Ska testa att steka ägg utanför dörren strax.

Så varmt, så vaaarmt! Och såååååå härligt. Har mest använt dagen till att flyta omkring på sjön med en dubbelmadrass, kastat småstenar på mamma och ätit frukt. Okej, lite data också om jag ska vara ärlig.

Drömde en mardröm, kan det vara efter alla skräckfilmer? Börjar bli lite rädd, inte på grund av att jag har drömt konstiga saker utan för att jag knappt somnar på kvällarna! Somnar runt 0400, inte så kul att somna när solen går upp.. (om det inte betyder att man har varit och dansat hela natten och man kastar sig i säng och somnar direkt!). Suck - någon som har några bra sömntips?

Ikväll ska jag sova hos Tobias (vilket betyder att jag inte kommer blogga runt 0100-0200 för att jag inte kan sova!) och imorgon kanske vi ska till grönan, vi får se :)
Kram!


Hittade dessa på asos, är dom inte underbara!? Finns i gulvit-prickigt och grönvitprickigt också.
V a d t y c k e r n i? :)

Kommentarer
Postat av: Jocelyn

Jocelyn loves prickigt, jättesöta! Ang sömnproblem: känns igen, jättejobbigt! ju mer du tänker på att du aldrig somnar desto mindre kommer du lyckas göra detså kliv upp och gör något annat en stund... brukar fungera! lycka till :)

Postat av: sanna

jätte fina skor verkligen:D

2006-07-02 @ 23:15:12
URL: http://wiiberg.blogg.se
Postat av: Towe

Jocelyn - Undrar bara om prickigt håller nästa år också..... :) Jo, jag brukar ju ligga å tänka på att jag inte kan sova... Suck. Får väl ändra taktik :)
Sanna - Ja, visst är dom! :D

2006-07-03 @ 17:19:26
URL: http://www.toe.blogg.se
Postat av: Heléne

Supersöta tofflor!

2006-07-04 @ 20:52:30
URL: http://twinkle.blogg.se
Postat av: Annie

Åh va söta dem va!

2006-07-06 @ 09:56:47
URL: http://www.anniesworld.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback