nytt Ha-begär...

klickade in på asos och hittade en massa fina saker!

ASOS Unique NY Charm BraceletPop Corn MakerI Love You Toaster
f.v: armband med berlocker i silver, en popcornmaskin (hade sönder min!), en rostare som rostar kärleksbröd!

Förstår inte hur människor kan komma på en sådan rolig grej som en rostare som rostar så brödet får en text!? Fungerar säkert (jag menar, jag är 100%) att få en flört på fall.. Bara att bjuda på te & macka. Lätt som en plätt!

höst HA-begär!

Har kommit på en del saker jag bara måste ha inför hösten:

1. En lång, stickad halsduk. Helst en svart-grå bredrandig.
2. En basker, en dust-grå vore nice!
3. Guldringar, helst tre på varje hand!
4. En uppfräschning på min vita kappa, kanske borde satsa på ett skärp eller en brosch?
5. En lång, stickad kofta. Helst i skogsgrön.
6. Långa, otroligt mjuka strumpor, vita.
7. Bruna skinnhandskar som varvas med fluffiga tumvantar.
8. Söta sidenklänningar, helst i en 2cm-ovanför-knät-variant. Plommonlila, helt klart!
9. En lång klänning, en figursydd röd skapelse.. mmmm.
10. Ett par mörka jeans med perfekt passform och utan brodyr på fickorna.

Vad vill ni ha? :)

HEMMA! :D

TJEEENA allihopa som brukar läsa min blogg!

Efter en lång, varm & förhållandevis underbar vecka - i am back in sweden! woho :)
Stugan låg 100m (om ens det...) från det salta have. Stugan som var nybyggd, modern (bubbelbad, bastu ((!)), dvd, etc) och låg väldigt bra till med de andra stugorna. Det var som om vi hade en egen serie av barnen i bullerbyn!

Dagarna spenderades på den vita sanden, strosandes på Strandstrasse - där alla turistaffärer låg, i stugan för att leka med småttingarna, utanför på "terassen" på nätterna för att diskutera livet med de äldre.. Åh, härligt!
Det som var lite speciellt är att vi var nästan tvugna att dra till Lidl varje gång vi behövde öpa något.. Och jag har väl haft lite svårt för just Lidl (om jag ska vara ärlig) men när det inte fanns något annat alternativ!? Man lär sig ju något iaf, haha.
Vi använde upp runt 8 citroner för att bleka vårat hår, och det fungerade ju, haha Tror jag ska strö lite salt över nästa gång - här i sverige, eftersom vattnet inte är lika salt (inte alls, egentligen) jag tror det spelar roll också!

Tror inte jag lägger upp några bilder, möjligtvis några få, men de flesta har jag för privat bruk tror jag. (Och fotoalbumet på palayahead, men det är ju en annan sak eftersom jag då kan välja vilka som ska få se!)
vi kom hem vid ett igår, efter att ha kört bil från 1700 efter att ha åkt färja i nästan 4h... Försökte hålla mig vaken men somnade vid kvart i tolv, sen kunde jag inte somna om efter att ha burit in alla väskor! Suck.

Efter att bra tips från en
kommentator, har jag inhandlat lite inhemska skönhetsrodukter från tyskland, ska se hur det fungerar senare..


den här kan jag iallafall bjuda på! Hmm, inte riktigt allt jag köpte - men varför dela med sig av allt? ;)

denna bildens storlek har ändrats för att passa din skärm, klicka för att få se bilden i orginalstorlek!
* ett par nya favoritjeans
* en sailorchic-sjal
* en dödskalle-sjal i sann alexander mcqueen anda
* nya diorparfymen 'forever and ever dior
* calvin klein parfymen 'euphoria'
* victorias secret trosor (present)
* ansiktsmasker, peelingkräm, acnekillingshit, mm
* en guldkedja med berlocker samt en lång hajtand
Resten ser ni nog? ;)

en dag kvar!

Helloo!

Imorgon drar jag till Ljungby, sen på lördag bär det av till baabe! Underbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart!

Vad säger igår, var det helt ok, sov inte så bra dock.. Jag var med tobbe innan jag stack till malin, där tanken var att vi skulle baka brownies med det blev typ kladdkaka :( Fan , det går aldrig att göra SEGA kakor! Bara kladdiga eller hårda.. suck. Tur att jag inte valde resturang-linjen, haha!
Sen mötte vi Victor, tobbe och Emma hos Malin och gick ner till resturangen där vi åt middag (oxfilé och pasta, yummie!) och mötte Clara! Efter det köpte vi lite godsaker och gick hem till Malin där Johan också hänkade och så satt vi där i husvagnen och pratade och jag spådde dom med kortleken.. Mys! :)

Nu ska jag och lori till sumpan, hon ska shoppa och jag ska köpa ben&jerrys, sista svenska desserten. Haha, omg vilken usel ursäkt. Den är ju inte ens svensk!

Ciao!


hopprep

Guten Tag!

Idag har jag varit i stan, köpte ett
chanelsmycke och yoghurtglass från 7eleven (någon som inte är beroende?) innan jag åkte hem för att möta malin och äta en till glass (!) och chilla lite i poolen. Mys!

Har planerat för imorgon, ska träffa tobbe vid tolv och prata om allting, och efter det ska jag hem till Malin där vi ska baka tårta/kaka (?) för kvällen med mera! Sedan ska alla mötas hos henne, och vid halv sju ska vi äta middag på resturangen och sedan ska vi brudar sova i malins husvagn [hahah det här vore något?], härligt värre! :) Antar att det inte blir så mycket sova, mer kortspel, godis, skratt och hemligheter ;)

Mamma berättade att sukralos är giftigt! Omg.. jag som dricker typ 2L cola light varje dag Suck. Varför bytte dom sötningsmedel? :( Fast ändå, ena dagen är det ok andra inte. Men just nu känns det rätt allvarligt......

Juste, jag åker tidigare! Planerna var att åka till Trelleborg vid 0300 på lördag morgon och sedan åka vidare till Tyskland med färja 1300.. Men Per och mor min hade ingen lust att köra bil i 90 mil eller vad det nu var, så vi har hyrt en stuga vid ett poolområde i Småland (Ljungby?) för att övernatta natten mellan fre-lör. SUUUUUUUUUUUUUUUUCKS, hur mysigt är det inte att åka bil flera timmar och sova luuuuungt o skönt!? Okej, kanske bara jag som älskar att åka bil och kan sova hur lätt som helst i en? Trist iallafall, då missar jag en dag med alla kompisar och tobbe. Som sagt trist..

Nu ska jag ut och hoppa hopprep, hann bara med 225 innan middagen så nu ska jag köra en aning många fler :)

T

summer is for chilin' !

Hej,

Har spelat innebandy med pappa & jannie mot lorena, jeppe och mig. hmm.. Dom vann på självmål, 5-4. Tusan! :) Sen tog vi ett dopp i poolen, och nu sitter jag här i en stor, fluffig morgonrock.. Livet är allt gudomligt ibland.

Imorgon ska jag få Malin att dra till Birka och bada lite, tror jag... Inte golf hela tiden, haha! ;)

Såg den här (i mitt mail) - så shoppa loss nu, alla ni som inte trodde ni hade råd. ;)






Och gjort som sagt. Köpte en VR (trots att jag faktiskt har haft svårt för
Von Sydow efter ex Bengtzing-attacken...) och nya Glamour tillsammans med två (extrapris! haha) LOW-festis. Mmmm, ännu mer EGO!

sjuk?

Hola amigos :)

Äntligen en natt utan en mardröm! Woho! Jag drömde
iofs om gymnasiet, i lite konstiga termer, men w/e!
Har haft världens magknip, antagligen pga kosten? Som jag nämnde i ett tidigare inlägg pratade jag om att testa ett nytt "koncept". Well. Det fungerade första dagen. Sen blev det lite mer "Towe-stil" över det hela. Menmen, en lärorik lärdom!

Nu sitter jag iallafall i flanellbyxor och en mjukiströja från bondelid och sörplar på mitt fjärde glas isvatten (för att rena kroppen). Är man sjuk så får man väl se lite B ut, eller hur?


Nu ska jag väl gå upp till centrum och köpa en tidning, det kan nästan klassas som underbart att ligga och mysa i sängen med en bra tjejtidning, och bara slappa!

T

SOMMAR!

Woho, hur underbart är det inte att känna luften i håret? Eller att vara förälskad?
Något jag verkligen älskar är att dra iväg på en spontan shoppingrunda med en god vän. mmm. härligt.
Ett bra lunchställe är definitivt det café som ligger på biblioteksgatan mittimot armani. mmm, underbara sallader!
Ett tips är att göra crazy saker med vännerna.. åh, hur många minnen kommer inte komma i sommar!? :)

News

Okej, vem bryr sig egentligen? Nog för att han är omskriven och allmänt känd.. Men hur mycket vill vi veta egentligen!? Har redaktörerna inga andra artiklar på G?

Sen en liten efterlysning.. Någon som vet en bra butik i Tyskland med shyssta kläder, priser, accesoarer etc? Eller något shysst ställe med bra musik och roande människor? :)

För att övervinna en rädsla måste du möta den... eller hur?

båt

hej,
åkte båt med malin & sanna, johan & malins bror jonas. det var nice. fast sanna & jag badade inte, vi stekte i
båten istället, haha!

snart kommer en massa roliga sommarbilder, så fort vi har laddat upp dom!

ännu en dum dröm. varför? sover länge men pga drömmarna blir jag inte utvilad.. :( har ingen aptit heller, toppen..

ska bli kul på onsdag iaf. längtar! och på lördag åker jag till baabe. underbaaaaaaaaaaaaart.

pappa ska snart sätta igång grillen vi fraktade från grandma&grandpa i usa. vi ska äta amerikanskt ikväll, hemmagjorda hamburgare, milkshake's, massa frukter, mm! är vrålhungrig för en gångs skull. det går väl över snart, om jag har otur :(

Efter att sanna och malin åkte hem (efter båtturen) la jag mig vid poolen med rikligt mycket olja på kroppen, och jag blev ju fan brunare nu än jag blev under dagen! helt otroligt :) Så nu sitter jag här i en liknande babydoll-klänning som lori fyndade i epañia. Underbart!

Har fått roliga minnen tack vare mina engångskameror. Det är ju nästan roligare att ha ett kort inramat en på en CD! Speciellt minnen .... :)
t

brännvin

god kväll,
vaknade efter en konstig dröm - som vanligt. dock inte lika obehaglig som de andra! åkte in till stan med sanna, köpte läppglans med hallondoft, pärlörhängen (vem bryr sig om det är ute?) och choklad. i need it right now, for sure.
vi åt lunch på stammiset på biblioteksgatan, men hade svårt att få ner maten, fastän det var kycklingsallad! pratade en hel del med sanna, så skönt. sen gick vi runt, träffade gina på åhléns, tiden gick, sanna åkte hem och familjen kom in för att äta middag på brännvin som ligger i gamla stan vid kajen. urmysigt!
efter det åkte vi hem, träffade några på stationen och sedan hyrde vi film - sanna kom - ska kolla nu.
med hopp om en trevlig kväll å en bra vecka.......
t

Klagomås!

ungefär såhär känner jag just nu:

i tried to be perfect but nothing was worth it. i thought it was easy but noone belives me

och jag tänker för mycket. varför? hur kan man sluta tänka? borde fixa en bok och skriva ner en massa saker i. Juste. har redan en sån.. vad kallas det för.. hmm... eh... juste. dagbok. funkar ändå inte, tänker för mycket iallafall! vad beror det på? (ska iallafall byta täcke ikväll så jag kan sova bättre och förhoppningsvis sluta drömma skitsaker)

beklagar mitt
usla humör, men man kan inte vara på topp hela tiden. då märker man ju egentligen inte att man är på topp om man inte har en dal eller hur?

när jag ändå håller på i min dystra bana kan jag passa på att säga att jag saknar malin så otroligt mycket, och carmen likaså. mäl är på öland och gottar sig i alla brunbrända magrutor som stolt visas upp medans min styvsyster är i frankrike och surfar. hur underbart kan inte det vara!?

längtar tills nästa vecka, då ska jag umgås med alla vännerna så mycket jag kan och sluta vara en bärfis som sitter inne och ruttnar.

nu ska jag sluta ruttna (sannas ord!) och göra något. längtar tills imorgon, då sanna och jag ska in till stan för en liten shoppingrunda och äta lunch / middag (?) där inne och avsluta med övernattning. super mys, behöver lite tjejsnack nu!

bjuder på en glad bild under min dumma dag!


olja

god morgon!

ännu en skit-dröm som jag har svårt för att tolka. eller - jag kan tolka dom, men det finns så många olika sätt, vilket gör mig så himla förvirrad...

igår var jag och tobbe och såg Pirates o.t.c 2. vi träffade andreas m och tobbes kompis patrik från bandylaget (?) och patriks flickvän på bion, och sen träffade vi även tobbes föräldrar och syster m. kompis som skulle se beck :)




Pirates recension ;

handling:
allt går ut på att jack sparrow ska hitta davy jones för att ta jones nyckel. nyckeln leder till en kista där jones hjärta ligger i, och genom att döda jones får jack och alla andra som har tvingats (mer eller mindre) att tjäna jones i 100 år, gå fria.
will och elisabeth blir avbrutna på deras bröllopsdag, de tvingas bo i en cell och vänta på hängning. will kan dock bli benådad genom att hämta jack's kompass (som pekar dit man helst vill komma) till kommendören. will ger sig av, elisbeth är kvar, jack träffar will och resten får ni se.

vad jag tycker ;
Det kändes som man hade lagt in så många händelser som möjligt, just för att försöka överträffa den första filmen. Personligen tror jag att det är svårt att göra det, med tanke på att första filmen var så pass ny och "konstig" och fick folk att älska den för dess ovanlighet. Då är det svårt att göra en lika bra uppföljare eftersom folk redan har blivit "vana" vid dess innehåll!
Skådespelarna var dock toppklass, och de lite mindre rollerna var härliga - ex. mannen med ett öga, och hans tjocka vän som man ser lite här och där..
Hade älskat filmen om jag inte hade sett ettan, tror jag. Lite synd. Många kommer säkert älska den lika mycket som ettan, kanske tom mer. Jag har redan blivit förvånad och blev inte det igen, trots att filmen är en toppenrulle!
Ska dock ses med högt ljud och på bio, då man lättare kommer in i filmen och inte bryr sig om allt prassel.. Trist, och i min biograf hade AC:n helt enkelt svårt att jobba - många gånger vände jag mig i sätet och förbannade salongen, kanske därför filmen blev liiiite sämre? ;)

summer is for chilin' !

my life;
några kilometer löpning avfärdades i snabb takt vid ängsjön.
firade syrran, grattis! sweet sixteen.
pirates of the caribbean 2 ikväll med tobbe.

the world;
ska man satsa på röda plagg eller röda accesoarer till hösten?
om man väljer röda på plagg - kör på guldfärgade accesoarer, i think.

svep en filt runt dig och en vän/flört/partner/syskon  på bryggan/balkongen/terassen/stranden, w/e.. hög mysfaktor.

och dessa blondinskämt (skitsak..) borde det inte vara tvärtom? en person som är riktigt smart kallas för ljushuvud, och en blondin har ljust hår. så varför är dessa skämt excisterande? suck.

någon som har ett riktigt bra tips för starka naglar? :/

(juste - länkade fel i förra inlägget. här är sannas blogg!)
kram

mums!

toppenfrukost!

2 ägg
3 skinkskivor skurna i bitar
2 ostskivor skurna i bitar
margarin
aromat el. salt el. peppar

vänta tills smöret har slutat låta, och har fått färgen gyllenbrun. knäck äggen och lägg i ost&skinka. rör om hela tiden, tills det blir äggröra. peppra med salt/peppar/aromat!




utmaning, bio & sol

fan, hade skrivit värsta inlägget och så råkade jag klicka på "bak"-knappen. fuck off, dumma datakartong....
har iaf gått på bio med gina (2 för 1 för alla tre-kunder wiho), såg lucky nr slevin. ingen toppenfilm, med sevärd, garvade ihjäl mig ett par ggr och oväntat slut! efter midnattshemkomsten såg vi into the blue här hemma med gabi, ängla och lori, shit vilken B-film. trist...shyssta magrutor och scener (miljöer) iallafall! somnade imorse runt halv 4, så jag är väl lite slut nu..
orkade ändå köra ett styrkepass innan jag drog ut för att lata mig vid poolen och plåta ett par shyssta sommarbilder!

har blivit utmanad av
sanna!


Fem saker i min frys, sett ifrån ett funktionellt perspektiv:

nyttigt bröd (hihi)
glass, självklart
is, bra till drickan
frysta jordgubbar
frysta hallon&blåbär till min smoothie

Fem saker i min garderob:

kläder jag aldrig använder
hemliga lappar
smycken
väskor
grejen är att mina kläder har jag inte in garderoben, de ligger utspridda...........

Fem saker i min bil: (Läs Föräldrarnas bil)


karta (mkt förnuftigt!)
godispapper (från pappa, haha)
någon gammal modetidning från en långresa
hårklämmor
bensin (kom inte på ngt annat)

Fem saker i min handväska:


plånbok
parfym och bronzépowder
min mobil
ett smycke/hårklämma av ngt slag
en vattenflaska/festis cassis LOW/cola light

dessa utmanar jag - fast med en egen lista..

1. tre bästa resemålen, motivera varför
2. tre bästa biofilmerna, motivera varför
3. tre personliga skönhetstips
4. fem tips på vad man kan göra under sommaren

angelicca fancyandglancylife niic lolita princessan


En låååång tid framöver

God morgon,
har drömt världens konstigaste dröm. det handlade om fyra åriga tjejer som blir våldtagna för att sedan mördas, och alla i området visste om det men ingen visste vem som gjorde det! och sen blev det natt och mördare var ute efter mig och mina andra vänner, vi var vid sjön, och jag och sanna hoppade i plurret för att simma bort till ett berg och ta skydd... men mördaren kom efter - men vi visste inte vem det var! och sen kom alla andra, men någon av dom Var mördaren... helt sjukt :(

iallafall.. idag ska jag åka inlines och sedan vara med tobias, så får vi se ikväll! och på torsdag blir det pirates of the caribbean 2 :) hoppas det regnar, vem vill se på bio när solen steker utomhus?

ska testa en ny kost idag, eller mer varierad (mycket mer varierad än jag brukar!) och undvika allt skit, alltså köra mer vad kroppen verkligen behöver och vill ha.... så nu har jag läst en massa om det, så får vi se hur det går! :)

kram, t

lista

Lista tagen från Sandra

SUPPOSEDLY if you've seen over 80 movies, you have no life. Mark the ones you've seen. There are 200 movies on this list.

[ ] Rocky Horror Picture Show
[x] Grease
[x] Pirates of the Caribbean
[ ] Boondock Saints
[ ] The Mexican
[ ] Fight Club
[ ] Starsky and Hutch
[ ] Neverending Story
[ ] Blazing Saddles
[ ] Airplane
Total: 2

[ ] The Princess Bride
[ ] AnchorMan: The Legend of Ron Burgundy
[ ] Napoleon Dynamite
[ ] Labyrinth
[x ] Saw
[x ] Saw II
[x ] White Noise
[ ] White Oleander
[x ] Anger Management
[x ] 50 First Dates
Total: 5

[x ] Scream
[ ] Scream 2
[x ] Scream 3
[x ] Scary Movie
[x] Scary Movie 2
[x ] Scary Movie 3
[x ] American Pie
[x ] American Pie 2
[ ] American Wedding
[x ] American Pie Band Camp
Total: 8

[x] Harry Potter
[x] Harry Potter 2
[x] Harry Potter 3
[x] Harry Potter 4
[ ] Resident Evil
[ ] Resident Evil 2
[] The Wedding Singer
[ ] Little Black Book
[] The Village
[] Lilo & Stitch
[] Lilo & Stitch 2: Stitch has a Glitch
Total: 4

[x] Finding Nemo
[ ] Finding Neverland
[] Signs
[x] The Grinch
[x] Texas Chainsaw Massacre
[x] White Chicks
[] Butterfly Effect
[x] Thirteen Going on 30
[ ] I, Robot
Total: 5

[x] Dodgeball: A True Underdog Story
[ ] Universal Soldier
[ ] A Series Of Unfortunate Events
[x] Along Came Polly
[ ] Deep Impact
[ ] KingPin
[x] Never Been Kissed
[x] Meet The Parents
[x] Meet the Fockers
[ ] Eight Crazy Nights
[ ] Joe Dirt
Total: 5

[x] A Cinderella Story
[x] The Terminal
[ ] The Lizzie McGuire Movie
[x] Passport to Paris
[x] Dumb & Dumber
[x] Dumb & Dumberer
[x] Final Destination
[ ] Final Destination 2
[ ] Final Destination 3
[x] Halloween
[x] The Ring
[x] The Ring 2
Total: 9

[ ] Harold & Kumar Go To White Castle
[ ] Practical Magic
[ ] Chicago
[x] Ghost Ship
[ ] From Hell
[ ] Hellboy
[ ] Secret Window
[x] The Whole Nine Yards
Total: 2

[x] Troy
[x] The Day After Tomorrow
[ ] Child's Play
[ ] Seed of Chucky
[ ] Bride of Chucky
[x] Ten Things I Hate About You
[x] Just Married
[ ] Gothica
[x] Nightmare on Elm Street
[ ] Sixteen Candles
[ ] Remember the Titans
[ ] Coach Carter
Total: 5

[x] Bad Boys 2
[ ] Joy Ride
[ ] Seven
[x] Ocean's Eleven
[x] Ocean's Twelve
[x] Identity
[ ] Lone Star
[ ] Bedazzled
[ ] Predator I
[ ] Predator II
Total: 4

[ ] Independence Day
[ ] Cujo
[ ] A Bronx Tale
[ ] Darkness Falls
[ ] Christine
[x] ET
[ ] Children of the Corn
[ ] My Boss' Daughter
[x] Maid in Manhattan
[ ] Frailty
Total: 2

[ ] Best Bet
[x] How to Lose a Guy in 10 Days
[x] She's All That
[x] Calendar Girls
[ ] Sideways
[ ] Mars Attacks
[ ]Event Horizon
[ ] Ever After
[ ] Forrest Gump
[ ] Big Trouble in Little China
Total: 3

[ ] X-Men
[ ] X2
[x] Spider-Man
[x] Spider-Man 2
[ ] Sky High
[ ] Jeepers Creepers
[ ] Jeepers Creepers 2
[ ] Catch Me If You Can
[x] The Others
[x] Freaky Friday
[ ] Reign of Fire
[ ] Cruel Intentions
[ ] Cruel Intentions 2
[x] The Hot Chick
Total: 5

[ ] Swimfan
[ ] Miracle
[ ] Old School
[x] The Notebook
[ ] K-Pax
[x] Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
[x] Lord of the Rings: The Two Towers
[x] Lord of the Rings: The Return of the King
[ ] Walk to remember
[x] Boogeyman
Total: 5

[x] Hitch
[ ] The Fifth Element
[ ] Star Wars Episode I The Phantom Menace
[ ] Star Wars Episode II Attack of The Clones
[ ] Star Wars Episode III Revenge of The Sith
[ ] Star Wars Episode IV A New Hope
[x] Star Wars Episode V The Empire Strikes Back
[x] Star Wars Episode VI Return of The Jedi
[ ] Troop Beverly Hills
[ ] Swimming with Sharks
Total: 3

[ ] Air Force One
[ ] For Richer or Poorer
[ ] Transporter
[ ] Transporter 2
[ ] People Under the Stairs
[ ] Blue Velvet
[ ] Sound of Music
[ ] Parent Trap Re-make
[ ] The Birds
[ ] The Terminator
[ ] Terminator-2
[ ] T-3
Total: 0

[ ] Empire Records
[ ] SLC Punk
[ ] Meet Joe Black
[ ] Nightmare Before Christmas
[ ] The Silence of the Lambs
[ ] Sleepy Hollow
[ ] I Heart Huckabees
[ ] 24 Hour Party People
[ ] Blood In Blood Out
Total: 0

[x] Thirteen
[ ] Manic
[x] American History X
[x] Deep Blue Sea
[ ] George of the Jungle
[ ] Canadian Bacon
[ ] How High
[ ] The Jacket
[ ] My little pony 1986
Total: 3

[ ] Road to perdition
[ ] Jesus Christ Superstar
[ ] Rent
[ ] Mulan
[ ] Mulan 2
[x] Lion king
[x] Lion King 2
[x] Legally blonde
[x] Legally blonde 2
[ ] Pink Panther
Totalt: 4

75 filmer - jag har ett liv! haha :)


mitt framtidsjobb!

God morgon,
det var jättekul igår! jag tog på mig ett par mörka, tajta jeans, ett randigt linne, en guldkedja med stor medaljong på (som man kan ha foto i!), mina guldiga ballerinaskor och en röd läderklocka :)
hela kvällen blandade vi drinkar och tog betalt, åt lite från buffén, gav folk öl och vin osv. jag dansade t o m salsa med en kvinna där, hon tyckte jag var proffs! haha, fast hon var ju full också ;)
vid ett fick vi skjuts hem, och med en liten slant extra! hela kvällen var lyckad, helt enkelt.

johan väckte mig vid nio, jag fixade ägg & macka och satte på mig ett par svarta shorts och ett linne för att sedan gå ner till båtklubben och städa. det var inte så mycket att göra, mest svabba golf och dammsuga. är bara typ.. skittrött och känner mig som en köttbulle. annars är det väl rätt okej.

nu har jag sovit (okej, vilat) i solen ett tag, ska ner till båthamnen igen och möta vic, tob o mäl och planera inför tältningen.

kram

vilka vågor!

Tjena,

igår var victor, malin och tobbe här, vigrillade smore's och badade och när det blev mörkt gick vi upp på min våning och spelade bluffstopp och drack te. supermysigt!

har precis ätit min middag klockan 15 på eftermiddagen.. anledning är att jag ska iväg med johan och jobba om en timme, som jag redan bloggat om ett tag ;D
Idag åkte jag , victor, tobias och malin ut med malins morfars båt! första gången (okej, andra...) jag körde en båt, och det gick faktiskt bra! vi stannade i en liten vik (typ?) för att bada. jag satte mig på kanten och råkade ramla i! och sen kom en svan och jag fick panik, simmade runt båten i flytväst och funderade på ett sätt att ta mig upp! haha jag kände mig hysterisk inombords, jag hatar svanar! sen slängde någon i båten bort mitt äppelskrutt och svanen försvann, sen tog jag mig upp vid motorn.. puh. en rolig dag var det iallafall!

nu ska jag dricka upp min smoothie, sen ska jag fixa kläder!
Kram

Cityshopping

Hejsan!

Dagen började med pilates vid balkongen, sen tog jag en lätt dusch och började göra mig iordning för en shoppingrunda med Sanna. Mamma och Per kom hem från matköp, så då kunde jag göra min frukost-smoothie som består av melonyoghurt & frysta hallon&blåbär! Superb!! :)

Sanna och jag åkte in till stan,  vi hade bestämt oss för att åka till myrorna på tomtebogatan, och enligt deras hemsida ska man av på st eriksplan... jaha, sen då? hittade en karta, men vi var tvungna att gå typ.. Skitlångt. Kul.. inte. Så vi tog tunnelbanan tillbaka till centralen, köpte varsin mjukglass, jag på 7eleven - självklart - och sanna hos någon mjuklassäljare, och började vår shoppingrunda. Kräsen som jag är hittade jag ingenting förrän efter ett långt tag, det blev ett randigt linne från H&M och en lång guldkedja med en amulett på! :)
Efter att vi båda var nöjda åkte vi hem igen, underbart att vi fick åka ett nytt tåg, annars hade jag övervägt att vänta på nästa...!

Kom hem, tog ett dopp, gjorde en smoothie och nu sitter jag här :)

Ikväll ska några vänner och tobias komma hit och grilla smore's! det är amerikanskt, och supergott. sugen?
ta ett grahamskex, grilla en marshmellow (gyllenbrun ska den bli!) och sedan lägg på en ruta mjölkchoklad och slutligen ett till kex. Så det ser väl lite ut som en hamburgare men mmmmm, godisorgasm.. haha :)


bilder kommer sen! :)
Kram!

gladiator

chocken över mitt hår la sig.. dämpades.. och kom upp igen. Jag brukar alltid säga "äsch det är bara hår, det växer ut" men nu ångrar jag mig, vad ska jag göra nu då!? Suck.. JAG VET! Självklart (varför kom jag inte på det tidigare?) ska jag bära en übertrendig scarf/keps/hatt och dölja det värsta tills jag inte är så omogen att jag får fnatt så fort någon vill se. högt IQ.

Vad har hänt idag? Boxning/dans, härligt med träning. Mycket bad, också härligt.. Slingat håret. Pratat lite med Tobias. Gjort upp planer för helgen. Målat tånaglarna, smörjt in mig med bus på benen (svennepigment....).

Snart ska jag kurra ner i soffan och se Gladiator, önskar bara att tobbe vore här, det är ganska trist att se på film ensam...

Bara för att jag inte vet vad jag ska skriva så har jag listat vad jag ogillar mest och som även klassas som i-landsproblem.........
1. när någon tappar något. själva ljudet, tiden det tar att plocka upp det (stress!!) och klant-barometern.. Suck.
2. när någon inte hör vad man säger. på sista tiden har jag fått extremt kort tålamod och att behöva upprepa samma sak tre ggr är vad som krävs för att jag ska bli på dåligt humör.
3. när jag vaknar och inte är hungrig. vafan frukost är ju godast, totalt onödigt att inte vara hungrig!
4. att jag har blivit rädd för alla skräckfilmer jag har sett, trots de i början gjorde mig bara modigare!
5. jag tror jämt, jämt, att jag har rätt. även om en expert i området börjar diskutera, har jag rätt enligt mig..
6. att lovet går så fort, och att alla är upptagna! vafan hände med "SOMMARLOV, JIPPIIIIIIE" !?
7. jag har typ 1000 ideer om min stil och mitt utseende, men så fort jag hittar något som passar in, ex en tröja, köper jag den inte! suck.
8. människor som ideelt berättar hur många människor de har haft sex med. jag menar - like i want to know?
9. att jag varken har en ljusgrön ipod, en mulberry väska, ett par chanelsolisar eller en perfekt klänning. och vad som stör mig mest är att jag är så jvla beroende av prylar. Fuck this prylmani!
Fast jag är ju tjej.... (till mitt försvar)

aik frilla!

Hejsan,
Mitt hår är nu förändratt. Mamma grejjade och grojjade med mitt hår i skuggen vid bryggan tills all kräm var borta, sen fick jag snällt sitta och vänta i 35-40 minuter innan jag gick upp för en dusch och utbrast:
" MEN VAFAN JAG SER JU UT SOM EN JÄVLA AIKARE I HÅRET! DET ÄR JU GULT! "
Trist, för att vara banal i ordförrådet.......
Sen lät jag håret torka, ställde mig framför badrumsspegeln - fast besluten om att mitt hår faktiskt kunde se bra ut, kramade in mousse i håret och vände luggen åt andra sidan. Sprejade och frisyren var klar. Shit, hur kan det ha blivit så stor skillnad!?
Så - nu är jag hyffsat nöjd, kommer kännas dumt att gå upp från sjön bara när håret är blött - då ser jag yrdum ut... bild kommer senare.
Menmen, vem bryr sig om 100 år? ;)

Apropå smset jag skrev om (klädseln på festen) fick jag svaret "något fest/partyaktigt bara det är bekvämt" WOHO! Ingen vit skjorta och svart kjol, som servitriser har! För nun ska jag stå i baaaaren och ha på mig festklääääääder! Är man cool eller är man cool? :) Eh.. tips på outfit?
Klänning? isåfall längd, mönster, färg?
Shorts? Färg, detaljer, längd?
Byxor? Matterial, färg?
Suck. Help me out!

Towe

Mulen värme

God morgon :)

Funderar lite över mina kommande inköp.. Ska man vara smart och shoppa kläder etc till hösten , eller uppdatera looken för de närmaste veckorna?
Kommande inköp;
1. Kalender till höstterminen, kanske
den här eller den här?
2. En stor vit (Christian Dior)/röd (Louis Vuitton) väska
3. En sjal från Chanel/Pucci att hänga runt väskremmen
4. Den här stekpannan från Asos. Hon tipsade!
5. Ett par mörka, raka jeans
6. En klänning (eller kanske fyra stycken)

Nu måste jag slänga iväg ett sms till johan för att checka av klädseln inför lördag då vi ska stå i baren i båthamnen på hans systrars 30årsparty! Hoppas han säger något plagg som jag inte har, då har jag en ursäkt att dra ut och shoppa ;) Vilket jag ändå sa göra imorgon med Sanna, igen!

Kram, T

snickare = hett

Ashlee Simpsson ska posera för Victorias Secret! VS är, precis som flera andra bloggares, mitt favoritmärke när det gäller underkläder. Men Ashlee hade ärligt talat inte passat om hon inte hade bytt stil, vilket är lite synd, för hon passade mycket bättre som Ashlee #1 när det gäller att vara henne.. Nu är hon så lik Jessica, och fastän Jessica är vacker är det bättre att vara orginell, eller hur? Var det efter hennes skönhetsoperationer VS kontaktade henne, eller hade dom det som en plan innan också? Hmmmmm.

Köpte ett par sandaler att äventyra i - dvs gå på klippor, gå i skogen, etcetc när man nu behöver ett par bekväma skor som svalkar, och ett par Björn Borg hotpants. Reapris på båda sakerna! Skorna var från Ecco, kostade 700-800 kr, fick dom för 420. Trosorna kostade 129, fick dom för 29. ;)

Har i vilket fall som helst läst klart Djävulen bär Prada, köpte den i förrgår. trist, den var så härlig att läsa! Nu får jag ge mig i väg till Konsum (som säljer superbra pockets till ett bra pris!) och köpa en ny bok som kommer bli till besatthet. :)

Måste komma ihåg att ta fler bilder under dagarna, hösten får inte komma förrän jag har maxat datans minne med alla sommarbilder! Fast än har mina dagar inte innehållt så mycket, mest shopping, sol och bad. Men jag får väl ta bilder på saker som folk tycker är ointressant iallafall!

Ska börja skriva på min novell också, ett perfekt projekt att bearbeta nu när solen steker!

Kram T


Trender

Hej!
Surfade lite på nätet igår natt, och hittade bilder från karl lagerfeld's visning för Chanel.
Dessa skor visas på var och varannan bild. Tycker dom är hemskt fula, även om det råkar stå Chanel på sulan! Ett plagg jag faktiskt kan tänka mig att köpa, trots prislappen, är den här jackan - även den från samma visning!

Personligen tycker jag att Oscar De La Rentas plagg är otroligt lyxiga, men själva utseendet går upp och ner för min smak. Den här klänningen föll jag dock för, förvånad över att det var La Renta!

Vad tycker ni själva? ;D


Massa test svar helt enkelt.

You Are a Golden Blonde
Men see you as flirty and fun, yet deep and thoughtful
You've got all the pizzazz of a blonde...
With the intensity of a brunette
How Blonde Are You?
(Jo men det stämmer, jag har bara lite mörkare hår så ;) )
You Are A Professional Girlfriend!
You are the perfect girlfriend - big surprise!
Heaven knows you've had enough practice. That's why you're a total pro.
If there was an Emily Post of girlfriends, it would be you.
You know how to act in every situation ... to make both you and your guy happy.
What Kind of Girlfriend Are You?
(VA! Hur kan det stämma? Borde fråga Tobbe... )
Skinny Jeans
You are classy and a bit formal when it comes to your personal style.
Your look is feminine and well put together - and never trashy or too trendy.
What Style of Jeans Are You?
(Med jeans stämmer det, men medandra kläder? Hmm vi får se.)
You are 87% Virgo

Borde jag väl vara med tanke på att det är mitt stjärntecken? ;)

Nyvaken och citronhumör

Men inte mitt fel att jag blir sur när en viss person agerar som han gör. Suck, inte mitt problem, synd att det blev såhär bara.

Somnade runt 0300 igår, som vanligt. Hade tagit upp den bärbara laptopen upp till sängen och eftersom jag inte var trött så kunde jag lika gärna vara online, eller hur? :)

Måste köpa klänningar och baskläder, ett strort hål i min garderob! Vart hittar man de bästa?

underbart

34450-5




Det här är var min vecka kommer bestå av :) OK, inte allt, men ett smakprov!
got natt!

u chicken (how many?) haha fatta vitsen

Visst är jag tråkig? ;p
Sitter här framför
en film, handlar om en rysk (?) kille som är fast på en amerikansk flygplats..the terminal tror jag den heter, och äter min middag som består av kycklingbitar och isbergssallad!
Vi plockade några kilo jordgubbar, så nu blir det jordgubbssmoothie till frukost, jordgubbar och frukt till lunch och jordgubbssås och kött till middag, haha fyfan .. :) Kändes som att vara slav, en kille som jobbade där tittade in så att ingen glömde att flytta sin pinne och att ingen tog någon annans plats, och alla var böjda ner. Vi plockade bommul på 1400 - talet :( Skämt åsido.
Hittade inga skor, så jag och Sanna åkte in till Stan istället och jag köpte en vit v-ringad tshirt och hårfärg, ska slinga håret igen! Hoppas på bra resultat :)
Kram

beeend.. and snap!

