oh,here comes the rain again..

Saknar min kära mp3,tappade bort den i början av sommaren.. nu får jag väl lyssna på mitt eget nynnande när jag är ute å springer. Inte lika proffsigt som artisterna men...

Ingen träning idag, blev helt slut efter igår. Körde dans, aerobix, styrka för armar och lite boxning och lårträning. Det är så mycket roligare att träna när man får göra koreografin (stavning?) själv! Bara få en tanke "nu vill jag verkligen köra slut mina vader" och sen göra de mest fula rörelserna (om man nu har lust att se otroligt dum ut) - allt för att verkligen pumpa ut det sista av energin!

Det är så himla trist, någon som känner igen sig!? När de flesta är bortresta eller jobbar.. vad ska man då göra, det blir ju bloggandet och msn i stort sett.

Börjar bli smått nervös för gymnasiet (läs: väldigt nervös) men varför egentligen? Visst, ny skola nya människor etc.. Men ändå, mer än hälften av mina närmaste vänner kommer gå i samma skola so whats the deal?

och det viktigaste av allt.. (ego, hihi) vad kan man önska sig i födelsedagspresent? Har hittat på en massa saker, men ingen som jag är verkligen YES på.. Tips välkommes jättegärna!

Vet ni vad? den 25 september börjar elitserien! WOHO! Snacka om att sitta bänkad framför tvn, sorry alla människor ute i världen men jag kommer bli lik en datanörd fast hockeynörd. Men ni får kontakt med mig när färjestad har vunnit sm-guld igen.;)

Kommentarer
Postat av: Malle

å gud va tråkigt. skulle aldrig klara mig utan freestylen eller mp3n...och allra helst att springa utan musik!!?? på nått konstigt vis så verkar man ALKLTID orka mer när man tränar om man har musik också...hm, konstigt...(?) :P

Och det där att vara nervös inför gym. haha, jag känner igen mig i det. jag höll typ på å dö de första dagarna jag gick dit. men jag och några kompisar bestämde att vi skulle mötas varje dag före skolan en viss tid och gå tillsammans. Det underlättade ju lite ;P :)

Postat av: sanna

jobbigt att mp3´n är borta :/. Jag var också nervös inför gymnasiet men det kommer gå bra :D

2006-08-01 @ 18:17:23
URL: http://wiiberg.blogg.se
Postat av: nina

blä med regn

2006-08-01 @ 19:32:14
URL: http://ninahs.blogg.se
Postat av: gemma

dåligt med rain!

2006-08-01 @ 19:51:52
URL: http://gemmas.blogg.se
Postat av: Anonym

Vilket gymansium ? :)

2006-08-01 @ 20:09:18
Postat av: emma

Tråkigt att din mp3 är borta.

2006-08-01 @ 23:06:53
URL: http://ramde.webblogg.se
Postat av: Axelandra

Alla är vi nervösa inför hösten :) Men det ska bli sååå kul! Villket gymnasium ska du gå på?

Kram Alex

2006-08-02 @ 01:05:36
URL: http://axelandras.blogg.se
Postat av: towe

Malle - Haha, jo exakt. Hade iofs varit värre att börja i en skola länge bort!

Sanna - tack, hoppas det. :)

Nina & gemma - men en rejäl mysfaktor!

anonym: UBG

emma - vet.. menmen, man lär sig att leva utan haha :)

axelandra - ja, jag håller verkligen med! UBG heter skolan :)

2006-08-02 @ 13:34:55
URL: http://www.toe.blogg.se
Postat av: linda

börjar sista året på gym nu, och det är så oerhört mycket bättre än högstadiet! :) du ska se att allt blir toppen! men det är klart man är nervös, det var jag med! lycka till! ;-)

2006-08-02 @ 23:53:22
URL: http://syrligt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback