38.3

Tjena, rubriken handlar om hur varmt det var ute när jag kom hem från frissan!! Helt otroligt!Måste vara varmaste på länge. Synd bara att jag inte blir brun, fuckers-strålar.

Min dag då?
Sanna sov här, hon vägrade sova i tät med fyra killa. Hade svårt att somna, sen på morgonen vaknade jag av en mygga och jag har typ mygg-skräck vilket betyder att jag absolut hatar att röra myggor! Så ingen smäll för mig, men något gjorde jag iaf för den slutade surra.. Efter någon timme vaknade jag av att höra en geting surra. Omfg, när jag förstod vad det var som lät (och jag hade öppnat ögonen) slängde jag mig upp ur sängen mot dammsugaren (som jag har för att dammsuga upp alla äckliga insekter på nätterna!) fastän sanna fortfarande var tvilling med törnrosa. Dock var hon inte det så länge till, så fort jag hade tryckt på "On"-knappen studsade hon upp ur sängen och tittade sig chockat omkring.. kunde inte låta bli att skratta, trots stundens allvar. Undrar vad grannarna trodde när man hör en massa skrik och en dammsugare från min våning!
Efter att ha lugnat ner oss åt vi frukost, och jag ringde till frisören för att checka om han hade en tid, vilket han hade! Woho! *Ny frisyr* Efter det bestämde vi oss för att träna lite, och mamma hade ett gammalt aerobixband kvar .. Jo, från 80-talet.. Jo, vitryckte faktiskt in det gamla bandet i videon och lät våra kroppar formas! :D Det var faktiskt härligt, fast vi måste ha sett ganska roliga ut :)
Sedan bestämde vi oss för ett dopp, och i min källare slog jag i huvudet, vilket kan ha resulterat i en lätt hjärnskakning! Buhu :(

Jag fick min frisyr fixad. Är typ 3-4 cm kortare och en hel del mer volym samt en ny lugg! Supernöjd :)
Frisör - Oj, titta här. Tre olika etapper. Det är inte alls klippt bra, har du gjort det själv?
Jag - Eh, naej.. Jag klippte mig i Kista Galleria innan sommaren.
Frisör - Jasså, var det en kille? Titta här så ser du vad jag menar. *visar en kluffs med ojämnt hår*
Jag - Heh, nej en tjej, faktiskt.
Frisör - Sa du inte åt henne att du inte ville ha så?
Jag - Nej, hon hade stylat det när hon hade klippt färdigt och då såg det ut som jag ville ha det.
Frisör -Jaha, jo då har vi kommit fram till problemet, man ser inte felen om det är stylat. Suck, att hon gjorde det.
Och det roliga var att när jag klippte mig i Kista sa min frisör till hennes kollega att Toni n' Guy ville anställa henne! (Men varför tog hon inte jobbet då?)

Efter det har jag badat, vilat för huvudet, köpt glass & hårspray till min kära mor (eftersom jag tog slut på hennes förra...) Och snart ska vi äta pannkakor och jordgubbar till middag! Yummie :)

Tittar på Tyskland - Argentina, jag håller helt klart på Tyskland Argentina är bara skådespelare, och Tyskland har dessutom spelat mycket bättre i det här mästerskapet. Sen är det ju roligare att åka dit i juli om dom har fått en VM-medalj! Hihi.

Ikväll ska jag slinga håret, sen vara med Tobias, Kenth och Carmen. Vi ses!
T


VITA BIKINIS - BUUUURN IN HELL!

God kväll,
Sitter här i syrrans
vita linnebyxor och en gammal "cowboy"mönstradskjorta och väntar på middagen. Har varit i Stockholm med Sanna och hittade en vit bikinitop från H&M, toppen eftersom jag letar efter en ny bikini! Men efter att ha kört ett multipass (jogging, boxning, aerobix) testade jag mitt inköp i duschen.. Och vad får man se? "Hejhej, checka in mina boobies!" Suck. Varför inte göra vita bikinis lite MINDRE genomskinliga?!
Imorgon ska jag ringa till en frisör för att oka tid (helst under dagen) och sedan färga håret i en spännande, ny nyans! Säger inte vad jag tänkt mig, men ni får se resultatet imorgon kväll :)

Somnade runt 0300 igår, hade väldens huvudvärk men satt ändå uppe i sängen med laptopen i knät.. Det är ju ändå rätt mys att vara uppe själv sena sommarnätter! Antagligen därför som jag är på världens dåligaste humör, och snart ska jag ner till Lillsjön med resten av gänget för fotboll, beachv-ball, grilllning och bad. Fan, det låter ju underbart men just nu är jag inte alls sugen på det. Sen ska jag ändå träffa Sanna på vägen hem, hon ska övernatta med hennes pojkvän å hans festvänner haha! Sanna i tält! I love u baby ;)

Kram! T

Ryggträning hell yea

God kväll!
Dagen har varit långtråkig, vaknade upp precis samma tid som övriga dagar för att sedan gå ner och äta frukost och planera middagen! Var inne på tasteline för att hitta inspiration i cirka 1,5 timme och bestämde mig sedan för tunnbrödsrulle och sallad till förrätt, fläskfilé med fullkornsskruvar och limesås till varmrätt och till sist en kladdkaka med nougat och kokos på toppen och lite vaniljglass till det. :) Efter middagen var jag med Tobias och vi myste som vanlig!