God morgon, nu ska jag snart ut och plocka jordgubbar i Sätra, utanför Enköping! Sen ska vi ut och shoppa skor, yummie! Kram!

Svår usa-ångest

Klickade vidare från någons blogg till ebbas, och läste avundsvärt att hon hade fått en hel del abercrombie & fitch-topar! Hur galet lyx är inte det!? Jag tror jag köpte typ två när jag var där förra året. Och nu hra de rea. Så jävla otur, jag önskar vi åkte till usa i år igen, men allt är inte rättvist eller hur?
Så, istället har min styvsyster Gina (Eugenia) frågat mig om jag vill följa med henne och hennes (riktiga) pappa till Spanien i 19 dagar, 26 juli - 15 aug. Låter ju otroligt härligt... Bara det att jag är i Baabe från 22 juli - 28 juli och bara en vecka känns ganska mycket att vara utan underbara tobias..  Kanske man man åka senare? Kanske kan man åka från Baabe till españia? Måste fixa jobb också, helst ett helgjobb att ha under hösten också. Suck, mycket att tänka på, men vem vill inte shoppa loss, steka sol och festa utomlands? Svårt val....

Åh, vad hungrig jag blev. Nu borde jag gå och lägga mig så jag kan äta frukost snart, haha! Men först lite läsning i Djävulen bär Prada, har kommit till över 90 sidor bara idag :) Kram och god natt!


Äntligen!

Har mest badat idag, solat men med gott samvete (= spf, svalkande inomhus lite stund, mycket vatten etc).
Följde med tobbe när han var påväg hem för att köpa Djävulen bär
Prada, som jag suktat efter så länge, så ikväll blir det bara egotid det vill säga, en bra bok och lite smågodis vid sidan av! På sommaren ska man njuta eller hur? ;)      

Ska testa att steka ägg utanför dörren strax.

Så varmt, så vaaarmt! Och såååååå härligt. Har mest använt dagen till att flyta omkring på sjön med en dubbelmadrass, kastat småstenar på mamma och ätit frukt. Okej, lite data också om jag ska vara ärlig.

Drömde en mardröm, kan det vara efter alla skräckfilmer? Börjar bli lite rädd, inte på grund av att jag har drömt konstiga saker utan för att jag knappt somnar på kvällarna! Somnar runt 0400, inte så kul att somna när solen går upp.. (om det inte betyder att man har varit och dansat hela natten och man kastar sig i säng och somnar direkt!). Suck - någon som har några bra sömntips?

Ikväll ska jag sova hos Tobias (vilket betyder att jag inte kommer blogga runt 0100-0200 för att jag inte kan sova!) och imorgon kanske vi ska till grönan, vi får se :)
Kram!


Hittade dessa på asos, är dom inte underbara!? Finns i gulvit-prickigt och grönvitprickigt också.
V a d t y c k e r n i? :)

Smygträning och ASOS

Ett par träningsuppgifter (?) att smyga in i vardagen!
Som alla vet så är ju trapporna ett bättre alternativ än rulltrappor/hiss, samt att gå av en station innan om man åker buss och gå sista biten.

Här mina favoriter iallafall!

Situation: TVn lockar. Lösning: Ha ryggen rakt mot fotöljen/soffans ryggstöd och dra upp benen i 90graders vinkel och tryck benen ner och upp så många gånger du orkar. Vila, gör om så många gånger du orkar, vila, njut av serien ;)

Åk inlines med en picknick packad i ryggan, åk till en grön äng eller strand och njut! Solbränna + motion + gott mat = perfekt kombination!
Smyg hem med pojkvännen/flickvännen och hångla loss i timmar. Eftersom din puls slår snabbare och din andning blir tyngre och snabbare förbränner du mellan 2-8 kalorier per minut!
I vattnet är det svårt att känna av att man svettas när man omringas av svalkande vätska. Du behöver inte simma 3km för att träna, lek och hoppa runt med vännerna/familjen/pojk- flickvännen istället, solen når dig även under vattnet!
Sitter du vid datorn lite föööööör mycket..? Det gör nog de flesta, med eller utan vilja. Lösning: Be en kompis skicka en bra tempolåt till dig var femtonde minut och du skulle bara VÅGA att strunta i att dansa till den!! Annars gäller ben-knepet, eller sitta med rak rygg och "jucka" med underkroppen dvs. höfterna, lite lätt.Du ska känna i nedre delen av ryggen. 

Shopping = mycket promenad = långsam förbrukning av energi = mer fett bränns.
Fotboll = mycket intervallträning = snabb förbrukning av energi = mer kolhydrater bränns. (Självklart bränner du fettet också, men kolhydraterna bränner du först)
Men allt som allt är det viktigast att varva träningen med jobbigt, mindre jobbigt osv. Du ska ju gilla att träna, inte känna dig tvingad!

Var inte rädd för att du ska få biffiga ben om du tränar dem, benen är kroppens största muskelgrupp (-grupper) och mer muskler (frittfram för styrketräning, alltså!) = mer förbränning. Bra benmuskler = mer förbränning!
Allt som gör att hjärtat slår snabbare är i stort sett träning, glöm inte det!

Har sett att många bloggare har bloggat om just Asos, inte riktigt givit sidan en chans men när jag klickade in på deras hemsida hittade jag en massa intressanta köp! Har inte beställt något än, borde nog göra det.. ;)


SEK880.36 
Även om klänningen sitter myyyycket bättre på Jessica så är den kanske värt ett litet hål i plånboken? Bara att maxa brun-utan-sol krämen och solningen utomhus med lite citron i håret och mjuka lockar, ett par shyssta skor och (självklart) ett par stora glasögon!

Fleur Print Scoop Shift DressSEK379.23
asos


Mums!

En jättelätt variant av smoothie som t o m den dummaste av de dummaste klarar av...
Du behöver;
* Elvisp & Tillbringare
* Stort glas
* Lättsockrad yoghurt med vattenmelonsmak
* Frysta hallon och blåbär

Mixa bären och yoghurten i en tillbringare, häll sedan över i glaset. Toppa med sugrör.
Festtips; (fest? den här drinken? aja.)
Skär hallon på mitten men inte rakt igenom. Placera hallon runt hela glaskanten, och toppa med sugrör.


Ananasdrink

* Krossad is
* Krossad ananas (finns att köpa i konservburkar)
* citrusjuice
* några droppar lime
* en skopa vaniljglass

Blanda ananasen, juicen och isen i ett högt glas. Smaka av med lime och garnera med en skopa glass

Enkelt, va? :) De här två recepten är mina egna, men helt underbara ;)




Smalare kladdkaka
Nästan fettfri!

1 kaka, 8 bitar
Tillagningstid ca 45 min

1 dl strösocker
1 dl ljus sirap
1 tsk vaniljsocker
2 ägg
4 msk kakao
1 krm salt
1 dl kesella, 1%
1 dl vetemjöl

Näringsvärde per portion:
Energi 183
Kolhydrater 34
Protein 5
Fett 3

1 tsk margarin eller smör, till formen
1 msk florsocker, till garnering

Gör så här
1. Smörj och mjöla en rund form med löstagbar kant, sätt ugnen på 175 grader
2. Rör ihop socker, sirap, ägg, kakao och salt, tillsätt sedan kesella och mjöl och rör ihop till en jämn smet.
3. Fördela smeten i formen och grädda i 25 minuter.
4. Pudra över lite florsocker och servera kakan med glass och färska bär

recept taget från
tasteline.


Late at night but the news are TIGHT!

Läste Estelles blogg, och för alla som har väntat.. Starbucks ska etableras i Stockholm!! Något jag har fått reda på är också att amerikanska Urban Outfitters kommer till Sverige., Biblioteksgatan närmare sagt, inom kort :) Wuho! Älskade den butiken när jag var och shoppade i USA.
Lite synd att alla nu kan ta del av "min" affär.. Vilken martyr jag är, eller hur?

Sitter i sängen, som vanligt, och glömmer bort tiden. Surfar runt på andras bloggar och njuter av att ha lånat syrrans fläkt så jag kan svalka av mig lite! Tittade runt på google's bildgalleri, och gissa vad jag hittade! Nästan läskigt, den här tårtan gjorde jag till efterrätt i onsdags, exakt likadan fast jag gjorde ett vitt hjärta! Och hjärtat var också likadant, spooky! eller vad sägs om den här godingen.. ? Eller den här?

Köpte nya VR inne på pressbyrån inatt efter bion (eller tja, runt 2300) och läste Ebba von Sydows första sida. En HEL SIDA ägnad åt att klanka ner på Linda Bengtzing! Snälla, hur orkar man?! Ebba skriver om Lindas vikt, hennes relationer etcetc.. Och att Linda använder uttrycket "ushianimig"! Och? Sen när blev det uttrycket anti? Snälla Ebba, tyckte inte om VR innan du kom, började tycka den var OK efter din inkomst och nu är du bara för mycket. Sorry, bruden!

Vem skulle inte vilja slicka på det här frimärket? ;)

Ska börja skriva i olika kategorier nu, håll utkik så det inte bara blir "dagbok" som läses! ;) Ge mig gärna tips på vad jag kan skriva om, eller vad ni vill veta :)

Juste, valde en röd-mönstrad långkjol som att använda som klänning, tjock guldkedjehalsband, guld ring, en svart kofta och en svart-grå dkny-väska till bion :)

England - Portugal (ENGLAND, WIN THIS GAME!!)

Hej!
Dagen har spenderats med min pojkvän utanför mammas hus, på tomten och i sjön :) Mycket svalkande! Sen åkte jag, Kenth och Tobias ner till Lillsjön där vi stekte lite (shit, har verkligen fått se den dystra sidan av sommaren.. Hur blek kan man vara!?) och sedan kom Andreas och Victor, och ett snabbt besök av Tobias, Kahlen, Victor D mfl innan jag drog hem.
Nu måste jag göra mig iordning, ska ta tåget om mindre än en timme, vad ska jag ha på mig!? En söt, kort klänning kanske? Eller shorts? Äsch, får se, lägger upp en bild senare :)
Vi ska se Poseidon på bio kl 2100 men som sagt måste man ju vara där 1h innan :) Vi hörs!
Ajuste, en sak jag fick veta hos frissan;
Använd mousse innan du plattar/fönar/lockar håret, det skyddar håret. Inte lika bra som dessa krämer etc, men otroligt mycket bättre än ingenting! :)

Lista tagen från
Linda;
Bästa...

dagen den här veckan: Lördag, på dagen bad och nu ikväll blir det bio. :)
klädesplagget just nu: Mina vita, superkorta shorts. En dröm under varma dagar!
semesterminnet: Hemresa från Grekland. Stod med piloten inför alla och valade en vinnare i tävlingen.
bok i sommar: Efter att såå många har bloggat om "Djävulen bär Prada" har jag också blivit sugen!
dvd i sommar: Brokeback Mountain
modemagasin: Cosmopolitan, alltid!
badstället i sommar: Med risk att låta skrytsam.. pappas pool och mammas sjötomt.
platsen hemma: Min säng, en svalkande sommarnatt, med pojken.
drickat: Festis Svart vinbär LOW, vatten eller te.
grejen på Apoteket: Flourtabletter
frukten: Citrusfrukter eller vattenmelon om det är varmt ute.
träningen i sommar: Springa, inlines och simma.
butiken i närmsta galleria: Hmm? Borde vara i Jakobsberg.. Och då väljer jag Twilfit för undies! :)
färg på nagellack i sommar: Gnistrande rosa på tårna (eller ngt annat färgglatt!) och mer diskret på fingrarna.
reafynd i sommar: En BH från lindex.
pryl: Kamera, luftmadrass att softa på i vattnet.
godiset: Smågodis, sånt man plockar själv!
djuret: En beigh hundvalp!
yrket: Kriminalare, jurist, expertkommentator för NHL, etc.
musiken: ojoj, Ledin för grillkvällar och rn'b för dans.. det finns mycket :)
tiden på dygnet: Nätter. Om man är på bra humör och gör något skoj :)
årstiden: sommar för skoj, vintern för mys
vännen: Har många nära vänner, dock endast några få som vet typ allt.