag ska börja skriva mer hälsoinriktat här på bloggen. Ge er tips och hjälpa er om ni har frågor. Själv ska jag även försöka vara så hälsosam som möjligt, ska skriva om det i de vanliga inläggen också. Hjälp mig gärna, i form av frågor och tips eftersom de gör mig mer motiverad och gärna lägg in ett gott ord. Kram på er!