dagen efter och jävligt förbannad

God morgon, kom hem runt halv tre igår när vi egentligen skulle komma hem vid halv två. Vet ni varför? Jo för att festen stängdes av och folk rusade till garderoben där jag stod först i kön och självklart får jag vänta mer än alla andra, om man tänker på tidsaspektet. Vissa sa till den förvirrade garderobspersonalen att de såg sin väska, och då fick de gå in i garderoben för att hämta dom! Hur jävla oansvarigt är inte det? Så när jag äntligen får min väska har någon rivit upp kläderna, och tre mobiler (malins, carmens och min) är stulna, två SL-kort (carmens och mitt), två ID-kort (Carmens och mitt), min sminkväska (som min mormors mamma ägde, och är min favorit....) småpengar från mig och Malin, och min engångskamera. Suck. En jävla massa privata bilder, minnen, SMS, pengar som bara försvinner. Så jävla surt :( Bra födelsedag man får. Juste, min kära skåpnyckel som bara finns i ett exemplar sitter på mobilringen. Smart.

Själva festen var dock kul, en massa dans och skum och våta kläder. En sak jag inte kan förstå är hur tjejer kan ta av sig nästan allt och låta vem som helst ta var som helst. Men det är ju inte min ensak.

Nu blir det frukost framför dirty dancing 2, sen får vi gäster i eftermiddag. Kram

Kommentarer
Postat av: emma

Fasen vad tråkig! Vilket gaderobsfolk det finns!

Postat av: Michaela

Usch, vad oansvarigt av dem :-/ Och jag håller med dig.. jag tycker det är hemskt hur vissa tjejer håller på. Jag vet att jag själv kan gå kanske lite överstyr ibland, men sådant är bara äckligt!

2006-08-26 @ 14:46:17
URL: http://michaelasplace.blogg.se
Postat av: thowe

Emma - Ja, det gör det verkligen. Låt tid gå före stöld!

Michaela - Ja, jag håller verkligen med. Ja visst, självklart sexighet men ngnstans borde man dra gränsen!

2006-08-26 @ 15:59:40
URL: http://www.toe.blogg.se
Postat av: Ally

Nej vad jobbigt, fan vad hemskt tycker jag... vad var der för ställe?

2006-08-26 @ 18:48:18
URL: http://princessan.blogg.se
Postat av: Biffen

Tråkigt det som hände.. :/

2006-08-26 @ 22:18:38
Postat av: thowe

Ally - Club heat i Nacka Factory. Har bra rykte, så det var synd att det blev såhär :|

Biffen - I know.. thx :)

2006-08-27 @ 00:26:08
URL: http://www.toe.blogg.se
Postat av: sanna

nej usch vad trist :S

2006-08-27 @ 00:38:16
URL: http://wiiberg.blogg.se
Postat av: blondintobi

Nej fan va tuffshit asså! För det första fick ni vänta stört länge och för det andra så fick ni typ vänta förgäves och för det tredje så förlorade ni massa saker... Men härligt att du hade roligt, själv har jag tre fräsiga klaskamrater som var där och de var nöjda med allt!
Föresten borde du kanske idka på ersättning ifrån clubheat då de faktiskt har vist annsvar för dina saker om du betalat dem för att ha hand om dem, roligt att du diggar min blogg också, din är inte heller så pjåkig^^

2006-08-27 @ 12:45:16
URL: http://blondintobi.blogg.se
Postat av: Lorenza

Chevalry is dead, har man ju hört. Kan man inte bara ha roligt på ett sofistikerat sätt så händer det inte så mycket skit som övergrepp och misstolkningar!

2006-08-27 @ 16:57:46
Postat av: Part

Jobbigt det som hände :(

2006-08-28 @ 20:30:34
URL: http://partofastory.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback