"i wanna be tha papa" blabla gå å häng dig, sean paul!



God morgon,
vaknade med världens huvudvärk. Toppen, den bästa dagen att få huvudvärk på - repa, filminspelning, stort läxförhör etc... FAN, helt enkelt!! Jag gick ner och hade så ont att jag la mig på soffan och kunde knappt prata, bara låg och smågrät ett tag tills jag kunde be mamma sjukanmäla mig till skolan. Sen gjorde jag frukost, åt kolhydrater för en gångs skull.. Sorry u guys, men ni vet hur jag är..
Har läst en del i John Grisham's bok "Domen", har ca 200s kvar och jag ska redovisa den på mvg-nivå på fredag, suck.. där har jag en del att ligga i. Sedan satte jag mig med en filt omkring mig och vaniljte och la laptopen i knät och började leta fakta för min no-uppsats. Den är snart klar, är faktiskt stolt över vad jag har åstadkommit, för en gångs skull. :)
Tänkte äta lunch snart, eller rättare sagt om 40minuter eller något sånt, mamma glömde sin matlåda (stackars lilla mamma..) så jag snor den, haha! :)
Kan inte leverera så mycket mer för tillfället, kvällen kommer nog mest att ägnas åt läxor som ska bli klara innan betygen sätt. Dock är jag skeptiskt till att lärarna kan sänka betyget veckan efter pga. skolk (eftersom inga betyg sätt kan man ju skolka, resonerar många) men betygen får inte påverkas av frånvaron, endast den muntliga delen, då. Men jag har svårt att tro att 2-3 lektioner som man har på en vecka kan sänka ens betyg som man har arbetat för i ett år. Tsss... Lilla lärare.

Top five:
♥ peachflavoured tea, tasty!
♥ lirade trummor efter skolan igår, över förväntan..
♥ snart klar med no-uppsatsen, thk god..
♥ ben&jerry's
♥ fotboll ute, varför lira inomhus när gräset är grönt?


Classic Halter Dress
 
Classy and sexy, you know how to make a lasting impression without having an outrageous dress.
Gör testet själv ... ;)

/T

GA, tårta & repa

Godkväll,
dagen började runt 1000 då jag först slog upp ögonen.. Gjorde lite rygg-/yogaövningar, sedan duschade jag och klädde på mig innan jag ordnade frukost. Tog det jättelungt, hade ju all tid i världen på mig! (okej, nästan.)
Jag skulle möta Carmen vid Konsum, gick in och köpte tuggumi (erh, ett beroende jag tyvärr är lidande av!) men hon var inte där, så jag gick mot skolan, sedan kom hon iallafal.. ;)
Vi gjorde tårta på hemkunskapen, jag och Victor bakade ihop en pinocchiotårta rätt snabbt där! ;p
Efter det skulle jag repa med resten av gänget, men det blev mest deras låtar och jag spelade ganska lågmält, men självklart är det ju typ.. erh.. SKITSVÅRT helt enkelt att kunna spela lika bra som en grabb som har lirat typ 1000ggrmer än mig? Gissa vad jag gjorde det första jag gjorde när jag kom hem...... Hoppas det går bättre imorgon.
Har gått 5km rundan med mamma i ä
ngsjön, kom precis hem och borde egentligen studera.. Ska ringa Carmen så hon kan skicka mitt NO-arbete som ska in på torsdag! Jag skriver om "den perfekta måltiden" för olika personer i vardagen, såsom en stillasittande student som vill ha mer energi och en vältränad person som inte går ner i vikt fastän denna vill! Lite olika typer helt enkelt.
har ingen bollsport imorgon, känns lite kymigt med tanke på att det var bland det roligaste i veckan, och vi slutar snart! Wow, vad sentimental jag har blivit... Måste bero på vädret, eller vad tror ni?

 Hit ska jag i sommar! ;)

/T

Bara 16 dagar kvar, sen så!

Pratade med pappa lite igår innan jag skulle gå och lägga mig, han frågade hur jag mådde och att jag höll på att bli stor, etc.. Kära pappa, han som vill så mycket men som har så svårt för sig ibland..
Helt ok dag, sista trumlektionen men fick reda på att jag kan spela igen när jag går i ettan. Fast egentligen är jag osäker på om jag vill det, visst, Peter är en grym
trummis, men hur mycket av allt det han kan lär han ut? Det är mest samma takt med olika slag, om vi inte avancerar och byter till något mer "otekniskt" (myyyyycket roligare!)..

Jahaja, hade sommarshowsmöte. Som alltid pratar alla i munnen på varandra, det gick väl 40-45 min bara för att skriva upp alla nummer + några nya igen! Och så fick vi reptider, ska repa 2h de tre följande dagarna..

Imorgon börjar jag skolan 11:55, och då har jag hemkunskap - vi ska baka tårta! ;) Sen har jag reptid 13:00 och sen har jag väl 20min tyska lektion eller liknande.. Rätt okej dag!

Ska göra så himla mycket den här veckan.. Vi måste hinna med vår engelskafilm bl.a och fler inlämninar.. Sen ska jag sola, klippa mig, köpa balskor, köpa smycken, bikini, sommarskor..  Vi ska fira ante i helgen, och jag måste hinna med att repa eftersom jag åker till Karlstad de sista dagarna innan showen.. Iofs kanske jag kan ta tåget hem på fredagen, det vore toppen för då kan jag träna lite under kvällen! :)

Förresten! Det här en toppen, du blir medlem kostnadsfritt, och du fyller i vad dina intressen är. När sedan en kampanj startar för det du är intresserad av (ex. en ny ögonskugga, om du är intresserad av smink) får du ögonskuggan hemskickad (sjklart gratis) för att du ska testa den. Sedan skriver du in på din sida här på buzzador vad du tycker om den. Det är bra reklam för de som har producerat ögonskuggan eftersom du antagligen berättar för dina vänner och du har skrivit i buzzador vad du tycker om den, så fler köper ögonskuggan när den kommer ut i butikerna! :)
http://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php?refstr=Wagner

Snart kommer Tobbe.. Är helt dötrött men det ska bli mysigt iallafall, speciellt när man hör regnet smattra mot fönsterrutan..

/ T

Jag älskar dig, Mamma!

God morgon, (god morgon?)

Har varit en stressad morgon, men nu sitter jag lungt framför laptopen i väntan på att pappa och c:o ska hämta oss för en tur till stan med lunch och bio.
Igår såg vi Da Vinci Code, fick ont i huvudet efter ett tag för jag hade spänt mig genom att läsa och verkligen analysera allt som sades.. Inte så smart, ni som inte sett filmen: just go with the flow...! :)

Imorgon ska jag lira min sista trumlektion, lite sorgligt.. eller inte. Men ändå, efter två år, tänk vad mycket han har lärt mig...! Vi har sommarshowsmöte på morgonen också, men först ska jag lämna in "frågor och svar" till vår bittra bildlärare. Om hon sänker mig till G ska hon få se på fan, jag är inte värd ett G, KÄRRING. Okej, nu börjar betygsångesten komma krypande.... Borde gå bra, vet de flesta betygen redan. Lite skakis inför svenskan och engelskan dock :/

Testade min balklänning igen, har hittat ett par problem..
1. Axelband eller inte axelband?
2. Den har blivit för stor. Hur fan gör man då?!
3. Frisyr. (Moster kan jag iofs rådfråga...)
4. Skor, Smink och Smycken.
omg.

Måste kila, pappas bil är säkert redan där uppe på vägen!
Kram, T

Hälsa & Bio!

Tjoho!

Jag vaknade av att pappa kom skrattandes in i rummet och kallade mig för "ett lik" till Sanna som väntade i telefonen. Suck, hur kan man se vaken ut 1130 på morgonen och man har drömt om
skräckfilmer? Iallafall, vi pratade lite sen gick jag och duschade och gick ut på en kort promenad längs guldkusten. Inne åt jag min lilla frukost, fil&kanel + halv macka med ost&skinka på tillsammans med vatten. O folk säger att jag inte äter. Äter jag inte? Que...??

Har pratat med Tobbe, vi + flera andra ska se "Da Vinci Code" i jakan 2100 ikväll, undrar hur bra den egentligen är? Vissa tycker den är fantastisk, vissa ogillar den skarpt. Ska bli intressant..
Vi skulle ha sett den med hans farmor, men det verkar inte bli av, synd.. Hade gärna spenderat lite tid med henne, kan inte förstå att de flesta tjejer och killar i min ålder ogillar kärlekens äldre släktingar! :p

Längtar jättemycket till nästa helg, då ska jag och min kära mor åka och shoppa inför balen. Dyra undies, smycken, skor + sommarskor, bikini, etc. Okej, bikinin är inte till balen, men duuh.. :)

Dagens i-landsproblem: har precis bokat 4 platser på bion fast jag inte visste om det. smart. hur gör man nu, om det inte finns någon "ta bort bokning" på jakobsbergs biosajt? Och man har lämnat telefonnumret?... ringer dom hem då eller? Jag skyller på brorsan.. hihi.

Hejsvejs! T

Birthday party!

Hejhej,
just nu sitter jag med my dear Sani i
biffens rum. Vi har tillsammans med biffen och vic bakat tobbes tårta, alla åt upp allt :'( haha. nej då, så farligt var det inte. :)
Efter det åkte jag och Sani till jakobsberg där vi åt lunch och jag köpte en till present till tobbe. Sen åkte vi tillbaka, åkte till biffen för att göra oss iordning. (för att biffen bor typ 50m från vic och vic's pappa ska skjutsa oss till tobbe).
Sen ska vi till tobbe och äta middag, titta film etc. Ska bli kul! ;) Ska bli intressant att se vad han tycker om alla hans presenter, haha!

Mer skrift senare baaabes!
T

The wind in my hair, the sun in my eyes...

Helloooooo!
Idag är jag EUFORISK, antagligen för att vi har varit och shoppat för tobbe (som fyller 16 imorgon, grattis älskling!) och det är alltid lika härligt att shoppa, även om det inte är för egna bruk, visst? :) Köpte en spännande bok till mamma i morsdag-present också, hoppas hon inte har den...!
Såhär glad var jag tyvärr inte hela dagen, hah, jag var superförbannad i morse speciellt på SOlektionen, men alla pratade ju hela tiden, jag var tvungen att ryta ifrån! Och på svenskan betedde sig de flesta som om de gick i sexan, ska jag bara sitta där och "läsa" min deckare? Grrrr.

Imorgon ska vi fixa Tobbes
tårta, sen ska sanna komma och vi går tillsammans ner till trappis där jag, erik, dogge och jaqueline ska repa! oooooh, nervös inför showen! Sen ska vi till Tobbe och fira honom, sen sover sanna här. :)
På fredag vet jag inte riktigt vad som ska hända, vi får se. :) Någon dag ska iallafall jag, Mäl och säkert några fler som har lust åka ut på grillor och fika! Låter ju underbart, och jättemysigt eller hur?

Showen, förresten! Det kommer tydligen vara tre shower, en för föräldrar också. Inte lika nervöst om jag vet att mina föräldrar och syskon sitter i lokalen.. ehhh. eller? ^^
Malin och jag pratade om balen (HÄR ska vi faktiskt ha vår bal!... som egentligen bara får kalla vårfest, fuck heller, det är bal!), det kommer bli jättekul. Ser fram emot det otroligt mycket, speciellt båtresan dit och alla förberedelser! Det är nästan det som är roligast - förberedelserna. Fixa håret, sminka sig, klä på sig sin balklänning... etc. ooooh, can't wait, precis som jag har skrivit säkert tusen ggr innan, haha!

Nu ska jag gå en promenad, sedan lite dans och så måste jag fixa tobbes paket som johan och victor inte KAN slå in, tsss.. (a)

Har inte kunnat skriva på länge - blogg.se hade tydligen problemas med inloggning.
Kram, T


var dig själv & var lycklig över det.

God dag!
Tycker jag skriver lite för långa inlägg ibland, ska sluta med det! :) Skolan var helt ok - skrev sista provet i 9an idag, handlade om buddhism och hinduism på G-nivå, en aning VG. Provet var såå skönt, superroligt prov och man kunde verkligen driva med svaren! Man skulle bl a berätta om hur en munk kunde leva och vad jag var tvungen att "ta bort" i ens liv. Enkelhet.. svar; jag kan ej sova i min bekväma säng på 2.80 längre. Vegetarian... svar; jag kan ej äta oxfilé med något gott till på fredagar längre. Kallprat... svar; jag kan ej prata om shopping etc med mina tjejkompis längre. Och njutning... svar; jag kan ej pussa tobias längre. Sånna svar var det ungefär, rätt okej alltså! ;)

Ikväll ska jag umgås med Ante, Jess och Tobbe och imorgon vet jag ej på dagen, kanske simma med Gina och träna lite! Sen ska jag repa från 1900-2000 och sedan hem till tobbe, han får gäster och självklart är det lite nervöst men.. På söndag måste jag plugga, ska göra klart alla läxor/deadlines i följande ämnen så är jag sedan klar i just det ämnet, SKÖNT!

Har funderat en hel del på mitt liv, om mina kostvanor (pedanteri.. :O som vissa skulle kalla det för..) men är det inte bra att vara nyttig? Okej, jag överdriver kanske ibland men jag blir skrämd av alla reporter om allt snusk i maten. Och jag äter ju knappast lite, bara rätt mat! Och shoppingvanor, heh. Fast det är inget problem, har bara inte tillräkligt mycket pengar ibland och det kan ju vara lite besvärligt. Men det brukar alltid lösa sig, det måste jag sluta ta för givet! *suckar*
På måndag ska vi ta avslutningsfoto, "blandad klädsel" men ida, jag och carma ska ändå klä ut oss till hawaii-chics, men hulahula kläder och blommor och bikinitop etc. ska bli kul!
nu ska carmen få datorn, och jag ska läsa vidare i "hur kär får man bli?". Kram / T

GRATTIS. :)


Hellooo.. I'm waiting Ms SUMMER!

God dagens!
Idag hade jag sovmorgon, gick till skolan och det första jag gör när jag kommer in på skolgården är att snubbla i grustrappan och skrapa upp fingrarna. Toppen, ännu mer plåster på mina hårt sårade händer! Vad är det som händer (märkte ni skämtet? ;p) hela tiden!? Blöder ju hur lätt som helst . Iallafall så hade  jag tyska som 1a lektion. Hade "debatt" på tyska ang om sport var bra eller dåligt. Rättare sagt; Är det bra att träna? Fatta att jag fick damp på dem i klassen som pratade om hur bra det var att äta sig feta (bara för att dom gör det.) och spela tv-spel. Man fick tyvärr inte prata svenska, och eftersom jag har ett ganska så litet tyskt ordvukabulär så blev följden tystnad...... Annars hade jag bangat in lite vett i hjärnan på dem (excisterar en sådan i deras huvud? Fortsättning följer.)

Efter det hade vi matte, en grupp hade muntligt nationella vilket resulterade i att vi andra satt i salen och pratade. Kul.. Sedan fick vi 30min beting, lunch och sedan NO. Men vi kan jobba hemifrån på NO:n, så jag stack hem runt halv 12. Otrooooligt onödig DAG!! Bara massa skräp, alltihopa.

Kom hem iallafall och åt äggröra, te och apelsin till lunch. Fixade Carmas också, hon är krasslig efter att ha druckit te med honung i hos malin (honungen var typ eh.. "ganska" gammal) haha:)

Gick en lång promenad efter att ha pratat med
tobbe, gick runt och lyssnade på min mp3 och mest den låten vi ska spela på showen. Försökte leva mig in i situationen och lyssna extremt på trumslagen, inte det lättaste när basen är så hög :O Hoppas det går bra iaf, och om det skulle skita sig så är ju låten bara dryga 2 minuter + jag byter skola efteråt. ;)

Vädret suger.. Vem har inte lust att gå runt i kjol/cityshorts och nått hett linne till? Tänk dig att bara ropa till syrran; " jag drar och köper en mjukglass, ska du med? det är så otroooooligt varmt inomhus! " och bara ta på sig sina flipflops.. oooh, can't wait! :D varför ska det regna som attan? suck. svensk sommar jo tack!

Nej nu ska jag försöka övertala pappa om att få låna hans videokamera till imorgon. Vi måste spela in en film i engelska "justice", och ingen av rollbesättningen (tihi) har en! Du är min sista chans, farsan! Eller nästan...
Kram, T



Why is it raining when I'm so happy?

.. tjaa, kanske inte regnigt men mulet iaf!

Har varit en skön dag, läxförhöret i SV gick galant och NP i matte gick också över förväntan.. två mvg- & två vg-poäng till och jag hade fått mvg i slutbetyg! :O helt otroligt. och jag som låg på vg- innan NP. suck.

På slöjden smet jag in till träslöjdssalen och snodde ett sandpapper, sedan slipade jag mina jeans så de ser lite mer slitna ut och gjorde tre pärlarmband. Har bara två ggr till eller ngt sånt, känns lite dumt att göra något stort. Nästa vecka måste jag fixa mina Ralph Lauren flipflops, själva tå-gummit är jag typ allergisk mot så jag måste "klä" remmen med svarttygband. Kommer antagligen inte märkas. :)

Nu sitter jag och väntar på att tobbe ska ringa, sen ska jag väl till honom hoppas jag. Fast ändå, måste fortfarande studera lite grann, tyvärr...

Kom och tänka idag på att det är exakt fyra veckor kvar till vi kan säga "vi GICK i grundskolan" inte "vi GÅR i grundskolan".. Lite sorligt, men antar att det kommer vara befriande när vi väl börjar gymnasiet. Har dock lite ångest, men vill inte tänka för mycket på det - det blir alltid bra till slut, eller hur?
Jag längtar otroligt mycket till balen, är helt upprymd över tanken på allt! Och alla sköna sommardagar.. OOOH can't wait :D haha.


/T

The sun is shining.. oh I mean, was shining...!

God dagens!

Fixade alla bilder igår kväll, så nu får ni lite att
titta på. :) Gick och la mig väldigt tidigt, runt 2100-2130, även fast jag hade sovmorgon och skulle vara på stationen 1020!
Imorse vaknade jag i rätt tid, blev dock fel i planeringen när Lorena (styvsyster) skulle steka sin lunch (pannkakor) och vi båda behövde spisen (äggröra till frukost för mig!). Men det gick bra - kom iväg exakt i tid, trots maratonlöpning hemma innan jag gick ut. :)
Vi åkte till Djurgården och jag, Kasper och Johan trampade trampbåt det första vi gjorde. Sen åkte vi in till "hamnen" igen och åt lunch med Clara och Jessica som var båda nerskvätta av alla som åkte kanot! Vi frös så vi hackade tänder (Okej, nästan.) men sen kom min älskling och Jessicas pojkvän Andreas så det blev lite varmare :)<3. Efter det stannade vi kvar i stockholm efter att vi ringt våra föräldrar för att lärarna skulle låta oss stanna (tobbe var claras pappa och på ngt konstigt vis gick hon på det. :O)

Jag har varit supernervös ang showen, what if jag skulle tappa en av trumstockarna? :O Måste ha två reserv bredvid..

Suck, ikväll måste jag plugga.. Plugga = typ läsa lite och förhöra mig själv. Så mycket pluggar jag, litar alltid på att jag kan det mesta! Måste sluta vara så lat ang. skolan men det är svårt när sommarlovet nalkas... ;)

Nu ska jag göra något annat, kanske ge mig på trumfillet? :)  Är så himla shoppingsugen.. Suck, får väl göra ngt åt det i helgen. ;)

Hos Jessica
AIK for real? Nah

I wanna be so close to you I sometimes wanna be inside of your clothes

Hejhej..
Vaknade på fel sida av sängen idag, var otroligt seg och på dåligt humör när jag vaknade. Blev bättre senare iallafall!
Lektionerna innan lunch var inget speciellt, däremot efter. Jag hade fått Arctic Monkeys CD från Jaq, CD:n som jag skulle spela upp för min trumlärare och han skulle visa mig mer exakt hur jag ska spela på sommarshowen. Det gick bra, fick tre "nya sätt" att mixa med. Kul! :)
Sedan hade vi idrott, slumpboll. Vi vann hela tiden förutom på basket som är så otroooooligt supertråkigt! Suck, och jag som har gått på basket - förstår inte vad jag såg i den sporten. Sorry alla basketfans, kanske senare i livet! ;)
Jag, Vic, Krille och Carmen kom hem till oss för att göra klart manuset till vår engelska film, det gick förvånansvärt snabbt, skönt..!

Räknade dagarna jag har kvar i skolan, kul eller hur? Intresseklubben antecknar ;)
V20
T: sportdag (ej i skolan = ledig)
O: Skola
T: Skola
F: Skola
L/S: HELG = ledig
V21
M: Skola
T: Skola
O: Skola
T: LEDIG
F: LEDIG
L/S: HELG = ledig
v22
M: Skola
T: Ledig
O: Skola
T: Skola
F: Skola
L/S: HELG = ledig
v23
M: Skola
T: LEDIG
O: Skola
T: BORTREST
F: BORTREST
L/S: HELG = ledig
24
M: Bal
T: Sommarshow, fotboll mot lärarna
O: Avslutning!

Härligt värre! :)

Nu ska jag planera lite saker, och sedan gå ut på en promenad och fixa allt för imorgon. Ska åka till DJurgården och trampa trampbåt/kanot/kajak/etc whatever. Bara jois som åker med, alla andra ska på klättring typ..

Alla lördagar fram till v23 kommer jag repa med Jaq, Erik & Dogge från 19-2400. Oh Gosh. Måste ju sätta allt perfekt. Jag är NERVÖS :(
Fixar bilder på balklänningen, och helgbilderna senare! :D

Every girl is a princess in their very own way

Hejhej!
I fredags spelade jag, tob, vic, emma, clara, jens, jois, ante och jess fotboll vid lillsjö"ingången", barfota tom :D gjorde väldigt ont vissa gånger när man ska ta bollen eller finta någon och man råkar komma lite för långt ut utanför planen och få stucket gräs i foten ><  Sedan blev det himla varmt iaf, så vi stack till stranden och tog ett dopp! Trodde det skulle vara kallare, var väl runt 14 grader, men jag doppade mig två ggr iallafall! Fem dagar tidigare än förra året haha :) Sen gick jag och tobbe hem till honom och åt middag med hans familj, grillat of course. ;) Var dötrött, så vi myste lite och somnade rätt tidigt, om jag kommer ihåg rätt!

Igår vaknade jag tidigare än tobbe, som vanligt, och låg och tänkte lite på dagen som skulle komma, innan jag somnade om. Drömde något om att Carmen blev ledsen pga mig, inte kul alls :( Var stressad när min mobilklocka gick igång, mamma skulle hämta mig för en shoppingdag på stan. Vi åkte till City runt elva, gick direkt n snabbis till Åhlens, hittade inget - visade bara mamma mina två parfymer jag nyligen blivit kär i. Gick vidare till NK, hittade en helt ok balklänning (som var ämnad för  bröllop...) som iofs kostade 5.600 kr, lite mycket för en klänning man använder typ två ggr. Suck. Var också champagnefärgad, var inte så sugen på det heller, så det var lungt!
Sedan tog vi tunnelbanan mot Östermalm, gick runt där, åkte och gick runt lite hur som helst, bla på Birgel Jarls gatan, Biblioteksgatan, Stureplan, Norrmalm, alla dessa ställen som sägs ha allt du vill ha och söker. Visst, allt vill du ha, men det du söker finns inte alltid där.. Sedan åt vi lunch på en resturang mitt emot Emporio Armani (ost&skinksallad, Gudomlig!) innan vi tog tunnelbanan mott Karlaplan, där Per hade sagt att det fanns en liten butik som säljer högtidskläder. Vi gick dit och gissa vad?!! Jag hittade en supervacker klänning, på fem röda!! Helt otroligt, man ska aldrig, ALDRIG nöja sig med det näst bästa! Jag testade den, och den var perfekt, en aning stor i bysten bara, men helt otrolig! Tog fel på priset dock , kostade 1100 mer än vi hade som budget. Men aja, mamma tar baldagen som min bröllopsdag, tycker att jag ska handla allt jag ska använda, bära etc för den dagen! Ska bli riktigt härligt iofs att handla graciösa underkläder, vackra smycken och underbart designade skor... mm längtar, haha! Sedan mötte Maty upp oss i stan, sedan åkte vi hem och jag började fixa allt inför kvällen, innan de andra kom. Vi grillade och åt inomhus, sedan gick vi till guldkusten och spelade kubb (inte så jäääättekul) och sedan kom vi hem och Jens, Tobbe och Sebbe hade sug efter ett dopp. Ja, som sagt.. Kallt i tolv grader (bor vid mälaren inte lilllsjön) som sagt ;p sedan såg vi på en film på tv myyyys.


imorse vaknade jag före tobbe igen, men det gör inget, det var så härligt att krypa upp nära honom och borra in näsan i hans halsgrop och bara slappna av. åt frukost länge efter det, gick upp till centrum och gjorde en matteuppgift (jämföra priser mellan ica och konsum) och sedan åkte tobbe hem, och jag hem till mig.

Nu har vi en låt till sommarshown, ÄNTLIGEN! Fyfan vad härligt, nu har vi bara 4v på oss, men vi ska klara det. :)

Nu ska jag plugga, bilder från helgen kommer senare. Kram!
ps, rubrik från "elle " @ Pa.

Åtta första:
Första bästa kompis:
Patricia
Första bil: Inte nu, ska fixa en mersa som första iaf. hah sen en aston martin :D
Första kärlek: Som jag gillade?
Första husdjur: Tintin, kanin
Första semester: Kreta som ettåring..
Första jobb: GolfbananFörsta piercing: Öronen
Första konsert: Marcoolio

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Cider @ valborg
Sista bilfärd: Hem från Tobbe igår morse
Sista filmen du såg: Terminalen, typ? :P
Sista ringda telefonsamtal: Johan, igår kväll
Sista bubbelbadet: Hos Sanna, utomhus jaccuzi ngn dag för länge sedan.
Sista spelade cd: En technoCD när jag boxades, antar jag
Sista kyss: Tobias
Sista gången du grät: Små gråter typ varje dag, även om jag inte är ledsen.
Sista måltiden: Sallad, tomat, vatten, entrecöte och sås för typ två timmar sen.

Fem har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar? Ehm.. Räknas kompis som går över till kärlek? :P
Blivit arresterad? Nej, är laglydig
Varit på tv? Nej.
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Ja, tyvärr.
Haft ett one night stand? Nej.

Sju saker du har på dig:

1. Slitna jeans
2. Glasögon (för tv:n)
3. Strumpor
4. Trosor
5. Bh
6. Smink
7. Mina armband, 24/7

Sex saker du gjort idag:

1. Sovit
2. Ätit
3. Bloggat
4. Gått på promenad
5. Dansat
6. Övat inför sommarshowen

Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):

1. Mobilen
2. Min garderob
3. Mitt trumset
4. Min säng
5. Mina väskor

Tre val:

Svart eller vit? Vit
Sommar eller vinter? Sommar.
Choklad eller chips? Choklad (70%)


lista från;
henne!

Positivt!

Det här inlägget kommer bli långt, en förvarning.

Dagen började med en skitstart, inte alls lika bra väder som tidigare i veckan + var ledsen. Inte kul inte.. Sedan fick jag reda på att NOprovet är imorgon, inte idag när jag var i skolan. Mycket skönt..

Vid lunch blev det matorgasm, haha. Åt ostmacka med sallad på och morötter, har inte ätit macka på evigheter!

Efter lunchen gick Vic, Tobbe, Jag, Emma och Malin till OKQ8 men M&E gick tillbaka till skolan precis när vi var framme pga att deras lekton började. Var inte alls sugen på ngt, köpte ändå en cola light. Det är inte vad man köper som tillfredställer en, det är ATT man köper. Haha sån är jag. :)

Sedan på Nolektionen gick vi igenom vad vi behövde veta för morgondagens prov, vilken lättnad! Mycket mer säker nu. Härligt. Slutade tidigare, väntade då i skolan på Malin & Emma och när de sedan slutat så gick jag för att vänta på Tobbe en kort stund. Sedan stod vi och
kysstes lite tills vi båda var tvungna att gå åt respektive håll, jag skulle med tjejerna till stan för att leta balskor.
Väl på tåget kommer en kille, 23 år, och börjar prata med oss helt utan någon alls kännedom om varandra! Han babblar på, såg varken hög eller full ut. Som en vanlig ungdom, rättare sagt. Han sa att han var Djurgårdens maskot och att han var påväg till matchen, i handen hade han en fotboll. Sedan satt han och diskuterade med mig och Emma, Malin var för rädd för att säga något, haha sötnos :D Han snackade en massa om homosexuella, och vad han har varit med om, jag blev lite sur på honom men han var fortfarande trevlig nog att kunna räta till sina sagda misstag. Han ville göra mig till skådespelare eller åtminstone statist för att sedan bli skådespelare. hm.. Han skulle hälsa till fotbollslaget till Emma, och jag fick inte bli advokat för jag var för söt. Hahahha omg, det var en massa mer men jag förstår inte poängen i att berätta hela min dag i detaljer till läsare som jag kanske inte ens känner - vilket jag på sätt i vis ändå gör. tss. :)

Emma köpte en jättefin bikini medans jag och Malin testade kepsar, måste fixa en till i sommar! Hittade ingen riktigt supersnygg så det blev inget. + köpte glass och no shoes. Aja, det får bli en annan gång. ;)

Nu har jag kommit hem, ätit min kycklingsallad, två rutor mörk choklad och pratat med min älskling i teleon. Har även fått Mamma på dåligt humör men tack vare Per (!) så blev hon på bra humör igen och det blir av grillkvällen på lördag, kul va? :)


Åh jag ser framemot balen så oerhört mycket! Får fjärilar i magen när jag tänker på alla roliga händelser som inträffar innan avslutningen. Hade trott att det skulle vara så mycket mer smärtsamt att sluta nian än såhär, men antar att man får njuta av alla sköna minnen tills det är dags att skaffa nya. Ser framemot att leta klänning på lärdag! :)

Tror jag ska träna lite trummor senare, måste öva litesolo om vi nun ska uppträda. Shit, 4½ v kvar. Tiden går ju så jvla snabbt, hur ska vi hinna!? No plugg lite grann också, ändå känner jag mig säker men ..  Och telefonsnack med Sanna. Sjklart. Imorgon kommer hon till skolan med alla hennes bikinis som jag ska få låna tilll lördag! She is wunderbar!
Malin, lycka till i helgen, kommer sakna dig! <3

Towe

Fussball und Sonne!

 God kväll!
Har precis tagit en kort dusch, kom hem  från en fotbollsmatch med vännerna och några andra vi träffade på planen. Kände mig lite nostalgisk när jag satte på mig mina gamla fotbollsskor. Mmm minnen. :) Var skittråkigt i början av matchen (- och massa mygg var det också), speciellt när spelet var segt!! Men sen blev det bara roligare och roligare, med undantag för en skada i foten.. vet inte ens vad som hände, sköt en passning in mot mitten och fick jätteont!

Idag var det en rätt så skön dag, So första lektionen - rita&prata om hinduism, Matte - Satt ute och "jobbade", Sv - läxförhör som blev klart på 45 sek bokstavligen och sedan svåra ord. Lunch, Slöjd - gjorde pärlarmband och sedan gick jag hem, var för ointresserad av att spela badminton på EV för att stanna kvar. Ogillar badminton starkt. Lixom, vad gör man? Kul att slå en fjäder över ett nät. ZzZzZ...

Imorgon ska vi tjejer åka in till city för att leta balskor och ta en glass på seven. mmm, jag älskar deras sockerfria glass! helt underbar. :)

Längtar till helgen! På fredag ska jag sova hos tobbe, men först ska vi lira fotboll igen och sedan bada. På lördag ska vi åka till Stan för att checka balklänning och sedan ha grillkväll med alla! Ska bli supermysigt. :) 

Just ja! Vädret var ju strålande, och jag var jätte sugen på ett dopp. Eftersom jag har sjötomt (tihi) var det ett lätt val att ta årets första dopp. (Om man inte räknar med isvaken i vintras ;p) Klarade dock bara att doppa benen upp till låren, haha. Har nääästan bildbevis! :)

To be the one I want to be

Hejhej!

Det är ju helt otroligt hur varmt det är ute, när det bara är början av Maj! Så underbart, längtar nästan till lektionerna så man kan sitta ute och sola med läxboken i hand. Brun hy + bra betyg, låter ju heltrevligt! ;)

Idag tog jag fel på tiden, kunde ha sovit 30min till.. tur att Carma sa det i telefonen när jag ringde henne. Suck, IQ fiskmås.. .Hade SKV som första lektion - fotbollsallsvenskan ute! Som en liten anekdot.. så spelade vi nästan varje gång i allsvenskan, varken super ettan eller bondeligan. moahah. :)
Sedan hade vi lunch, "fräscht" med en skalbagge i salladen. Kunde man inte äta den - vilket är halva tallriken! SUCKS! Efter det, hemkunskap -
kycklingsallad med Calle, världens godaste. :) å efter det, var jag dum nog att skära mig på glasskivan jag har i mitt skåp och fingret slutade inte blöda! :( Anledningen till att jag hade en glasskiva i skåpet är att jag tog med mig min målade tavla, en NHLspelare,för att betygsättas sedan har jag haft själva ramen i skåpet i några månader...
Hade tyska och sedan innebandyträning, men eftersom vi bara var 5 personer och vädret var strålande så bestämde vi oss för fotboll ute på grusplanen. Spelade inte lika länge som vi spelar bandy men det var kul iaf. Lite färg tror jag vi fick också, eftersom vi spelade vi antingen bikini, BH el. sportbh! :D

Plugga, träna lite mer och planera helgen blir det ikväll. Och självklart DH, which I loooove.. ;)
Ciao :)

Tobbe; I just wanna stop and thank you baby how sweet it is to be loved by you! (8)

i wanna push you down and then lay on top of you

Hej!
Åh, helgen har varit jätteskön, förutom i fredags när jag av misstag tappade bort ett kärt guldarmband i Stockholm, efter
IceAge2-filmen.. Om någon skulle ha råkat hitta ett guldarmband, berlock, "united nations" med berlocker, skriv då! Fick det av min pappa, betyder otroligt mycket för mig..
Igår åkte ju jag och Sanna till Karlberg och solade, var kö så vi fick vänta ett tag, men vad gjorde det? Var trevligt iaf, solade i ett dubbel-rum och låg sjungandes till musiken som spelades. Fick årets första bikinikontrast, happy! Om man inte räknar med den gången jag blev röd. ffff...
Efter det var det tänkt att äta lunch så vi gick runt och diskuterade en figur-vänlig lunch, sedan blev det in på Konsum, köpte jordgubbar, nötter, dricka, mörk choklad och lite till. Sedan satte vi oss på donken vid Skejtparken, jag åt min lilla lunch och Sanna tog en burgare. Vi hade planerat att gå och se en film, efter att jag hade lagat middag hemma hos mig (hemkunskapsläxa) så vi tänkte åka hem och förbereda maten som skulle ta minst en timme att göra iordning.
Vi tittade på de biofilmer som gick under dagen via datorn, hittade dock bara nåra få vi ville se och dom gick inte på Sergel, Rigoletto eller Saga och OM de skulle göra det så hade de redan visats eller skulle visas snarast. Happ.. Men då hade Alexander ringt Sanna för att bjuda oss på fest hemma hos honom, så vi bestämde oss för att dra dit på kvällen istället.
Jag gjorde iordning middagen, gick på bara 10 minuter eftersom jag bara rörde ihop en kycklinggryta och kokade fullkornspasta. Sedan hade mamma gjort en nyttig äppelpaj som vi åt lite av, haha gaaam. I typ tre timmar slappade vi tills klockan var runt halv nio då vi började göra oss iordning lite smått, ringde och frågade om passande klädsel etc. Baywatch-tema? Eheee.. Ne, vi tog på oss en kjol, jag med svart linne och stickad oversizad kofta med svart sidenband i midjan och sanna med jeanskjol, vit skjorta och en kavaj. Måste ju visa benen när man har fått dom bruna, eller hur? :) Påväg till Alexander gick vi en liten omväg, vet tinte riktigt varför ? Men som sagt, sedan kommer en röd bil med tre fyra grabbar i, körandes fram och tillbaka där vi gick så vi springer in på en avsidesgata, sitter där i typ en kvart och ser bilen åka fram och tillbaka. Vi gömmer oss såklart! (a) Sedan är vi hos Alexander, träffar Jocke och Victor från Tobbes bandylag, Sarvin och Mimmi från mitt bandylag (hihi) och sedan kommer Tobbe. H Hanell och en Junker jag aldrig träffat men folk verkar ha pratat om? Jossan och Sussi var några som kom förbi en sväng ,och några fler. Var mest ute på balkongen, där alla satt och pratade, vissa drack mer än de andra, vissa drack inget alls. Rökte vattenpipa gjorde vissa, vissa åt pizza. Men det var trevligt att prata iallafall med de som fortfarande kunde. haha skojja bara, så allvarligt var det inte. Sedan gick jag och Sanna hem, hon var lite vinglig (hum?) och satte oss framför datorn, jag pratade med min älskling i telefon. Sedan gick vi och la oss, båda var supertrötta..

Idag vaknade vi runt halv elva, gjorde frukost och sedan åkte Sanna hem.. Min dag har jag spenderat utanför mitt hus, liggandes på min brygga precis vid vattnet och bara solat, solat och solat. Okej, läste lite NO och lite i en ICity tidning också, lyssnandes på musik och sörpla vatten. Ooooh, riktigt mysigt.. Nu sitter jag och skriver vid vårt vardagsrum, eller rättare sagt vid vår "utbukt" av rummet där väggarna pryds av fönster, kommer inte ihåg vad det heter.. Iallafall, lyckas få lite brända hudceller som skiftar färg till brun från vit, eftersom jag sitter med fönstrena öppet, har olja på mig och har min virkade, svarta bikini från förra säsongen. Borde åka och köpa en ny strax, ska åka och sommarshoppa lite med Sanna senare. Förhoppningsvis blir jag ännu mer brun. ;) Väntar på att Tobbe ska ringa, och sen ikväll blir det grilla med familjen, låter ju helt underbart! Måste lira lite trummor också, shit hur ska vi kunna hinna repa när vi inte ens har bestämt låt inför showen? ! Den är ju förfan om 5 veckor! *svälg*
Jaja, nu ska jag vara iite positiv igen. Om en vecka har vi friliuftsdag, ska jag välja klättring eller steka på Djurgården? hmmm.. ;)

Kram!


got your tan yet?

God kväll!
Täkte skriva om hela min blogg, var trött på alla ointressanta inlägg från förr. Nu är det helrenovering på G!

Tänkte berätta lite om mina helgplaner:
Fredag: Åker in till city efter en skoldag innehållande tyska läxförhör & en film om Indien. Hämta
åtta biljetter till bion 18:40 för att sedan kika lite på en ev. balklänning all by myself! Något tips, färg, affär? :) Sedan kommer de andra & så ska vi se Ice Age 2, har höga förväntningar. ;) På kvällen sover min älskling över hos mig, ska bli mysigt, har inte haft så mycket tid för varrandra på sistone.
Lördag: Tobbe åker väl ganska tidigt till sin innebandyavslutning, så vi äter väl en god frukost och sedan beger jag mig till stockholm med Sanna för att sola lite på Solkungen!  Ska bli himla härligt att se mina nuvarande blekblåa ben bli snyggt bruna. ;)
Söndag har jag inte några planer för, antar att jag måste plugga.. Suck. Borde verkligen ta tag i allt som hänger löst nu, såsom min tyska text ang. St Anton (Någon som varit där?), självporträttet för Bild etc.


Idag var det en supermysig dag, värme från morgonen till kväll! Gick till OKQ8 med Tob och Carmen, kunde verkligen inte äta lunchen som bestod av strimlad potatis och köttfärs, (åt iofs lite sallad men..) så jag köpte en påse med olika nötter medans Carmen och Tob köpte läsk och choklad. Tss, inte alls lika petanta ang hälsa som jag. haha :) No affense, ni vet hur jag är.
Imorgon får jag äntligen hämta min egendesignade klänning på syslöjden! Den är en tubmodell, ljusblå och med ett brett svart sidenband i midjan med rosett på. Självklart vore det finare med ex. en mörkblå klänning och guldband. Men att ändra färg när halva projectet är klart känns lite dumt.

Nu ska jag chatta lite med Sanna, snacka lite skit som vanligt. :) Kram!