Nu äre dags!

God morgon, kära bloggare!

Har gått runt med ett fetstort leende på läpparna hela morgonen, är på otroligt bra humör! :) Är lite nervös för ikväll bara, känns inte sådär supertrevligt att ha fest på nyår. Menmen. 112 har väl alltid öppet? Haha.

Har lite problem med outfiten, men S ska ta med sig lite (två väskor, haha), så får vi se hur det blir! Vad ska ni ha på er?

Har skrivit min årsresumé också, tror den är klar nu... Men jag tänker inte lägga upp den här, den är ganska privat plus den är för lång. Och antagligen inte så rolig för er att läsa, menmen, jag har ju mail så ifall att :)


Nu ska jag göra S's julklapp. Det blir en kalender fullspäckad med lättklädda hunks, haha vad tror ni om den? ;)

Vad ska ni göra ikväll? Kram på er, OCH GOTT NYTT ÅR! // Thowe

nyårsafton

MÅSTE

Köra
Skriva min årsresumé
Tjejkväll ikväll.. (festfin! haha)
Gästlista inför imorgon
Välja ut nyårsoutfit
Äta något!?

Visste väl att jag inte skulle göra allt!

Bio & shopping

Igår åkte jag in till stan och träffade Sanna för att se filmen "The Holiday". FANTASTISK! Ååh, vilken känsla efteråt. Jag älskade den. Jag brukar på varje film tänka "oj undrar hur lång tid det är kvar" även om den är bra, men det gjorde jag knappt på den här, fatta hur bra den är då. Haha ;)

På tåget in till stan satte det sig en man (som en pappa!) mittiemot mig. HAn hostade och jag kände lukt av sprit, men tänkte bara "ta det lungt". Så tog han upp en porrtidning, och satt och läste i den, mitt framför mig och de andra på tåget (som var kanske 4 pers, men..) Så jag höjde min Metro för att slippa se, sen tappade han tidningen framför mina fötter (tappade?) och massa lättklädda, översminkade brudar låg på golvet.. Nice. Sedan la han tidningen på låret och tog upp mobilen och satt och knappade på den i flera minuter, tittade lätt på vad han hade lagt upp för sida och såg en tjej suga av en kille. Det var droppen, min mobil hade inge batteri, men vafan, lite improvisation har man väl? Så jag låtsades prata med Sanna och sa att jag skulle möta henne i bakre änden av tåget. Trevlig resa..

Idag vaknade vi riktigt sent, halv tolv! Efter det tog jag tåget hem och åkte ut med Carmen och pappa för att övningsköra, å nu är jag hemma. Har fått idéer för nyår, får se vad det blir. Vad ska ni göra?

Kärlek

Hej!

Kom hem precis från stan där jag, Sanna & Clara gick runt och kollade. Hittade en mjuk, lätt ljusrosa tröja, det var det enda. Försökte byta en massa julklappar, när fan var det INTE okej att byta ett par tights!? Ska man inte få byta det? Och halsband & örhängen funkade inte heller, förstår med örhängena, men om man svääär på att man inte har använt dom? Suck. Folk prövar ju t o m i butiken, och jag får inte byta oanvända? ÅH!

Ikväll kommer ett par vänner till familjen hit, vill hellre dra på bio. Suck. Får bli imorgon.. Kram

MDR

Tyckte inte H&M's var något att ha, det enda jag hittade där var ett sött underklädes-set på 30%, resten var original.
Någon som hittat något på mellandagsrean?

julafton

GOD JUL !!


34450-25

Tack Gud för..

... Bus-kräm. Imorgon kommer jag vakna och min kropp åter igen se solkysst ut. Hallelulija!

Här hemma är det pyntat, bara julgranen som ska in ikväll eller imorgon bitti. Julklapparna är klara, riktigt skönt. Känns dock som om jag borde ge mer, men det gör det varje jul, haha!
Sitter och lyssnar när styvsyrran lirar gitarr, och jag myser lite i en mysdress och väntar på att min kära, stressade familj ska beställa pizza.

Igår åt vi i gänget (nästan alla) middag Alex, det är så mysigt där! Sen träffade vi Johan och gick vidare till ICA där Malin o co körde burken, haha! Knäppisar..
Efter det smög vi in hos Victor där Natalie även var, men dom kom på oss, så vi såg tyvärr inget smyghångel ;) Kvällen ägnades hos Malin där vi såg Grinchen (somnade nästan, och jag som tyckte den var så bra förut..) sen gick Emma, Tobbe jag & Sanna en promenad och Tobbe & Sanna följde med mig hem och tittade på "Forrest Gump" (som även går på TV ikväll..), drack te, åt pepparkakor och myste lite med kissen. Sen sov båda över, Sanna sov i bäddsoffan i ett annat rum och Tobbe och jag sov i mitt rum, världens mysigaste natt.. Jag älskar dig, Tobias. Och jag älskar att vakna upp bredvid dig, det finns ingenting bättre..
På morgonen vaknade vi vid tio, låg kvar och myste lite och bestämde oss sedan för att väcka Sanna som fortfarande sov, ovetandes om vad som skulle hända.. Vi började garva ihjäl oss när vi såg Sanna ligga där i sängen, sen sprang vi och slängde oss i soffan, hah stackars tjej! Frukost och sedan hemfärd för både två, och nu har jag fått Tobbes julklapp.. uuh, ska bli så spännande att öppna!! :)

Kram!

Toppen..

Nej nu blir jag sur. Gjorde ett långt inlägg igår om sista minuten-julklappar och julbak man kunde ge bort i fina boxar osv. Å det står "inlägget har publicerats" och jag loggar ut. Men det visas inte. Och jag skrev det igår. Så nu är jag på lite dåligt humör, och om någon av er är i behov av detta så skriv ett mail! Kram!

julbak!

Oj vad alla mina rubriker heter något med jul.. haha.

Nu har jag ätit frukost, för första gången på ett antal dagar. Börjar kännas bättre.. Tänkte gå till Konsum och köpa lite choklad osv som jag ska använda till julbaket, känns som jag bara skjuter upp det hela tiden!
Har tänkt på en sak. Mådde riktig dåligt igår, sen får jag en komplimang från en viss person, och helt plötsligt slår allt om jag och känner att jag klarar vad som helst! Är det inte otroligt?

När jag kommer tillbaka ska jag skriva om
julklappstipsen i sista minuten, håll till godo! :)

julhandel

Hej!

Så nu är jag äntligen klar med alla julklappar, även om
jag alltid vill köpa mer...  De två sista införskaffades till föräldrarna, från NK & Indiska - så nu vet ni, kära päron! ;)
Nu längtar jag till mellandagsrean, redan, haha! Tyvärr brukar jag falla för plagget jag egentligen inte skulle köpa vid orginalpris - "men det är ju rea...". Men i år ska det bannemej bli rätt! Har börjat funta på några nyårslöften också, 2007 kommer bli så bra. Shit.. redan 2007. Kan knappt tänka mig, nyår 2006 var ju alldelles nyss!

Imorgon kommer jag skriva om julklappstips om plånboken är liten, eller om man bara inte vill trängas med alla andra sista-minuten-shoppare i städerna. Missa inte!

PSSST! Hur ändrar man "Thowe" - brevid headern? Vill inte att det ska stå så. Help?

Julavslutning

imorgon ska vi äntligen sluta i skolan, iallafall för den här terminen, Gu så skönt! :) Har precis sagt hej då till Tobbe, tittar lite på Will & Grace och funderar på morgondagens outfit. Funtar på en svart tubklänning med vit tshirt under..? Eller borde jag kanske ha något rött....? Vi börjar iallafall kl 10, golfarna i klassen (yes - jag går i en golfklass..) börjar halv 9 för deras naturredovisning, muahah! Då ska vi ha tagit med fika och en julklapp - men vem tar med sig egentligen... Och sedan är det lunch och till sist den efterlängtade julshowen! Har sett fram emot den jättelänge, men nu ska det tydligen bara vara dramaeleverna som ska föra en pjäs "en julsaga"... Happ. Kram!

positiv

Ska börja tänka glada tankar nu, vad fan har hänt med mig?! Så nu är det bara happy thoughts.

Idag fyller min kära mor år, så snart ska vi ut o äta på resturang och sedan ska jag träffa T. Borde fixa fika till klassen  i morgon, kan vara rätt smart så jag slipper göra det innan skolan startar. SÅÅ häligt, snart lov! Känns verkligen inte som det..
Så imorgon eftermiddag tror jag det blir julshopping, vore rätt smart att få det avklarat! O så måste jag börja med paketen till vissa familjen, usch vad jag är lat ibland.. Visst, det är superkul att baka, men .. Äsch jag vet inte.

Å självklart ska det bli en riktigt speciell outfit imorgon, hoppas jag iaf, haha! Puss på er!

SNÖ!!!!

ÅÅåååhh såååååå underbart!! Gick ut för att träffa K efter matchen, och när jag står ute i kylan i bara shorts o tshirt ser jag hur det börjar snöa! Sååå härligt! Vi åkte ut i kvarten idag, inte kul alls, men jag tröstar mig genom att säga att det var mot fotbollsklassen i 2an ;)

Vaknade och snoozade. Är hur trött som helst nu för tiden, och ikväll kommer jag iaf inte kunna gå å lägga mig i tid. Det är ju Gray's! ;) Mådde iaf illa så det blev ingen frukost, kunde bara inte få ner något. Lunchen var också svår, men var tvungen att tänka på att jag inte skulle kunna spela utan mat i magen. Suck.. någon sjukdom på G...?

Imorgon fyller mamma år, så
ikväll ska jag fixa presenten och så tänkte jag slå in alla julklappar och börja planera hur och vad jag ska ge till vissa familjer. (Bla pojkvännens) :)

Psst.. Glöm inte att kika på Äntligen hemma, ska tydligen handla en massa om julen, så varför inte? :)

Que britney?

Men vad gör hon? Kan ju säga att jag är glad att min mamma inte är kändis. Phew.

Härligt att se att även kändisar har gropar i låren!
 Men även här - kul roll liksom. "Hej jag är strippa men har ätstörningar vilket gör att min kropp klarar knappt av en kram utan att få blåmärken, och nu ska jag agera strippa."


Anti-jul?

Har precis kommit in från skolan. Det är sååå kyligt ute, lite ovant med tanke på hur höstvarmt det har varit.. Skinnhandskar värmer inte sådär superbra, heller. Har gjort en kopp te och ätit lite hemmagjorda pepparkakor. :)

Så till rubriken. Äsch jag vet inte. Så kul är det ju inte när man är skillsmässobarn. Får hoppas att det inte blir något bråk i år, men egentligen skulle jag vilja fira med min pojkvän och mina vänner.. Men sen vet jag ju inte, julen kanske är helt underbar, eller hur..? :)

Nu är det bara två skoldagar kvar.. Härligt härligt häääärligt! Imorgon ska jag ha en redovisning om Louis Pasteur och sedan ska vi spela slutspel i fotboll, vinna eller försvinna. Hoppas det kommer gå bra! :)

Tjejsnack v51
· Vem firar du jul med?
I år kommer jag vara hos min pappa men hos mamma under jullunchen.
· Vad önskar du dig i julklapp?
Oj, mest skönhetsprylar och kläder.
· Tror du på tomten?
Självklart ;)
· Hur ser din julafton ut hemma hos dig/i din familj?
På morgonen äter vi julfrukost med gröt, (tror jag? haha), sedan gör var och en vad den känner för. Vid ett-två blir det jullunch följt av Kalle Anka. Sedan agerar någon i familjen tomte (förra året var det jag med min styvsyster i säcken som nisse). Julklappsöppning och på kvällen blir det skinksmörgås, gröt, ja u name it. Och godis hela dagen, självklart.
· Brukar du julbaka? Om ja, vad?
ALLTID! Pepparkakor, knäck, kola, allt jag kan komma över, haha! Maila gärna goda recept! ;)

helgen

I fredags hade vi ett mördarfyspass på idrotten huh! Vid femtiden mötte jag Tobbe, Vic, Clara & Jess och köpte middagen på coop. Efter det åkte Jess hem för att väcka hennes pojkvän och vi andra gick hem till mig för att baka knäck och äta middag, kyckling och pasta, gott! :) Vid sjutiden kom resten av gänget och vi hade julbord fast bara desserterna, såå gott. Speciellt Claras kola, mmmmm! :) Sen gick vi ut och stod och lattjade oss lite innan bussen gick hem till Tobbe där jag sov över.
På lördagen bestämde vi oss för att sova ut istället för att åka och julshoppa, så det var skönt. Åkte hem vid ett-tiden och fick gäster vid tre. Julmiddag igen.. .Och vi fick tre presenter, varav en var en gran och en annan var en urgullig liten kattunge på tre månader som jag fick!! Den är såå underbar!
På kvällen träffades vi igen hos Emma och såg Shrek, efter det sov jag hos Tobbe igen.
Imorse bestämde vi oss för att åka till Sthlm Outlet, köpte en julklapp till mamma (eller per också..?) och gick runt och hjälpte Tobbe med lite presenter.
Idag ska jag baka pepparkakor, och lite läxor :/ Tänk er, 3e advent och en vecka kvar till jul! Imorse var det frost på glasen, sååå mys :) Är ni klara med julklapparna, förresten ...? Kram!

ny design!

Hej!

Har precis avslutat bakningen, nu måste jag bara städa... Phu. Det ser visserligen inte så gott ut på bilderna, men jag kan allt säga att det smakar utsökt! :)

34450-2234450-23
1. Krossad digestive, krossat hård knäck, ljus&mörk blockchoklad.
2. Puffad ris, lite kokos & vaniljsocker, ljus&mörk blockchoklad.

Idag hade vi bara idrott, vi i fysgruppen hade steplådor till hjälp för att utgöra ett träningsvärk-dagen-efter-pass... Huuuh! Men härligt var det. :) Så nu har jag duschat och smörjt in mig med brun utan sol, kan rekomendera aco's, den är super. Luktar inte så där äckligt heller.

Hittade en tröja på h&m
igår en vanlig v-ringad mörkblå som jag tänkte skriva en speciell sak på, såg på internet hur perfekt det var... haha. Berättar mer sen när den är klar ;) Köpte även ramar, sminklåda, vax, hårfärg och mer. Så min egokväll var lyckad. :)
Ang håret, det syns inte så mycket. Blev lite mer guldigt på längderna och blont vid rötterna.

Nu har jag gått runt och julpyntat
(och min kära mor gillar ju inte det.... ) med julmusik i bakrunden. Nu känner jag julstämning, så länge man slipper titta ut! Ska gå upp på vinden nu och fortsätta.
34450-2634450-2534450-24

Vad tycker ni om designen?

egokväll

Hej!

Bestämde mig när allt var
som
sämst att när saker och ting började ordnas upp skulle jag ta hand om mig själv, och det rejält. Nu har jag fått svar på det mest men vet även att livet kan inte vara perfekt. Ikväll ska jag bara ta hand om mig själv, jag ska pyssla om mitt yttre och inre och bara ta det lungt. För det är jag värd, just nu.

Började skolan 10, hade
engelska och sedan klasstimme (timme = 15 min).. Vi ska tydligen ha redovisning i naturkunskap på vår avslutningsdag! Hur kan man lägga in en lektion samma dag som lovet tar vid!?
Efter det slutade jag, dvs runt halv tolv, och gick till Hannah Graaf's nagel-/sola-ställe, här i kungsan. Var såå fint, och det doftade fantastiskt av doftljusen. Solade i 16min, vågar inte mer nu första gångerna efter hösten eftersom det är så lätt att bli bränd. Ikväll blire b.u.s, haha! :)

Snart är det helg, som jag
längtat. Imorgon kommer vännerna hit, vi ska äta julbord (okej, bara desserter, men ändå!) ha julklappsutdelning oh "uppträdanden". Men innan kommer Victor och Tobbe & ska baka här och sedan kommer även Clara och äter middag med oss, innan resten kommer hit.

Nu måste jag kila, ska shoppa
lite på IKEA med mamma ("Du säger ju att du inte har någon mysstämning i ditt rum, så nu får du faktiskt hänga med!") och köpa saker till ikväll. Jag längtar!

Vad ska ni göra, och
hur tänkte ni fira 3e advent? Bara några dagar kvar nu ;)

(Okej, jag är en sucker för kladdkakor, men här är en kanske bättre variant?)

Cashmeretröjan, från gift of the day (
H&M).. Åh detta underbara material. Hittade den i rosa och grått (finns det en annan färg...?) i alla storlekar (!!), men sömmarna var inte lika gudomliga som tyget.. Så ingen tröja för mig. För er som letar finns den kvar i Jakobsberg centrum, i Järfälla.

lucia!

God morgon :)

Sitter med en tekopp och en macka och tittar på en snutt från NASA, när dom börjar bygga.. Så otroligt häftigt.

någon av er som fick tag på jeansen för 98 kr idag, gift of the day från H&M? Imorgon är det cashmeretröjor för 298 :- / st :)

Kram på er!

Hjälp mig igen nu, bloggare!

Hej :)

Har testat fotbollssakerna, så nu är det mesta fixat. Ska bli kul att spela, har inte gjort det på jättelängre, men så mycket kan man väl inte ha tappat... (Eller? Haha)
Imorgon ska jag antagligen sola, ska bli sååå härligt. Fast 15 min första gången, inte så lyckat att bli röd direkt.. På onsdag ska T sova här, mys! Och självklart - Lucia. Och sen vals, bugg & foxtrott - Que? Mjo, vi ska ha dans efteråt, alla elever i skolan.. På kvällen tänkte jag ha egokväll, men det blir lite svårt att fixa spakänsla om pojkvännen hänger i krokarna, vi får väl ta en bastu och så gör jag resten på torsdag. :)

Till alla frågor jag gärna vill att ni hjälper mig med:
1. Ska ljusa upp håret, men har röda toner i mitt ljusbruna hår. Vilken färg är bäst om jag vill ha mellanblont hår?
2. Bra b.u.s-krämer, i rätt prisklass tack! (Det är ju faktiskt december) :)
3. Låga, snygga vinterskor. Eller höstskor. Spelar ju ingen roll, det är ju varmt som tusan..
4. Bra outfittips till en julmiddag, andra gången och nu ska det inte vara lika uppklätt, men ändå stilrent.

  Vore tacksam för svar :) Sov gott!

julrush

Nu måste jag skynda mig, ska in till stan och köpa julklappar och sedan möta upp jens och johan vid stationen för att bowla! Å ikväll film. Vad ska ni göra? ;D

julrush

Nu måste jag skynda mig, ska in till stan och köpa julklappar och sedan möta upp jens och johan vid stationen för att bowla! Å ikväll film. Vad ska ni göra? ;D

nattbad

Vi dansade idag på idrotten - i 75 min. Jag trodde det skulle bli sååå tråkigt, men det var faktiskt superkul! Och efter det hade vi naturkunskap... Jaha, så jag fick VG. På provet. Får be och hålla tummarna och göra vad det än krävs för att Bengan ska förstå att jag ska få (och är värd!) ett MVG i slutbetyg på tisdag, finns inget annat sätt!

Ikväll ska vi bada, eller mja - vid niotiden. Har inte badat än när det var kolsvart ute, mysigt!
Imorgon ska jag åka in till stan, 10 38-tåget ... Puh. Där ska jag möta Sanna och sedan ska vi leta julklappar - nu har jag äntligen hittat butiken som säljer julklappen jag ska köpa till T! :) Efter det blir det bowling, jag Sanna & Natalie VS Jens & Victor.. Känn er besegrade, moaha! Och efter det - kanske bad med Sanna och sen film med alla. :)

!!!!!!!!!!!

Men vafaaaan. Så kommer han inte iväg. Såååå typiskt Moder Jord, är det inte!?

Rymdäventyr

Inatt, eller fredag gryning händer det!! Första svensken upp i rymden, är det coolt eller? Vilka ska följa äventyret? ;)

& btw, det var så härligt ikväll! :D

Brrr!

Idag var det riktigt kallt, kylan smet sig under min svarta a-formade kappa och grep tag i magen. Hualija..! Tandläkaren var trevlig, som alltid, och jag hade inga hål.. otroligt, haha! Men jag ska operera ut en tand. Ehh. Trevligt.. Efter det fick jag reda på att jag ska forska om en vetenskapsman, namnet kommer jag inte ihåg, men han var känd för en massa saker iallafall! Ett arbete som ska vara inne innan jul, vilket fick många i klassen att protestera hödljutt, men snälla - ta det som en utmaning. Har man mindre än två veckor på sig är det ju solklart att läraren inte förväntar sig ett arbete på 10 sidor.
Tur för mig - vi hade bara typ 10 verb på engelskan, inte alls de fyra sidor vi skulle kunna. Eller skulle vi bara läsa igenom dom? Well well, det gick bra iallafall!  & Ikväll ska vi in till Söder & se "De andras liv" med tyskagrupperna. Blääääää.

Imorgon har vi dans på idrotten, no no no.. Jag tål bara inte att dansa vals/foxtrott/bugg men en massa fega killar eller casanovas som bara trampar en på tårna. Suck! Så det får bli gym efter skolan. För dans är ju knappast ansträngande....

Lista från
More.

rökt en cigarett
sovit under stjärnorna
rökt en cigarr
varit full
knarkat
hånglat med någon av samma kön
varit kär
blivit dumpad
dumpat någon
fått sparken
rymt hemifrån
haft känslor för någon som inte känt samma sak
blivit arresterad
hånglat med en främling (räknas det om det är en person man trodde annorlunda om?)
gått på en blinddejt
ljugit för en kompis
varit kär i en lärare
skolkat
legat med en medarbetare
sett någon död
varit kär i en av mina internetkompisar
varit i Kanada
varit i Mexiko
flygit
spytt i en bar
sett en del av mig själv brinna
varit i ett våldsamt förhållande
tagit smärtstillande
legat på rygg och sett molnen flyga förbi
gjort en snöängel
haft ett te-party
byggt ett sandslott
hoppat i en lövhög
blivit kittlad
blivit rånad
blivit missförstådd
känt mig som en utstött
ätit ett helt glasspaket på en natt
dansat i månljus
hatat nått med mitt utseende
varit vittne till ett brott
ifrågasatt mitt hjärta

varit besatt av post-it lappar
gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
varit vilse
varit på andra sidan landet
simmat
i havet
känt som om jag håller på att dö
gråtit mig själv till sömns
lekt polis och rånare
sjungit kareoke
betalat för mat med bara mynt
gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
skrivit ett brev till tomten
tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
blåst bubblor
fått en önskan uppfylld
haft sex med en apa
burit pärlor
hoppat från en bro
sjungit i duschen
burit en svart klänning
drömt att jag gift mig med någon
varit en cheerleader
suttit på ett tak
pratat i telefon i mer än sex timmar
stannat uppe hela natten
inte duschat på en vecka
haft en träkoja
blivit puttad i en pool med kläderna på
skrattat så mycket att jag grät
haft en Britney Spears-skiva
glömt någons namn

sovit naken
svimmat
snattat
pratat med en främling i mer än fem minuter
spottat på någon jag ogillat
varit svartsjuk
slagit någon på käften

fått MVG i ett ämne jag inte fattat någonting av


Har kommit på en önskelista nu, enjoy!
1. En röd iPod. Har varit osäker på vilken färg jag vill ha, men denna är ju fab!
2. Mörklila/-rött nagellack
3. Abercrombiegrön hood. (Mitt ord för härlig mörkgrön)
4. Aloe vera gel, ska tydligen göra min hy till persikohy..
5. Hotpants. Vem vill inte ha sexiga undies ..?
6. Sun tan in a can. Bättre brun utan cancerrisk!

Okej, mycket jag fick med då.. Men det här var det jag kunde komma på, just nu! :)

lång dag

Hej!

Känns som en superlång dag. Som om tyskaprovet (som jag tyckte gick hyffsat bra! :)) var i förrgår och den långa lunchen var igår.. Men kul ändå, på matten gick det super! Helt otroligt, har inte pluggat matte på allvar förräns idag och så går det super! :)
Efter skolan gymmade vi en timme, sedan tittade vi vilka som skulle spela i skollaget för innebandy och sen gick jag och malin hem. Väntar på att tobbe ska komma.. :)
På onsdag ska vi spela fotbollsturnering, huu.. Känns en aning läskigt, haha!
Och imorgon tandläkaren.. Men jag intalar mig själv att det inte är någon fara, jag har ju faktiskt världens snällaste tandläkare :)

I helgen ska vi bowla å film, får se hur det går.. haha. Men det är kul, även om det inte går så bra. Eller inte. Men jag kan låtsas ;)
Lång dag men underbar!
Puss å kram!

önskelistor

Hej!

Har kommit på att det vore bra att skriva en önskelista. Pronto. Det är ju ändå jul om 19 dagar ;) Och finns det något värre än att leta julklappar efter människor som inte har sagt en enda liten gåta till vad de vill ha? Nja, knappast. Så ikväll blir det listskrivning!

I skolan går det rätt bra. Över förväntan när jag fick reda på omdömet i samhällskunskapen och i naturkunskapen ska vi börja med b-kursen, betyget på a-kursen får vi senast på tisdag :)
Och nästa vecka har vi fotbollsturnering, bara i skolan iofs, men ändå! Ska bli kul :)

Längtar efter helgen. Även om det går bra i skolan är det så mycket just nu! Så vad jag längtar efter just nu är en heldag & kväll med min pojkvän och en mysig stund med mina vänner.  Kan det bli bättre ...?

Nu ska jag ta mig en mellis och börja plugga tyska, prov imorgon, men det kommer gå bra! Ciao!

regn?

Den 4 december? FÅR det regna nu!? Fast regnet stämmer bra med mitt sinneshumör. Mitt huvud kommer snart sprängas, eller åtminstone kändes det som så i skolan...

Prov idag på musiken, gick inte alls bra men hur fan ska jag kunna koncentrera mig när det känns som en jätte har flyttat in i huvet? Har tyskaprov på onsdag också, det måste gå bättre..

Har sååå himla mycket att göra denna och nästa vecka, så mina inlägg blir nog inte så roliga, det kommer...

Tjejsnack v49

  • Hur skulle du beskriva din inredningsstil? (Lägg gärna in en bild från ditt hem)
    Mysigt. Mycket ljus (hos mamma) och kläder överallt, haha. Men mysigt.
  • Hur mycket pengar spenderar du varje månad på inredningsdetaljer?
    Åh, inte alls mycket. Runt en tjuga?  
  • Ditt bästa inredningstips?
    Sittplatser. En soffa eller kuddar på golvet, men låt inte gäster STÅ upp!
  • Vilken är den värsta inredningstabben du gjort?
    Klistrat fats märken från en gammal Fridatidning på mitt skrivbord när jag var tolv. Går inte bort..
  • Vad vill du helst ha till ditt hem just nu?
    Massa julpynt i form av doftljus, adventsstakar & tomtar.

  • julmiddag

    Hej,
    Idag var det underbart! Var först i Sigtuna på julmarknad med älsklingens familj, sedan åkte vi hem till honom och myste i någon timme. Efter det hämtade min mor mig för lillesyrran skulle låna en vit dress jag har hos min mamma. Sen bar det av.. Det blev elegant sminkning och halvt uppsatt hår, försökte krulla håret med en plattång (ja, det funkar om man snurrar den!) men just idag var det inte min dag.. Men jag trivdes ändå.
    Middagen var jättemysig, bortsett från några 30åringar som kastade snuskiga blickar på mig och storesyrran, wtf...? Åh, en dessert jag älskade - vit choklad & pepparkaka i pudding! Typ. Skitgott. :)

    Nu ska vi se Hannibal, Roms fiende. Inte skräckisen , alltså ;) Kram!

    WORLD AIDS DAY | > 3-1

    Färjestad slog Mora. Sååå skönt, ledsen för din skull, älskling, men livet är hårt! ;)

    Idag kom en grupp från Svenskt näringsliv, pratade om att starta eget
    företag osv. Det var jätteintressant, har blivit supersugen på att starta eget nu! Fast det var jag iofs innan också, men nu blev jag mer :)
    Efter det hade vi prov i astronomi, gosh vad jag hoppas det går som jag vill...! T väntade utanför och följde med mig hem där vi badade i jaccuzin ett tag. Så skönt med så hett vatten i så kall luft.. Men var fan är snön?! Nu sitter jag här med en skål flingor, lunchen smakade konstigt - en blandning av pasta, morötter & ostsås? Que?


    Detta är toppen, på H&M's hemsida kan du nu göra en modell av dig själv för att sedan testa kläder på. Hur bra som helst!


    Ikväll ska vi fira pappa, och så blir det Idolfinal! Tjuhu! Hoppas på Erik. Vet ni varför? För Marcus är så grymt bra, men han ska sjunga egna låtar, inte pop. Så om han kommer 2a kan han skriva egna sånger! :)

    Kram!




    1 december

    Nu är det äntligen december! Nu börjar nedräkningen, 23 dagar kvar gott folk!!!