En sak som är ganska privat, men ändå inte -eftersom det är mig det handlar om och jag bestämmer villkoren.. Hur vet man om man är ledsen, trött & hungrig, pms-tjurig eller rent ut sagt deprimerad? Min kära far (inget ont sagt, han vill mig bara väl) var orolig för mig i söndags. Han trodde att jag var deprimerad för att jag mådde dåligt den helgen. Och undrar varför? Jag får skuldkänslor för de minsta lilla, tar på mig alldelles för mycket ansvar för saker jag inte ens BORDE ta ansvar för, oroar mig på tok för mycket, är en pedant perfektionist och blir aldrig nöjd. Samtidigt som jag under skolveckorna stressar ihjäl mig. Tänk er, hur ska man kunna le dygnet runt när jag är upptagen med att göra allt jag rör vid perfekt? Vore skönt att slippa, men hurska jag kunna sänka kraven på mig själv, alldelles ensam? Och som toppen på kakan hade jag lätta ätstörningar. Det vet i stort sett ingen om, hur ska man kunna berätta något sånt om alla tror att ens liv är näst intill perfekt? Som tur är kunde jag prata med en speciell tjej som vet hur jag kände och som verkligen hjälpte mig, och hon vet vem hon är. Vet inte hur det hade varit nu om du inte hade varit där för mig, och du ska veta att jag är otroligt tacksam för vad du har gjort för mig.

Nu till något roligare! Imorgon ska jag och Sanna åka in till Stockholm för ännu en shoppingrunda! Hur kan man INTE gilla shopping? Okej, de flesta tjejerna gillar att åka iväg någonstans för att köpa något de verkligen har suktat efter eller bara impulsshoppa. Men hur kan man säga nej? Även om det är typ 5e gången i veckan? Suck, jag är ett hopplöst fall för Anti-Shop. Om det nu fanns en sådan klubb, antagligen inte. ;)

Fick en utmaning av en tjej som heter Frida,

Jag utmanar dig! Svara på dessa frågor i nästa inlägg:
1: En bra alkoholfri drink
2: Berätta om tre ovanor du har
3: När grät du senast?
4: Hur många bikinis äger du?
5: Vad gör du JUST nu?

1. Erh, varför inte bara blanda typ sprite och någon limejuice, toppa med en limeklyfta och krossad is? ;D
2. Oj.. Jag tittar under sängen och i garderoben varje natt innan jag går och lägger mig! Jag biter i läppen och sista; jag shoppar för mycket.
3. Idag. Orsak privat!
4. Jag använder bara en gul just nu, har förra årets virkade svarta kvar, + några gamla. Annars slänger jag de flesta!
5. Tittar på TV, någon kriminalserie på 5an och biter mig i läppen (heh..)


Borde väl sträcka på benen och borsta gaddarna snart.. Kram! T


Summer rain is so much cosy

Hejsan!
Inatt sov jag ändå i min säng, mamma blev orolig för att jag inte skulle somna (joho!) men hon vågade själv inte gå upp till sovrummet för att ta bort spindeln.. Så vi ropade på en sömnig Per och han fick gå upp och ta bort den, så sov jag sen och drömde en superkonstig dröm, menmen.. Är det något ovanligt eller?

Efter att jag vaknade runt 1030 gick jag ner och gjorde iordning en äggmacka och te, sedan satte jag mig vid datorn för att ruttna.. Suck. Vädret SÖG, vad ska man göra? Jag ville ju shoppa.. Men varför låta sig hindras...? ;) Jag missade mitt planerade tåg för att jag gjorde mig iordning för länge (eller för att jag är en ngrym tidsoptimist) och sedan missade jag det andra, suck.Jaja, i stan hittade jag en pastelfärgad bh på lindex (passar perfekt till den-inte-just-nu-men-snart-kommer-bruna-färgen-brännan!), en edt-parfym med
hallondoft från Yves Rocher, pilgrims liknande örhängen från Ur&Penn, glansspray från Kicks (works lika a dream, baby!) och en liten present till tobias :)

Gick runt på hötorget en stund, det är inte klokt hur mycket fruktförsäljarna skriker för att få sälja sin frukt! Jag gick runt med min svarta anteckningsblock för att skriva ner lite om idag, och självklart anmärker de på det.. "Du kan få skriva här om du vill!" "Hola chica, blommor för dig!" "Om du vill kan jag skriva ett kärleksbrev till dig, lite jordgubbar?" Konsten är att bara gå förbi och titta framåt, suck.

När jag kom hem gick jag ut för att springa en runda, har blivit beroende och bra är väl det. :) Så härligt att ge sig ut och känna flåset bli jämnt - då är det mest perfekt, då är det näst intill omöjligt att sluta :)
Sedan åt jag middag och sedan kom Tobbe, perfekt kväll!


En sak jag tänkte på (no shit..) idag påväg till tåget var "är gräset verkligen grönare på andra sidan?". Det hade regnat och en snigel var påväg över trottoaren mot andra gräslinjen. Tänk er att det var sjöblött på den fd sidan och snigeln ville ge sig av för att finna lyckan på andra gräset. Vilket riskerar att en cykel/moped/människa råkar trampa/köra över den stackars snigeln bara för att snigeln ville chansa! 
 Jag menar, vi människor har svårt för oss att bli nöjda med det vi har.  Vi tror ständigt att andra har det bättre, finare hus, bättre sexliv, har blivit sårad mycket färre ggr om inte aldrig, bra ekonomi etcetc Och människor med fru/man och gemensamma barn som sedan blir förälskad i en annan som är såå rolig, snygg och inteligent. Vågar man verkligen riskera ett tryggt liv för något som kan rasa ihop efter två månader? Bara för att någon annan gjorde samma sak och lyckades? Varför blir vi aldrig nöjda med oss själva, varför tror vi alltid att något bättre finns på andra sidan? Visst, enligt mig ska man aldrig bli nöjd, alltid sträva efter att få något bättre. Jag tror jag tar tillbaka det, eller åtminstone lite grann. Man ska aldrig sluta kämpa för det finns alltid något som är bättre, men det betyder inte att EX denna fru/man ska överge de trygga livet för en sommarfling, utan istället förbättra relationen och umgås mer med barnen.. Eller gå ut med vännerna. Whatever, det kan alltid bli bättre men det begreppet misstolkas ofta - man ska inte behöva offra det trygga för att få något bättre.
Mina konstiga tankar, inte undra på att jag drömmer konstigt! ;)

Nu ska jag gå upp och läsa i någon av mina glamourtidningar ;D Kram och godnatt!
Bifogar några bilder med typ sämst kvalité men w/e :)



34450-4GinaGlansspray

Midsommar

God morgon,

Är "duktig" samma sak som "bra"? Kan man säga "Jag var verkligen bra på att dansa när jag var tolv år." Eller låter det för självgott? Ska man säga "Jag var verkligen duktig på att dansa när jag var tolv år."?
 
Hade lite sömnsvårigheter, vaknade upp runt 0400 och kom sedan ihåg bilderna från filmen, där journalisten hade framkallat hans filmer och sedan hittat ljusstrålar som inte varit där i verkligheten, och som hade varit på samma ställe&på samma sätt som de personer han hade fotograferat dött! Huuuh, sedan hade jag lite svårt att somna när jag kom att tänka på the ring-liknande skit där suddiga konturer visas på en fotografi, bakom en annan människa som det var tänkt att fotografera! Fucking skit vad jag är lättskrämd. Kunde sova ett litet tag, innan tobbe ringde runt 1100 för att säga hej då. Sötnos over there!
 
Idag är det dagen med ett stort D! Midsommar, wuhoo! Har precis duschat, ska snart gå upp och sätta på mig min (ok-Lorenzas) vita klänning i tubtop-modell och locka håret med ett plattång. Låter helt sjukt, men i brist på locktångar lärde jag mig att man faktiskt KAN locka håret med en plattång, tack vare frisörerna innan balen. :) Undrar vad planerna blir ikväll.. Och vad som kommer hända.


T

Omen Nemo

Jag har precis kommit hem från Stockholm, staden som aldrig sover.. förrens runt 0300. Lite NY-wannabe-city, men iallafall! My point - jag och Sanna åkte in runt 1300 (för att se filmen 'The Omen 666') vilket var ett stort misstag med tanke på att vi var tvungna att fördriva tiden med något.. shopping ............ nej, faktiskt inte. Det vi gjorde var att bosätta oss på en uteservering som hade soffor, fräscht va? ;)
Men själva filmen, omg, jag tror aldrig jag har varit så rädd i mitt liv för en film förut (vilket man märkte eftersom jag åt min Ben&Jerry's glass nonstop!!)! Innan filmen började satt jag nästan och grät, både jag och Sanna var helt i chock... och då visades lixom thrailers - som var barnvänliga. Whatever, har man byggt upp en spänning så har man...  [filmen var underbart läskig, dock var slutet inte lika bra! Se den!]

En annan sak jag har tänkt på... När vi satt i biosalongen satt det en kvinna några tomma stolar ifrån mig. Hon åt chips (hon var en mager suck!) som tusan, och varken skrek eller hoppade till. Ibland såg hon ut över publiken som om hon var där för att se allas reaktion. Då slog tanken mig, att hon kanske var en aning... Nej, jag var så dum att jag trodde något sådant. Varför tänker man sånt, bara för att någon är annorlunda? Slår vad om att någon hade sagt "det är mamman i filmen" eller något liknande, bara för att påpeka att hon varken skrek eller hoppade till för en så läskig rulle. Är det inte dumt att bara för att någon är annorlunda och inte reagerar eller har samma värderingar på saker och ting som alla andra ska pekas ut, nästan hånas? Varför är man så rädd för att vara annorlunda när ingen egentligen vet vad som är normalt? Normalt - betyder inte det "genomsnitt", vad folk mest är? Men normalt är numera något som man MÅSTE vara, man måste liksom vara som alla andra, tydligen.

Åtta månader med min underbara pojkvän idag. Jag älskar dig, Tobias!
T


sommarromans eller ett hektiskt player-schema?

Kan ju iof vara ganska svårt att lista ut. En sommarromans (tänk brun hy, lättklätt, surfhår, god lukt, solnedgång vid medelhavet) kan bidra till kärlek som t o m kan hålla i sig till hösten (där de flesta ändå väljer att sluta ses pga. snuviga näsor, risigt hår, tio lager kläder.. inte lika attraktivt). Medans ett player-schema mest handlar om att göra den andra partnern i fråga intresserad för att sedan kunna kyssa, smeka, umgås etc med denne. För att det ska tecknas som ett player-drag måste en partner som blir "utsatt" inte vara på samma tråd - dvs får inte ha samma utgånspunkt, värderingar, tycke etc som den andra. Det måste vara en person som iallafall vill ha något mer än ett hångel, ligg (annars är det ju bara ett oskyldigt kåt-drama!) Men vad jag vill förmedla är att se till så att båda parter är med på noterna, så ingen tror att det bara är en kyss för kvällen, medans den andra så gärna, så gärna vill ha någon att dela sovsäck med under de svala sommarnätterna som sommaren bjuder på framöver!

Mitt eget liv då?

Vilken känsla det var igår under Sverige - England matchen! Oj, nästan som ishockeymatcherna.. Kan ändå inte liknas med Sveriges OS-guld, men ändå - ishockey är ju i en kategori för sig, enligt mig!
Men självklart, fotboll som fotboll... Och det blir alltid bättre stämning när man ser på en match många fler än att sitta ensam med en drink i ena handen för att sedan nästa sekund skrika "JAAAAAAAAA!!!!!!!!" och känna sig som en jubelidiot för att den enda som kan höra en är lillesyrran på andra våningen som ändå inte förstår hur man kan skrika åt att en boll/puck åker in i mål. Glädje ska man dela på, då ökar den i värde! Sant eller hur? Kom på det själv, tsss... ;)
Innan matchen hade jag & Sanna shoppat (läs, föregående inlägg) och sedan gick hon vidare till Alexander. Jag väntade på att Tobbe skulle komma och sedan drog vi bort pooltäcket bara en liten bit så badade vi i väderrusket ett tag :)

Idag vaknade jag runt tio, tror jag iallafall.. (min klocka går några timmar före). Efter att ha vridit på mig ett par gånger under täcket gick jag upp för att sätta på mig joggingkläder och mina joggingskor och sedan gick jag ut för att löpa ett tag. Sprang hem till mamma också för att hämta något litet.. *textsaknas*
Sedan åt jag frukost och nu sitter jag här! Undrar vad som ska hända under dagen, det lär ju knappast bli någon steka-för-att-bli-brun-dag med tanke på vädret (hade iofs hört att det blir samma strålning kl 1300 en mulen dag som 1600 en solig dag!). Det som är klart är iaf att jag ska till Tobbe ikväll efter att han har slutat jobba :)

Två saker att se framemot den 26 juni!
1. "Poseidon" har biopremiär.
2. Rean startar (LÄS NK, KAREN MILLEN etc.)


T

Första regndagen

Hejsan!

Idag har jag varit med
Sanna, vi åkte in till Stockholm för att shoppa och äta lunch. Först gick vi till Åhléns där jag använde mitt presentkort för ett korallfärgat nagellack (toppen till solbrännan!). Tanken var att köpa en likadan glansspray som en av frisörerna använde inför balfrisyren men den var slut! På tisdag får jag åka in igen. :)
Sedan gick vi till Biblioteksgatan där vi åt lunch på en resturang mittimot Armani-butiken, ost- och skinksallad - tasty!
Efter det gick vi till Karen Millen på samma gata för att checka in Sannas drömväska - en svart&vitrutig liten skönhet med två stora rosettfickor på sidan, adorable! Vi fick gå till NK istället, den första Millen-butiken hade inte kvar den. 1400:- var dock priset, men det är Sanna, så självklart köpte hon den.. ;)
Efter det gick vi till Cubus för att leta efter en t-shirt som jag lånade och glömde i aulan från min bror, taskigt men... Hittade den inte, så jag ringde och bad om ursäkt 1000ggr, och det var tydligen OK, eftersom jag hade köpt två andra tröjor till honom som förlåt!
Vi avslutade med att gå till Gamla stan där Sanna köpte en tröja och jag köpte lite amerikanska godsaker att bjuda min familj på! :)

Om cirka 1½ timme kommer Tobbe och ska äta middag här innan vi går ner till IP och spelar fotboll med gänget. Sedan ska vi hem till Malin och heja fram Sverige till en SEGER! Jag tippar 2-1 till Sverige, eller möjligtvis 1-0 till England i 1a halvlek men Sverige tar igen i andra...

Nu ska jag gå och visa min kära broder hans t-shirts...!
Kram, T


Do they always come true?

God morgon! :)
Strålande humör - strålande väder (vi bortser från de små molnstackarna som inte förstått att de inte ska leva under sommaren.)
Planerna för idag blir beachvolleyball nere på guldkusten och på kvällen får vi se! Imorgon blir det fotboll, sedan VM hemma hos Malin, antagligen! :)

Nej nu ska jag ut och steka..

Länkarna är från balen - inte för inlägget.

Perfekt morgon

Hej!
Jag vaknade runt 10, sen gick jag ut och solade med lite coconut-olja på framsidan av kroppen. :) Efter det tog jag några dopp i poolen (till min brors förvåning) och hoppade sedan lite studsmatta (träning!). Sen åt jag lite frukost och satte i citron i håret (hoppas på samma blonda hårsvall som 2005 ;p) och gick ut och pressade igen!

Dagen har jag spenderat hos Tobbe, badat, myst och ätit glass.. (!)

Ikväll ska vi i familjen äta middag på någon resturang (far & janie borta) och sedan ska mäl clara och jag till lillsjön antagligen - ändrade planer, inget hemma hos mig!

Känns inte som 2006, egentligen.. Känns som sommaren 2005, fast den aldrig slutade. Lite scary, jag vill lixom inte ha en massa gamla minnen när det är dags att få nya. Menmen, det ändras väl snart.

Kan knappt bärga mig tills vi åker till Baabe, tänk er - ett hus vid havet! OOOH!

Kram, T

Sommar, sommar sommmaaaar!

Halloj,

Ytterligare ett sommarlov har kommit.. (och är väl snart förbi). Efter avslutningslunchen för oss nior kramades alla och de flesta fällde en tår eller två.. Suck, en aning jobbigt var det faktiskt - man släpper ju tryggheten. Efter att vi slutat gick Carma och jag hem och träffade sedan Jois, Tobbe och Victor hemma hos oss för att bada innan Malin och Emma kom men vädret tillät oss inte det, en regnskur åkte förbi men var snart borta! Så vi badade lite innan vi i familjen skulle äta kladdkaka och göra oss iordning för att äta middag på Mårten Trotzig inne i gamla stan. Jättemysigt :) Efter det träffades vi på Ica och köpte allt vi behövde inför kvällen hos Victor - massa bad i hans varma pool och gott att äta. Eftersom mitt godisförbud gick ut igår så fick jag äta lite, men efter ett tag mådde jag skitdåligt, tyvärr :/ Men vad förväntar man sig? Det är som alkohol :O Sen drog vi till Lillsjön - vad är vitsen? Inga roliga är ju där, visst kanske 5 st men av hur många?

Idag vaknade jag av att min mobil vibrerade stup i kvarten, fick runt 10 sms imorse, suck! Vid elva steg jag upp och svarade på alla och sedan åkte jag, Clara, Tobbe och Jois till stan för att köpa födelsedagspresenter till Victor. :) Jag själv tittade på Frank Dandy-trosor, hårinpackning (köpt), glansspray, ansiktskräm (köpt) mm.. :)

Ikväll blir det fotboll, Sverige - Paraguay hemma hos mig på övervåningen med plasman! Välkommen ;)

Oh juste, ni som undrade varför jag bara spelade trummor för 6eklassarna och 8orna.. Men inte 7orna och 9orna. Fråga - orkar inte skriva upp allt. Men gå inte på rykterna, har hört en massa osanna saker.

Imorgon ska vi till Victor och fira honom, poolparty!! Och så möjligtvis ska jag till Sanna och träffa henne innan hennes bal, hon kommer se strålande ut..! :)

Kram!




Balkväll

Kan inte förstå hur snabbt det har gått, se bara på min rubrik "om två veckor tar jag grundetten!"...

Kunde inte somna igår kväll, skickade sms till Mäl och Tob, fast sjklart sover normalt folk runt halv 1, IQ fiskmås, eller vadå.. Så jag låg och vände och vred mig i värmen, tills jag äntligen somnade runt 2 och vaknade igen runt 3... Sen somnade jag om till 5 och gick sedan ner till vardagsrummet (där är det iaf mörkt och svalt!) och sov där i ca 40min.
Sen kom jag nästan försent till skolan, men mamma skjutsade mig (vilket ändå inte hade spelat ngn roll med tanke på att ingen annan förutom douglas var vid aulan vid 8! så jag hade lika gärna kunnat börja 9. Suck.)

Vi repade inför showen idag, kunde inte koncentrera mig och allt gick skit. Funtar på hur jag ska göra imorgon, om jag verkligen ska spela med tanke på osäkerheten...! :(

Har fått frisyren fixad, några tjejer från gymnasiet kom till vår fritidsgård för att fixa våra huvudknoppars utseende. Allt hår förutom snedluggen och en lockad hårslinga är fäst bak på hjässan och är formade till korkskruvslockar - har inte sett så bra bakifrån med det kändes rätt okej. Klockan är 1500, killarna hämtar oss 1620 typ... Borde iofs göra mig iordning nu kanske, men eftersom håret är klart så ska jag bara duscha och sminka mig, och hur lång tid tar det egentligen? Kan ju börja om 2 minuter, skämt åsido..
Ser framemot att åka båt till Görvelnsslott och sedan äta middag och dansa med alla nior, hoppas på en toppenkväll! (Så länge ingen trampar på min klänning.. tss)

Borde inte systemet sälja alkoholfri champagne till minderåriga? Om de inte gör det så är det egentligen är alkoholen som är problemet - utan själva "spritflaskan" och "tanken"...! För vad händer om man inte dricker alkohol? JA ni, man blir ju knappast berusad. Systemet...

Hur ska jag göra imorgon!? Jag har ju sett fram emot det här jättelänge, sen helt plötsligt blir en massa ändrat och jag blir osäker. Damn it...

T


Sol & Bad, vilken dag! ;)

GOd morgon,
eller i mitt fall god natt... Sov hos tobbe och vi vaknade en aning för sent, jag som alltid blir superstressad slängde på mig mina kläder och bad mamma att hämta mig (dåligt samvete!) utan att ha ätit frukost eller gjort mig iordning hos tobbe. Anledning var att jag ville ut och springa innan jag skulle färga johans hår, för sedaan skulle jag till stan för att köpa balsmycken och avslutningskläder sen träffa alla och gå på handbollsmatch i Globen!
Sen när jag kom hem tyckte jag att det var en bättre idé att köra lilte aerobix/dans inomhus för att inte svimma av värmen någonstans i kungsängen! Sen duschade jag, åt frukost, smörjde in mig med dove lotion (bal imorgon, lite färg måste man ju fixa!) och möttes sedan av mamma i hallen. Hon hade varit i Jakobsberg för att byta mina balskor som gick sönder (!!!!!) efter en studentdag i förandes dessa... Så jag fick ett par nya skor, och så hade hon köpt ett halsband och örhängen också, så nu slipper jag fixa det! Tack mamma.. :) Fast örhängena måste jag ändå byta, men det går ju relativt snabbt.
Snart ska jag åka in till stan, väntar bara på att min mobil ska få fullt batteri. Då måste jag verkligen leta efter avslutningskläder, funtar på klänning eller shorts & skjorta. Vad föreslår du?

Jag är jättenervös inför balen imorgon! Eller, mest förberedelserna... Låter ju otroligt tjejigt när jag säger det här, men får man en dålig dag så brukar ju varken sminket eller håret kännas fint! Så jag får gå o lägga mig tidigt ikväll och hoppas på att ingen retar upp mig imorgon! ...
Sen på tisdag är det sommarshow, omg, jag är fortfarande inte 100% säker på mitt trumspel. Iiiih. Hur kommer detta gå? Om det går fel så ställer jag mig upp och headbangar och låtsas som om det ska vara med i låten. hihi. Nu vet ni om jag ställer mig upp och vad som har hänt! ;)

Kram! / T

hemma igen!

Hejsan!
Det har varit
underbart i Karlstad, jag har verkligen kunnat slappna av och stressa ner från allt!
Igår tog min kusin Hampus studenten, och vi var sjklart där och såg han springa ut från hans gymnasium. Eftersom nästan hela Hammarön/Karlstad tog studenten igår var det smockfullt med bilar och människor överallt.. ! Hampus skulle sedan åka runt en timme på sitt flak med klassen, så vi satte oss och väntade utanför gymnasiet, vid sjön. Det var jättevackert, fast vi tog inte så många bilder som jag önskar vi gjorde..Sen fick Hampus åka efter deras bil på ett flak och sedan blev det studentlunch för hela släkten :) Det var några som hade högst ordinära fordon - ex. militärbil, racerbil, ett flak med en badbalja på som värmdes upp av en vedkamin..
Igår tog jag faktiskt på mig ansvaret att träna lite, så jag sprang runt på Hammarön - i skogen, vid konsum, bilvägen, etc. Och mamma ringer för att hon tror att jag har sprungit vilse.. Okej, det är en sak att springa vilse i Lillsjön (där man har varit typ 14763ggr) men det här är ju lättare bara man vet i vilken riktning huset är så hittar man garanterat! Tanken var att jag och matilda skulle ut samma kväll, efter att hon kommit hem från torget med alla studenter, men vi var båda så trötta att det inte blev något!
Idag firade vi adam, sen åkte mamma och jag vidare in till karlstad där vi letade avslutningskläder, vi tittade på marinblåa och vita shorts, korta resp. långa jeansshorts och en ljusblå-vit randig skjorta, men det blev lite fel helt enkelt så vi köpte inget :) Sen skulle vi åka vidare hem, och sjklart hamnar vi i en superlång bilkö vid örebro... Och det är sisådär 25 grader och man bara dör av värmeslag! Sen lossnar det och vi åker vidare tills det blir en liten kö IGEN. Snacka om att jag fick damputbrott... Vi fick stanna lite överallt, örebro, arboga, västerås, mm..
När vi äntligen kom hem bestämde jag mig för att ge mig ut på en joggingtur idag också, riktigt härligt! Har blivit frälst... ;)  Sprang ett tag, kom hem, duschade, åt middag, såg på tysklands öppningsmatch, lite VMsnack och pratade med både Mäl tobbe i tele.
Nu sitter jag här på mitt blommiga täcke och tittar ut genom vindsfönstret ut över vattnet och träden. Helt otroligt vad fort allt har gått, vi går ut nian om 5 dagar!! Känns lite sorgligt..

Moments like this.....

God dag, God dag..!

Det var riktigt trevligt igår, vi var ensamma vid l
illsjön (förutom nåra fiskare och någon då och då som gick förbi längs vattnet!). Vi satte oss vid hundberget och Clara (allas vår grillmästare..) försökte få upp en eld, med hjälp använde hon halva tändvätskeflaskan, otroligt smart.. ;) MEn det gick bra trots allt, ingen skogsbrand! Medans tjejerna fixade elden badade (okej, doppade) Tobias, Andreas och jag oss i det ca 11gradiga vattnet.. Huuuuuh. Sedan blev det varmt när vi kom upp på berget igen, solen sken och det var jättevackert att sitta på berget och titta ut längs sjön. Vindstilla, värme, kväll, högt upp på ett berg ovanför vattnet.. Åh, synd att ingen av oss hade med oss en kamera! Sedaan åt vi grillad korv och gick sedan till stranden där vi spelade lite fotboll och pratade. Tobias och jag badade igen, eller han doppade sig och jag försökte få fram min elitsimmerska i mig som jag var för 5-6 år sedan.. heh. Okej, 40m crawl längs bryggan i 11gradigt vattnet gjorde det inte rättvist!!

Jag kom hem från Tobias vid halv tre, sedan testade jag min balklänning, skorna och sminkade mig som jag trodde jag skulle ha på balen. Något som har ett bra sminktips till guldbrunt hår, gröna ögon och ljusrosa klänning? :/ Jag vet allt om "ljus skugga i ögonvrån, highlighter längs kindbenets högsta punkt och ögonbrynet, måla mascara sicksack, blablabla" Men något bra tips, på färger kanske? Efter balcheck gick jag ner till källaren och började boxas och dansa. Nu vet jag varför jag har varit å dåligt humör - jag har inte tränat! Jag blir verkligen skitsur om jag inte tränar (dvs. joggingrunda, promenad i snabb takt, dans, boxning, simning etc)! Hm, alltid lär man sig något nytt...

Ikväll ska vi titta på film, tror jag!  Sedan kanske tobias ska sova här, eler så sover jag hos Malin. Imorgon ska vi äta svensk lunch hos Malin, dvs. pannkakor el. köttbullar och makaroner, sedan ska vi äta grädde/glass och jordgubbar och åka vidare till stan där vi ska fira Sverige! wihu. :) Bilder kommer senare.

Läste förresten i tidningen "Tove" att mörk choklad var lika onyttigt som ljus. pyttsan! Mer kakao i mörk = mindre socker = mer nyttigt. Mer bevis? Fråga om allt, jag kan de mesta om kost, våga utmana.. ;)
Nu ska jag äta lunch! / T



Sommaravslutningen nalkas.....

.. och med den slutbetygen, fulla bekanta, nya vänner, balkväll, sommarshow..
Vad är det här med att så många ska dricka sig så fulla som
möjligt under avslutningskvällen? Är det något man gör för att kunna göra de saker man egentligen inte hade vågat, eftersom alla andra skulle tycka man vore helt kocko? "ojojoj, vet du hur mycket jag skrattade åt hennes skämt i helgen eller! Men, hennes humor suger, jag var bara full.." tss, dåligt exempel kanske, men det vittnar ju ändå lite om ifall man vågar vara sig själv fullt ut när det gäller att vara nykter? Tänk dig att personen du har varit kär i hela läsåret ringer dig dagen efter avslutningen, frågar om du har lust att gå på ett café's uteservering, men du spyr så jvla mycket tack vare baksmällan så du tvingas säga nej? Smart, eller vad tycker du?

Imorgon ska jag äntligen ut och shoppa, som jag bloggat om ett tag nu! Blir lite euforisk i tanken när jag fantiserar om alla dessa inköp, men vilken tjej blir inte det när något man älskar kommer upp i tankegången?

 Dagen började med en idrottslektion ute (yey!) och vi började att spela en lättare sorts amerikansk fotboll. Vi vann med 8.1. Sedan spelade vi fotboll och jag tror nästan att vi vann där också? Problemet i det andra laget var att Carmen hela tiden nästlade sig förbi och skjöt in en massa bollar i fel mål, så resultatet blev väl efter det också.. Det var kul iallafall, trots att jag oftast är en dålig förlorare. :)
Gick hem efter det och tog det lungt, duschade och valde ut kläder sedan åt jag en proteinberikad lunch och satte mig vid datorn ett kort tag och började surfa in på PA tills jag tog mig i kragen och letade fakta efter John Grisham som jag behövde för min bokredovisning.
Tog bussen ner till skolan (hey, lat får man va' ibland!) och möttes av min älskling vid hembygdsgården. Jag hade tyska men eftersom ingen lärare kom så gick Tobbe och jag ut och njöt av värmen på en bänk i skolan. Jag låg i hans knä och vi satt och pratade rätt länge, om allt möjligt men ingenting speciellt. Det är något vackert vi har tillsammans!

Igår, btw, åkte jag till Jakan för att köpa sockerfri yoghurtglass från 7. Jag älskar den! Men igår var det något konstigt, den utmärkta jordgubbssmaken var borta och jag fick en äcklig vaniljblaska! Jag som åkte in dit för att avnjuta min favoritglass och två tjejtidningar, buhu. Ibland måste man göra sånt, jag gjorde det för att jag tyckte synd om mig själv. Martyr Towe. Men iallafall, jag fick inte mvg i engelska så därför åkte jag in dit. En lam ursäkt för att äta glass och spendera pengar på meningsslösa tidningar, men det fungerade rätt bra!

Blä, jag är sugen på morötter. och så har vi inga hemma. Och så är jag sugen på cola light, har haft abstinens hela dagen. Med efter krav från omgivningen ska jag försöka dra ner på mina sockerfria/sötningsmedel-produkter. Heey, jag kanske inte vill få värsta blodsockerkurvorna för att jag skulle smaska lite på en magnum? Suck, och magnum som är så gott. Skolavslutningen, så ska jag minsann äta en magnum. Släng er i vägen, skittankar!

/T

i have already crossed that line....

Jag orkar inte. Eller, så får man ju inte skriva eftersom alla börhar fråga "vad är det du inte orkar? snäääälla berätta?" å när man inte vill, blir de bara sura och tror man inte litar på den personen. Så behöver det ju inte vara, vissa saker vill man bara ha inom sig och tänka över själv, utan någon annans vetande..
Det känns så JÄVLA surt när jag har jobbat som fan på att få det att fungera och så blir det såhär. Visst, vissa ser det inte på samma sätt som jag gör, men när jag har bestämt mig för något och det inte fungerar på det sätt jag vill.. Hur lätt är det att bara skita i slutsumman och gå vidare? ÅH. Och man har räknat med att det ska fungera, och så gör det inte det...

Och det heter fan inte "ERAN" det heter "ER" u stupid cow. #!Å(#%W&{]3ouy593......!!!!!!!

Varför är inte mitt trumset bättre stämt? Och varför spelar jag som en sexåring som gillar kastruller och dess ljud? F-cking skit. Jag blir sur som en citron, traskar upp för de två trapporna till min vindsvåning och tar upp trumpinnarna från trägolvet. Drämmer åt dom satans hängpukorna och de äckliga guldiga cymbalerna, tar ut min ilska och sorg över mitt stackars trumset. Och det låter inte ens som jag vill. Klart det inte gör, om jag inte har någon tanke bakom  det hela, om jag bara slår på skitsakerna så låter det ju därefter!!!

Ja, jag är skitsur, jag är asbesviken, jag är helt i oform på insidan och jag tänker fan inte berätta allt om jag inte har lust, för jag har förfan ingen lust, inte heller att vårda mitt språk som jag egentligen är väldigt noga med. Kan hända att jag raderar detta inlägg senare, men just nu får jag väl förfan tampas med att skriva ner min ilska.

Läste i TOVE-tidningen något om ilska som inte utreageras vänds inåt mot självförakt, eller något sånt. Oh gosh, god morgon? Hur många ggr har inte jag varit jätteförbannad, men inte vågat ta upp det utan vänt det mot mig själv och fått det att se ut som mitt fel, alltihopa. Suck.
Kan man verkligen få ångest för minsta lilla? Verkar som det numera. Alla jävla val, som verkar så små för alla andra som inte lever mitt liv. Men för er är det såklart stort. Så tänk er mitt liv och mina val, precis lika stora.
Vill så mycket, mycket mer än jag kan ..........