ledig

Hej,
Idag hade jag absolut inte alls lust att gå upp. Kunde sova hela dagen kändes det som, tack vare mina tabletter.. Såhär trött brukar jag ju inte vara. Men det var dags att gå upp kände jag, och nu är tydligen brorsan och P hemma också sjuka (!). Hmpf.

Nu väntar jag bara på att mina ägg ska bli klara, sen ska jag äta frukost. Om några timmar bär det av ner till hallen, träning med klasskompisarna :)

Tjejer.. Och killar. (?) Vart går gränsen när det gäller svartsjuka? Vad är acceptabelt och var räknas som .. vad säger man - ovanligt, sinnessjukt? hah. Ni vet säkert vad jag menar. Kommentera gärna, jag vill veta era åsikter (även om ni inte har en egen blogg och vill vara anonyma!)

( ont i halsen!? gud måste skoja :S :| )

Kommentarer
Postat av: jenny

Svartsjuka är svårt...Jag är inte svartsjuk...Min man får gärna skaffa nya bekantskaper, kvinnliga som manliga. Men han gör det inte av hänsyn till mig. Däremot om jag gör samma sak, blir det ju ett jävla liv, även om det bara gäller en kompisrelation med nån man kanske ens aldrig kommer träffa. DET är överdrivet. Börjar man däremot träffa någon av motsatta könet, men ändå hävdar att det bara är vänskap....Nja, då vet jag inte....Men vänner ska man få ha, utan att det ska bli svartsjukedrama av det hela!

Postat av: Sofie

vad skönt att vara ledig! det där med svartsjuka är jag inte bra på.

2006-11-23 @ 15:05:27
URL: http://www.sofiesofie.blogg.se
Postat av: Ally

Usch, svartsjuka är aldrig kul :/ kan förstöra det bästa förhållande..

2006-11-23 @ 15:34:00
URL: http://princessan.blogg.se
Postat av: Hannah

Åh, jag hatar när man vaknar & det känns som om man kan göra vad som helst för att sova vidare.

2006-11-23 @ 15:48:42
URL: http://fashionita.blogg.se
Postat av: minikurt

hatar att gå upp ;(

2006-11-23 @ 18:28:29
URL: http://www.minikurt.blogg.se
Postat av: P

Svartsjuka måste finnas! Om inte hon är svartsjuk så tvivlar jag på om hon älskar mig. Men som du säger, var går gränsen? Jag tror att den går när jag inte kan säga vad jag vill eller göra vad jag vill. T ex att jag inte kan säga att en annan kvinna ser bra ut eller dansa med henne. Visst, hänsyn till den andres brister (som svartsjuka) får man ta, men hur mycket på tå ska man behöva gå?

2006-11-23 @ 20:13:25
URL: http://artcomputer.se/per/faqoflife.htm
Postat av: Eurica

svartsjuka är egentligen inte något bra, men om jag skulle haft en kille och han aldrig var svartsjuk hade jag känt att han inte bryr sig så mycket. kanske pyttelite svartsjuka är okej?

2006-11-23 @ 22:08:49
URL: http://leeeah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback