Solkungen

Idag åkte jag och Eugenia in till stan för att sola (läs: towe blir lite brun, lite röd) och klippa håret (läs: eugenia blir skitförbannad på den urusla frisörskan).
Vädret är fortfarande varmt och soligt, trodde inte det imorse! Lite jobbigt bara när man inte vet vad för kläder som passar för hela dagen..

Ikväll ska vi ha myskväll här hemma, det blir "V for Vendetta" som spelas. Har redan sett den på bio och tycker den är kanon, så nu får vi se om jag får skäll eller utmuntrande ord när alla har sett den.. haha.

Tidig morgon både idag och i morgon.. Drömde en mardröm som handlade om en del saker som har hänt på sista tiden.. Inte alls utsövande och vaknade upp tröttare än jag varit på länge.
Imorgon ska jag och Sanna åka in med Tobbe & gänget för att heja när dom ska spela innebandy på ung08-festivalen! Yeey! Efter det ska vi se "John Tucker must die" som jag redan har tjatat tillräkligt mycket om.

Jag läste i Metro under biofilmer och såg att "JTMD" hade smygpremiär både igår och i förrgår! Fett fusk! Trodde jag skulle vara först, ju!



Kommentarer
Postat av: Freddiee

tack så mycket. Kul att du tycker om min blogg. sprid ryktet ;)

Postat av: Debbie

Helloooo! :D Nej det ska inte vara några förpliktelser med Sweetcollect! Det ska bara vara som en gåva i och med att du kanske går med i ett nyhetsbrev eller gör en annons på eniro. Inget konstigt, så du behöver inte vara orolig :)

2006-08-17 @ 18:12:05
URL: http://dendardebbie.blogg.se
Postat av: thowe

Freddiee - Självklart!

Debbie - Okej, tack så jättemycket! :)

2006-08-18 @ 08:37:27
URL: http://www.toe.blogg.se
Postat av: nina

kul

2006-08-18 @ 22:31:28
URL: http://ninahs.blogg.se
Postat av: Estelle

Solkungen vid Rådhuset är mkt fräschare sola där istället!

2006-08-24 @ 20:02:19
URL: http://estelles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback