:)

Såg hemma hos Emma igår att vårt klassfoto har kommit, vad kul! Sen tittar jag lite närmare och upptäcker... EN MAGTRÖJA. Och vem tror ni har på sig en magtröja!? JO JAG. Anledningen: Jag har en piké och har armen runt magen, alltså inte rakt ner utan som om jag höll om min mage. I profil syns inte handen och min arm ser ut att vara min MAGE! Åh fyfasen :( 

Kan också passa på å berätta att missen är funnen - lillebrorsan var så orolig och gick runt och letade, tillslut fann han missen bakom en låda i källaren, sovandes..

Datorer & Internet, tjejsnack v44
  • Vilken sajt besökte du senast? playahead
  • Vilken sajt besöker du oftast? blogg, playahead, aftonbladet
  • Vad har du för dator? hos pappa; en dell.. något
  • Vilken text kommer fram om du trycker Ctr+V?  den här :)
  • 5 saker du googlat på nyligen? (Beroende på datorinställning så kan det komma upp en lista i alfabetisk ordning om du dubbelklickar i skrivfältet på google.) får inte fram något, ska komma fram, men det enda jag kommer på är receptet för syltgrottor jag fixade till syrran.

jobbig morgon

God morgon,
vaknade men somnade om ett antal gånger, en av förtjusningarna med lov... Gick upp och var helt död, trots att jag sovit länge, åt lite frukt och knäckebröd och var fortfarande död. Vädret suger, jag är sååå trött..
Idag ska jag träffa Tobias, han åker till Paris imorgon den lyckoosten.. Och ikväll ska jag se på bio med två tjejkompisar, hade bokat the grudge 2, men det lutar mer åt en annan film (typ TDWP) eftersom jag inte har sett ettan, bara japanska versionen haha!

Vad ska ni göra den här trista tisdagen?

tjejmiddag!

har egentligen inte tid att blogga,  ska snart till sollentuna till en tjej i klassen och äta middag där med de andra tjejerna i sp1b! hoppas på en trevlig kväll. det blir en rutig skjorta och slitna jeans, mode fåre bli en annan dag ;)
btw, missen är borta! :( fan för stora hus ibland..

Söndag

 
Veckans längsta: När toan brast i fredags, kändes som en evighet tills vattnet stängdes av.
Veckans kortaste: Hade gärna spenderat mer tid i badkaret med älsklingen..
Veckans orättvisa: typ alla är fortfarande solbruna. Jag är blek. Fucked.
Veckans skratt: Sofias, alltid lika gött!
Veckans Wiiie!: Kissen kommer idag! & fredagsfesten..
Veckans Oh, no!: Godissuget, jag som var så himla duktig!
Veckans citat: "Är du kåt?" "Ja som FAN".. (vänta ett tag) " Kan du ta bort handen från min rumpa?" haha!
Veckans bästa: Fotograferingen med Sanna i torsdags!
Veckans sämsta: Frillan från hårmodelldagen har brustit. Underbart..
Veckans betyg: Har varit en toppenvecka, 9½ av 10 :)
Listan tagen från
Saris

Idag vaknade jag upp bredvid tobbe, i låg och drog oss i nåra timmar och bara myste, somnade om och kramades hela tiden. Så underbart.. Efter det ringer jag mor min för att få reda på när kissen kommer, och blir då hämtad för att skjutsas hem en kvart senare, snabbfrukost hos tobbe med andra ord..

Ikväll ska jag testa volleyball, det är ett sk korplag bara, men det kan ju vara kul ändå! Eftersom gymmet blir min träning nu för tiden känner jag mig inte i behov av 2 dagar mer träning i veckan, men det här låter ändå skoj :)
Har pratat om att alla sover här inatt, spela kort sent på natten och prata å så. Hoppas det funkar, låter mysigt med levande ljus och alla vänner!

UPDATE: Åh vääärldens sötaste katt! Orangebrons på ovansidan och vit under.. Åååh. Går runt och för en massa bebisord, hur kommer det sigatt vi tjejer börjar prata bebisspråk med små djur? Så sööööt :D (Har döpt om den från lilleper till tjockis, även om den är smal):)
puss

lördag & mys

Fredagen blev helt galen, men ändå riktigt riktigt skoj! Efter det sov vissa över här, och Malin gick och köpte frukost på coopan på morgonen, sötis! Efter det städade vi upp.. haha. Carmen jag och brorsan bakade pepparkakor (!) och egendesignade, riktigt fina motiv ;) Efter det gick jag och Carmen upp till coopan och köpte lite godis och annat gott, och gick och satte oss på ett berg vid parkeringen och bara myste.

Ikväll blir det myskväll med gänget, antar att det blir en komedi, en skräckis skulle nog ingen klara av, alla är så sega från igår. Ska bli så härligt att bara krypa ner i soffan och mysa.. Efter det ska jag sova hos tobbe, och imorgon kommer kissen! Som jag fö övrigt har döpt till Tjockis, men jag tror inte den är det faktiskt, haha. Kram!

LOV !!

Hej!

Nu har jag lov.. Gud vad skönt. Så nu har jag förberett till kväll, städat lite och har börjat på desserten jag ska bjuda Carmen på (skriver om den längre ner!) och tagit fram och undan saker .. Ska bli kul :)Måste bränna en cd ockå, laptopen har som sagt inte så bra ljudanläggning (hjälp!) men hur gör man!? Hoppas johans brännae funkar, annars får jag testa mina teknikkunskaper.. haha.

Idag på fysen körde vi boxning, när jag kom hem var mina armar såå skakiga, helt sjukt! Men härligt ändå, vem tycker inte om känslan man får efter ett rejält träningspass? Hoppade NOn med medhåll från mina andra grupparbetare och vi gör jobbet på lovet istället och får sluta tidigare, mycket skönare eftersom det troligen blir en del timmar över under veckan då man bara sitter framför datorn, bättre att plugga klart allting då.

Tänkte lite på den här stormen som kommer snart och är väl över oss om några timmar.. Känns lite som Day After Tomorrow (ni vet, filmen om global uppvärmning) så lite spännande är det! Men jag läste i Aftonbladet har denna storm har en vindstyrka på.. Låt oss säga 18m/s och i en annan ruta stod det "Hårda vindar räknas mellan 15m/s till 20m/s och storm beräknas mellan 19m/s och 25m/s". Jag är inte säker på att det var just dessa siffror, men grejen är att dom sa att denna 'storm' som snart är över oss RÄKNADES som storm, när det längre ner visade sig bara betyda hårda vindar. Jaja. Får se hur det blir ikväll, vi ska sova på vinden och mysa!

Om hårmodellfrågan - Loreal behövde modeller de kunde "testa" deras tekniker på för att sedan visa upp för andra frisörer som skulle efterhämma (?) samma teknik på andra modeller. Jag och Jessica (och andra vi inte kände såklart) var de första modellerna, alltså dom som visades upp dvs.

Igår, det var jättekul att bli fotad, jag var lite nervös innan eftersom typ allt under dagens gång hade gått sisådär, men när vi väl kom igång var jag bara taggad. Vilket kanske syntes lite under bilderna, haha, det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Men, allt kan ju inte bli perfekt eller hur? Jag valde iallafall ut 10 bilder jag tyckte bäst om (men ångrar mig om två stycken nu..) och här får ni se en av mina favoriter:
34450-13

foton

Så nu har jag kommit hem, det var jättekul och vår manliga fotograf var riktigt snäll :) Jag blev dock rejält upprörd när jag såg bilderna, inte riktigt vad jag hoppats på.. Men jag valde ut tio favoriter som jag nu fått hem :)

I helgen, imorgon ska vi boxas på idrotten sen har vi lunch och naturkunskap (självständigt arbete = kan sluta tidigare) och efter det ska jag gymma runt en timme med tjejerna.Det är lite läskigt det här med stormen, mamma och Per ska på kryssning till Finland fre-lör och på lördagens morgon ska det tydligen vara HÖGST fara där dom är! Det oroar mig jättemycket, men jag hoppas på en lugn kryssning och en föräldrafri kväll...

Vilka tror ni tar guldet i Allsvenskan? Jag tror nästan AIK, det bär emot att säga det, men AIK tror jag..Hoppas ju sjäälvklart på IFK göteborg, men det går ju inte iår, så jag hoppas på nästa :D

Nu ska jag gå och lägga mig, prata lite med älsklingen och sova UUUUUUUUUUUT!
Hoppas ni får en jättekul helg :)
puss!

idag!

Hej, nu har jag precis duschat efter ett pass på gymmet, ska fixa mig nu och sen ska jag ta tåget till sthlm och möta upp mamma, sanna och maggan vid svampen 15 50 innan vi ska fotas! är nervös hoppas det går bra :) efter det blire dif-fbk eller aik-ifk, beror på vilken som visas på tv ;)

puss å önska mig lycka till :D

CSI

Mitt tyskaprov gick faktiskt bra, otroligt nog. Nu är det bara lite naturkunskap kvar dvs sammanfatta 5 sidor om växthuseffekten.. .Men det ska nog bli bra!
Jag har bestämt mig (okej, förra helge faktiskt!) att ändra min personlighet, att helt enkelt vara så positiv det går och inte tycka att jag är så dålig, och självklart försöka fixa det andra i mitt liv lite bättre också... Så nu när jag kom hem tog jag tag i min energiläxa, dvs få reda på hur mycket watt en massa apparater i mitt hus driver och sedan räkna ut årskostnaden! Å det gick snabbt, är så stolt!

Titta på det här, såg det på Estelles blogg.. Kom ihåg det nästa gång ni vill se ut som den där fotomodellen ni ser i tidningen!

Idag hade vi vår första ekonomikurs, vilket var faktiskt ganska underhållande, alla i klassen var på bra humör och vi satt och skojade och vår lärare var jätteduktig och snäll. Kanske kan klara av att sluta en timme och en kvart senare på onsdagar i fyra veckor? :)
Efter det gymmade jag och Emma, kände mig lite sjuk så det blev bara 45min, men nu känner jag mig bättre som tur är... För jag måste gymma imorgon och på fredag också, hatar att sluta sent i början av veckan så alla gymtimmar blir direkt efter varandra.. I-landsproblem, eller vad....


Så nu har jag fixat lite till Carmens födelsedag imorgon, ska läsa Nk, städa (!!!) och välja outfits till fotosektionen imorgon innan mamma och per kommer hem och det blir middag, sen ska jag mumsa på mörk choklad med apelsinsmak.. yumm!

Hur ska ni fira halloween? :)

Thowe


DH, bandy, katt & prov

Hej!

Idag var skolan rätt okej, faktiskt!Men jag har börjat slarva, varför det!? Vad håller jag på med egentligen?? Så idag blev jag lite trött på mig själv och tänkte att jag faktiskt borde bry mig om mitt tyskaprov imorgon.. Så nu har jag bra samvete för att jag kan nog nästan allting :D

Efter skolan pluggade jag som sagt, och efter det fick jag skjuts ner till ekhhallen och såg tobbe spela match med a-laget, jag är så stolt över dig! Men jag blir så himla nervös när killarna blir tacklade, jag som trodde att jag inte var en så tjejig tjej....... Efter matchen pratade jag och Victor lite om helgen medan vi väntade på Tobbe, och efter det gick vi ut i regnet (mys!) och väntade på skjuts medan vi tre pratade om våra planer, ska bli riktigt kul :)

Nu harjag precis tittat klart på DH, nu är det snart Grays Anatomy, men jag skippar det tror jag.. .Ska finslipa tyskan, packa gymkläder till imorgon och prata med älsklingen på telefon innan jag sussar.

Vet ni?! Jag har alltid velat ha en hund eller katt, helst en liten kattunge eller hundvalp... Och nu frågar min styvsyster min styvpappa om vi vill ha en katt!! Och han sa ja, helt otroligt! På söndag får vi en katt som är 2½ år gammal, ska bli så härligt!! Åhhh den här veckan är sååå bäst!

Thowe

tjejsnack

tjejsnack vecka 43 (shit, redan!!)

  • När reste du senast?
  • Utomlands var det till Baabe i Tyskland i Juli, och inom Sverige var det i slutet av september till Karlstad för en hockeyhelg :)

  • Vilka länder har du besökt?
  • Grekland, Tyskland, USA, Österrike, Italien, Norge, Skåne (haha skämt åsido=)), Danmark.

  • Drömresemålet?
  • Segla I Karibien.. ÅH! eller en sportresa någonstans, eller SPA i Island :)

  • Roligaste & tråkigaste reseminnet?
  • Åh det finns ju något speciellt med varje resa.. Men det var kul att åka till Grekland när jag var nio och var lite smått kär i en svensk kille som bodde granne med oss på hotellet :) Detr tråkigaste måste nog ha varit.. Danmark! Usch, dåligt väder och en stuga mitt i ingenstans kändes det som..

    Idag tog jag och Jess 07 23 tåget till sthlm och var tillsammans med 12 andra tjejer  hårmodeller, det var riktigt kul och lite nervöst när vi skulle upp på sven men inget värre :) Efter det gick vi tll ett café för att äta lunch, jag bestämde mig för att äta fisk och beställde lax. Då fick jag .. sån där slemmig, inte alls grillad som jag trodde! Så där slängde jag verkligen pengarna i sjön, trist eftersom jag kan verkligen inte äta något som har en konstinens likt snor! Kräsen, men ja, ni har väl också era små "big no's"?Efter att ha gått i klackar (haha, ja ni läste rätt! Men bara 1½cm...) värkte mina fötter som tusan, som tur var fick vi vila lite på tåget hem innan vi gick till skolan för att passa sista lektionen (tyska, yippie..)

    Så nu ska jag plugga tyska inför mitt prov på tisdag och göra iordning lite annat, den här veckan kommer bli jättekul :)



    hårmodell, ett år, bowling

    Hej!

    Så idag åkte jag, Jess och Emma in till Stockholm för att prova hur det var att vara hårmodell. Vi hade lite
    problem att hitta, men vi hade tid och kom dit en kvart innan. Vi skrev upp lite kontaktuppgifter
    och satte oss på varsin stol bredvid de andra tjejerna. Frisörerna gick fram till någon av
    oss och började pilla med vårat hår och prata med varandra, en av tjejerna blev helt
    exalterad av Emmas! Men det visade sig att vi skulle dit imorgon också för att stå
    på scen, och det kunde inte Emma, trist :(
    Jag och Jessica blev iallafall indelade till förmiddagsgruppen, och vi
    fick vårat hår färgat coch klippt idag och imorgon ska vi dit igen (07:23 tåget!)
    för att stå på scen. Vi ska ha jeans, svart högklackat, en svart tshirt
    och vara osminkade.. Så stylar de oss där och så står vi på scen ett tag
    sen måste jag och Jess tillbaka till skolan för att gå på vår sista
    lektion :) Mitt hår är lite.. Ja, bruna nyanser och ljusa slingror, fick
    en mer markant lugg och mer uppklippt men ändå samma längd, är rätt nöjd :)
    Jessica fick det sk hollywood-svallet, långa längder i olika chokladnyanser och
    röda & bruna slingror och lite lockar, det är jättefint! :)
    Nu förstår jag att modeller är så smala, de har ju fan ingen tid att äta! Jag och Jess
    fick iofs en timme att springa runt på stan i lite ärenden........

    Idag är det den 22oktober, för ett år sen kysstes jag och tobias för
    första gången.. Och blev tillsammans! Och med risk att låta som en liten
    kärlekskrank.. jag är så lycklig. Vi har inte alltid haft det så lätt,
    bråk och svartsjuka har kommit upp som i alla förhållanden, men just med DIG
    är jag villig att kämpa för det vi har, för vi har något speciellt, det sa
    jag till dig redan efter någon månad. Jag älskar att vakna och se den finaste
    killen in världen ligga bredvid mig, jag älskar att ligga bredvid dig
    och känna din andning, jag älskar dig för att du får mig att skratta & för
    att du får mig att känna mig.. speciell.

    Imorgon ska vi i klassen spela bowling, och jag vill verkligen inte missa det,
    men jag tog hellre förmiddag en eftermiddag för scenuppträdandet så nu kommer
    jag gör det iallafall! Men ändå, vi får väl göra något kul sen igen med klassen
    antar jag....


    En vecka kvar och sen är det lov, gud vad skönt och vad jag har längtat!
    Imorgon - Hårmodell med Jess, tyskaplugg
    Tisdag - Medeltidsmuseum med klassen, shopping inför fredag m Natalie & Mäl, tyskaplugg, se match
    Onsdag - Tyskaprov,  kläder för tors, gym
    Torsdag - "Frefixning", fotografering @stureplan med Sanna, Carma fyller 16, DIF - FBK
    Fredag  - Gym m Emma, "D-dagen" & LOV!
    Lördag - 1årsfirande "på riktigt"

    Thowe


    Hårmodell, Clara, Halloween & godis

    Hej!

    Sitter och äter lite smågodis, borde egentligen inte göra det eftersom jag & Sanna ska fotas på torsdag. :| Men det är lördag och tack vare gymmet osv borde det gå bra eller hur? :)
    Om ca tio minuter ska vi till Almunge där en familj bor som vi ska äta middag hos. Hade hellre spenderat kvällen med vänner och Tobias, men men..


    Imorgon ska jag, Emma och Jess in till stan för att agera hårmodeller! De kommer färga vårat hår och frisera, hmm.. Jag undrar hur jag kommer se ut. Ska fråga innan vad de har tänkt!
    Efter det ska jag träffa Tobias, imorgon har vi varit tillsammans ett år! Jag älskar dig! Det blir hemlagad middag, han ansvarar för varmrätten och jag för efterrätten.. hihi, he's gonna love it! :)


    Så, idag har jag övningskört på IP med mamma och Per, gick ju bra.. Fick ett antal kärringstopp  (som johan säger, själv brukar jag använda motorstopp..) och mamma höll i sig i dörren.  Känns ju säkert, men jag har fortfarande ett antal år på mig att öva.

    Igår kväll firade vi Clara, vi åt tårta och pratade och tog kort, bestämde en slags gästlista och tittade på "idol". Fan, jag vill att Cissi ska ut, Snäckan var ju skoj att se! Vi stylade Malins hår, från platt till lockigt fluff! Alla tjejer, använd mousse.. Det ser bättre ut än spray om ni vill ha volym! Regnet forsade ner, då är man glad över att vara inomhus med människor man tycker om. Jag sov hos Tobias, åh jag älskar att vakna dagen efter och se min älskade pojkvän ligga och sussa bredvid mig. Lycka! Det är så .. jag vet inte.. jag blir så glad när jag halvvaken under natten ser tobbe bredvid mig och jag ger hans axel/kind/mun en lätt kyss och återvänder till John Blund. Det är de små sakerna som gör helheten, tycker ni inte? :)

    Tips på halloweenoutfits!?(Ej utklätt, utan festklätt!) KLÄNNING, JEANS & LINNE, KJOL!? Färger? Material? Kom igen nu alla ni som tycker kläder är så skoj, hjälp mig :)

    Kram, thowe


    så lycklig!!

    Hej!

    Åh vilken underbar dag det har varit! Jag är så lycklig, glad att allt det dåliga är borta och det har blivit så mycket bättre!

    Först spelade vi slutspel i softtennis, gick inte så bra för min del förräns på slutet där jag spelade mot Dan och hela klassen såg på & hejade, på något sätt gick det bra.. haha. Förlorade ändå :( ;)

    Efter det blev det sallad och morötter till lunch med Emma och Malin i skolan och efter det åkte jag och Malin till sthlm.
    Vi gick över övergångsstället (från t-centralen till wtc-huset) och en stor hummer stannade för oss som vi självklart tittar på och beundrar varav Malin utbrister "O HERREGUD VILKEN STOR BIL!" haha, ja Malin, en hummer ;) när vi kom över till andra sidan vevar en kille ner rutan och säger på göteborgska (?) "Vill ni ha en åktur kanske?" haha, jag och malin avböjer artigt och går vidare till hemköp där vi köper vår lunch (man blir hungrig av bara sallad) som blir för min del ett plommon (tappade det andra :'(), en light-pucko (fanns det!?), färskpressad apelsinjuice och mörk choklad från Anton Berg.
    Efter det köper vi present till Clara, det blev ett par silverörhängen, jättefina hårspännen och ett par superporriga stringtrosor på KappAhl (Säljer dom sånt!?)
    Vi strosade runt och Malin köpte en mascara och en ring till sin bror som fyller 19 idag, grattis! :) Efter det kommer den fram en kvinna och frågar om vi har en minut, och självklart svarar vi ja. Då frågar hon oss om vi har lust att vara hårmodeller för Lóreál på söndag & måndag! Kul va?? :D

    På tåget hem pratade vi om allt, jag blir så glad av att vara med henne! Hon är så full av liv och positiv, vi pratade om värderingar och att alltid vara positiv. Jag bet mig i kinden och sa "fan vad dum jag är, bet mig i kinden" och sa sen "eller jag menar, tur att jag inte bet mig i tungan!) man ska "lura" hjärnan och bara tänka positivt!! :)

    Nu har jag slagit in smyckena och lagt dom i en pingvin-ryggsäck (ni vet sånna med godis i man hittar på färjor) och trosorna ska tryckas ner i en tom whiskyflaska (dock med tråd i, men det kommer hon inte se, haha). Fixade även lite med tobbes present, vi firar ett år på söndag.. Tänk vad fort tiden går! :)

    Outfit:
    * Randig skjorta
    * Blå / svart sjal
    * Pärlhalsband
    * Mörka jeans
    * Vanligt burberryskärp
    * Guld Chanelörhängen, silverarmband, pärlarmband och ett läderarmband.

    Någon som har ett bra tips för solpuder? Och kom igen nu, behöver tips på kläder för  halloweenfesten!!

    Vad händer i helgen? Det är så kul att veta vad alla gör! :)

    Kram, T


    torsdag, snart helg!!

    hej!

    Läser Vr, dricker citronvatten och tittar på Paris hiltons nya musikvideo, vad fan är det här!? En kille som blir mobbad men blir lycklig av att tänka på när paris åmar sig på katedern i klassrummet, i hans säng.. O nu ser han henne på riktigt, när hon klär av sig.. haha, okej nu kom ett bra slut. Han går med henne in i hans skola, och alla blir helt till sig. Men bortsett från hans revansch var den urdålig, och är det verkligen meningen att man ska mima till sin egen låt?

    Jag älskar lektioner som går bort i schemat för att man har ett stort arbete som man kan arbete med hemma! Tack vare vårat grubbarbete i Naturkunskapen slapp jag lektionen idag och slutade 11:15 och imorgon slutar jag direkt efter fysen, också 11:15! Ibland kan skolan göra en så glad, haha! (Matteprovet gick också jättebra, varför går det super när jag inet pluggar råmycket?)

    Imorgon ska jag in till stan med Malin och köpa present till Clara med Vic & Tob (?) skriver sen vad det blev.. Och efter det bjuder hon på tårta hemma hos sig, ska bli trevligt!

    Behöver en ny klänning till nästa vecka, eller ska jag satsa på en vit skjorta och ett par riktigt läckra mörka jeans? Eller ett par jeans & en riktigt läcker partytopp? Hjälp mig att fixa kläder för en halloweenfest!


    it takes two

    Hej!

    " Det finns inget som kallas misstag bara vad man gör och inte gör "

    Idag har jag gymmat med tjejerna och nåra killar i klassen, vi slutade 11 30 (ingen matte!) så vi åt lunch och tränade efter :)

    Imorgon har jag matteprov, så ikväll ska jag plugga lite & träffa tobbe som jag inte har träffat på hur länge sen helst känns det som.. Var lättare i nian då vi gick i samma skola :/ Ett år på söndag, tjuhu! :)

    Tittar på Tyra Banks show, visste ni att nästan 10 miljoner kvinnor lider av ätstörningar?  En tjej beundrar Mary-Kate Olsen för att hon "har kraften att inte äta, hon är anorektisk och jag är bullimistisk.." Det värsta är att hon tycker det är normalt.
    Och jag kom och tänka på en sak när folk förändras från att tycka något är helt fel till att faktiskt använda det som ett synonym för normalt. För jag har själv gjort det (inte kräkts, utan ändrat min åsikt..). Men det har jag inte märkt själv, utan det har jag fått höra från omgivningen. Och ibland sårar det, för jag tror ju inte att jag har förändrats, jag tror ju att jag har samma värderingar och åsikter som innan.. Men samtidigt är det något bra, att människor säger till när man börjar förlora fotfestet. Det som jag tror sårade mig, var att jag hade ju kvar samma värderingar osv inom mig, men jag visade det inte, och vem kan se vad du har inom dig om du inte visar det? Det fick mig att se mig som samma person men andra såg mig som förändrad.


    ..

    nu orkar jag inte skriva någotnting för ALLT i mitt liv går åt helvete. 

    Kärlek..

    Idag kommer farfar, yippi! Imorgon ska jag till Stockholm med Sanna, ha en tjejdag och bara ta hand om varandra efter all skit vi båda känt av. Vilken kan botas med lite prat, god mat och shopping, i vårat fall :) Efter det ska vi träffa resten av gänget och äta middag på thairesturangen Sabai Sabai och efter det se en rysare hos Emma. Någon som har ett tips på en riktigt läskig film? ;)

    En sak jag undrar över. Jag tycker det finns lite olika sätt att se på den hära kärleken som så många mår dåligt av och som så många är överlyckliga över.
    1. Olycklig kärlek, kan vara förjävligt men man drar oftast en lärdom av det.
    2. Ömsesidig kärlek, det bästa som finns, nackdelen är dock att andra saker i livet bortprioriteras..
    3. Trygghetskärlek, man lever i ett förhållande men är inte säker på om det är rätt eller inte, kör på bara för tryggheten. Negativ pga känslomässiga berg&dalbanor, positiv pga man har alltid någon.
    4. Ovisshets kärlek,  positiv om man är singel (förväntansfulla flörtar..) negativ om man är i ett förhållande då man är osäker istort sett 24/7.

    Vem sa att kärlek är så himla bra? Fan vad jag hatar när människor har rätt. För vem längtar inte efter den där känslan i magen eller första kyssen, ÄVEN om man har blivit sårad?

    t


    i'll go anywhere just to win your heart

    Hej!

    Har tänkt skriva lite tips idag om allt möjligt , dock ej om några skönhetsprodukter, utan mer hemma-tips!  Det blir längre ner.

     Besökte gymmet idag (igår också!), var lite orolig eftersom jag skulle träna där ensam för första gången & det brukar oftast vara killarna i trean som tränar när M,N och jag kör våra pass men man måste ju kasta sig från ett stup ibland.. relativt sett.. Bet ihop och gick in, och möttes av en liten tjejgrupp som skulle lära sig träna, två killar jag sett förut, två lärare och en (vad jag antog) pojkvän till en av tjejerna! Så nu kunde jag träna helt ifred utan att störas, haha! Man blir så stolt när man har gjort något man inte trodde man vågade/klarade av, även om det är en liten sak!



    Dagens hemma-tips!

    1. För att rensa porerna:
    - Ta ½L kokat vatten, tillsätt skal från en halv citron & ett par matskedar rosmarin/timjan eller pepparmynta & häll i en stor bunke/kastrull. Håll huvudet över bunken (ta bort håret!) och använd ex en handduk över och låt ångan öppna porerna i 15min, sedan (ev kläm finnar innan!) kyler du ner ansiktet med iskallt vatten för att stänga porerna.
    2. Armsvett?
    Använd 20%-ig aluminiumkloridlösning (kosmetisk preparat som köps på apoteket) fukta en bomullstuss och badda armhålorna med den efter du har tvättat dig.
    3. För att få glansigt hår:
    Blondin - använd lite citronsaft när du sköljer håret från shampoo.
    Brunett/svart/rött - använd istället äpplevinäger.
    4. Dålig andedräkt, förkylningssår eller blåsor i munnen?
    1 matsked 3%-ig vätesuperoxid, blanda med 1 glas vatten, skölj & gurgla munnen grundligt, svälj inte!
    5. Svårt att sova?
    Ta ett varmt bad, låt någon massera dig för att få musklerna att slappna av, eller / och drick nyponte som innehåller torkade nypon som verkar lugnande.
    6. Bara... EN tub av favortläppstiftet?
    Skär av en bit av läppstiftet och lägg i en tom burk (finns på ex Kicks) och mickra på full effekt i en minut. (obs, ska bara smälta, ej koka!)

    Hoppas något kom till hjälp! :)

    t


    NYHETER :)

    Läste i city (o på alla andras bloggar..) att Richie & Hilton har blivit sams, var det bara jag som såg avsnittet i Lettermanshow där Hilton sa att allt var ett PR-trick!? Suck!

    Enligt
    det här testet... jag blev läkare & har tydligen en kärleksfull relation till allt vetenskapligt.. haha. Borde nog inte sas allt för seriöst ;)

    Är du ltie deppig nu under hösten? (Precis som jag?) ;p Ett tips är att äta mat med antioxidanter, ex blåbär & kiwi. Det morverkar kroppens process att producera negativa hormoner! :) Så frossa!!

    Vill du få gratis godis? :)




    .. Men jag antar att det hör till hösten att bli lite smådeppig ibland. Lyckas just nu göra fel överallt. Kan inte räkna matte på lektionen, vet inte vad de tyska orden är på svenska, lyssnar inte när min historialärare pratar om medeltiden eftersom jag är upptagen med att fundera och klottra meningslösa saker i mitt block.
    Börjar bråka med min lillebror (som ibland känns som en storebror..) bara för att jag själv är på dåligt humör.
    Vet inte hur jag ska bete mig, prata, tänka, agera i alla situationer, det fungerar bara inte!!

    (Har iallafall lärt mig av Stefan hur jag ska slappna av. Jag ska hitta ett mantra (ett tvåstavelseord, eller vad det heter, typ han kan, ha ha, mo ma, etc.. å sen ligga på rygg och upprepa detta och när en tanke kommer upp, bara fokusera på mantrat. Ska testa ikväll!)

    Säger man inte att man vågar ta ut sig på dom man verkligen älskar ....?

    gratis godis!

    Hej, sitter i skolan och väntar på min engelskalektion som börjar om fem minuter. Grupparbetet som massmedia går bra, vi har kommit ganska långt nu!  :)

    Nu till det roliga.. Den här sidan handlar om att du blir medlem i vissa sidor utan att förplikta dig till något (men läs noga innan) och för varje gång du har blivit medlem i något får du en godis gratis (ex strawberrystick, werthers original osv osv) och när du har samlat ihop 25st får du dom postat hem till dig - gratis!
    Bli medlem!

    ha en toppendag och gör som jag (fixar skoldagen med mörk choklad!) - njut av lite vardagslyx - en skopa ben&jerry's kanske? ;)
    puss!


    Antog utmaningen av Elisabet, den handlar om att lista 10 positiva egenskaper hos sig själv. O det kan ju vara rätt svårt, men det är viktigt att inte glömma bort att alla har många positiva saker, så jag tycker alla ska ta den här listan :)

    Jag...

    1. ..Är duktig på att komma iväg å träna
    2. ..Har bra studieresultat
    3. ..Försöker alltid se saker från olika perspektiv (lär mig varje dag..)
    4. ..Är nöjd över min hårfärg (äntligen!)
    5. ..Är lång
    6. ..Är duktig på att improvisera (ex när det gäller tal i skolan och jag har glömt det!)
    7. ..Kan driva med mig själv
    8. ..Kan laga jättegoda desserter
    9. ..Är modig när det väl gäller :)
    10.. Tar 26kg i bänkpress (haha som nr 7 i listan, plus någonstans ska man väl börja:D)

    Träning och reklambilder

    Hej!

    Tack vare min tyskalärare hade vi ingen lektion idag vilket betyder gym för mig och natalie! Idag tränade jag problemområdena igen, haha! Bäst att göra dom till "icke problemområden" ;) Träffade  Tobbes syster där också, treorna som hade styrketräning som individuellt val tränar tydligen nu. Trevligt :)

    I skolan har vi ett grupparbete där vi ska leta efter reklamannonser och sedan  analysera, det är helt sjukt hur mycket press vi tjejer har på oss utifrån all massmedia! Och killar - självklart brunbrända, vältränade kroppar och snyggt markerade käk-/kindben.. Självklart är det toppen att vara hälsosam men man kan vara hälsosam utan att ha sexpack på magen som tjej. Nu säger jag inte att det är fel - jag strävar (faktiskt) själv efter ett någorlunda likt mål, men det är själva pressen som är fel. Rätta mig?

    Är det okej att vara otrogen, om ens bara för en gång? Om det var så länge sedan att personen knappt kommer ihåg? Är det mer "okej" om personen är full? Om de har bråkat?

    När är det okej att vara otrogen, och vad räknas som otrohet?


    myslördag!

    Hej!

    Kvällen igår.. blev inget spa, det blev för ont om tid! Vi bakade pizza med fullkornsmjöl och njöt (malin tyckte väl inte att den var klar, men det var den) och efter det mumsade vi i oss lite godis (+/-=0, haha)
    Vi tittade på American Pie 4, ååh den är ju så himla pinsam!! Klarar inte av sånt alltså.. Men ok var den iallafall. Jag och Carmen sov hos Malin, eller sov & sov, Carmen har rethosta men tillslut kunde vi somna ;)

    När vi vaknade låg vi kvar i sängen och pratade lite innan vi gick ner och fixade en jättegod frukost, låååångsamt för att bara njuta. Sen såg vi filmen Mona-Lisas leénde, med täcken och levande ljus. Jag älskar verkligen hösten när man får mysa rejält!

    Ikväll ska jag på bio men tobbe, han har match nu så vi får välja en annan senare.. Kan man ha mockastövlar i regn?! Fan om det börjar regna..

    Nu vill jag bara att det ska börja snöa, jag vill ha snöbollskrig och åka snowracer ner för backen, tjoho! Och såklart en massa mys.. ;)

    Thowe

    fysfredag

    Hej,

    Min blogg's design är helt obegriplig.. Ser ni headern eller är det min dator som är helt pucko? Suck.
    Idag är det iallafall fredag = fys! Jättehärligt, tills jag förstod att vi skulle vara med musikgruppen för min lärare var på begravning.. Så 75min aerobix med en massa danstjejer och killar med dålig kondis istället för min favvo..
    No-provet gick förhoppningsvis bra, lyckligtvis paniklärde jag mig två saker på lunchen som faktiskt stod i provet! Puh. Tack Malin & C:o :)
    Ikväll blire spa med tjejerna, gud vad mysigt! Längtar till halv sex!!

    Så Carl Bildt blev utrikesminister, jag trodde han skulle bli men ingen annan verkar ha tippat som jag? Haha. :)

    Eftersom vintern inte har kommit än kör jag fortfarande på brun hy, igår lånade jag "tan in a spray can" från min lillasyster och wow.. Vilket resultat! Nu kör jag stenhårt på det här innan det blir fräsch hy (okej, vit) och rouge & naturlig sminkning :)

    Vad ska ni göra i helgen?


    Utmanad av
    Sanna, så här kommer den!
    One three hill eller O.C:
    Hmm OC antar jag
    Ute- eller hemmakväll: Beror lite på, ute, tror jag!
    sex eller mys: Mest mys, tror jag :)
    Salt eller sött: Salt
    lyx eller budget: Lyx
    sommar eller vinter: Vinter för romantik, sommar för nöjen!
    När är du Född: 1990
    vad har du på dig en ledig dag hemma: Ett par korta mjuka shorts & linne/tshirt
    Favoritresturang: Röd vin & Sabai Sabai i sthlm.
    Favoritfilm: Just nu blir det sex and the city-boxen.. ;)
    Drömväska: Vit kuvertväska från chanel
    Har du barn: Nej!
    födelseort: Mölndal (utanför gbg)
    Smeknamn: Towi, Tola, Stumpan, Toli, Tolabandola
    Favoritfärg: Vitt!
    Drömprins: Hihi. Tobias!
    Har du varit kär: Japp, och är!
    Favoritlåt : Har olika för olika ändamål men pink "who knew" & martin stenmark "sjumilakliv"
    Maträtt: Oxfile & bearniesås, tacos, nästan allt JAG lagar. haha.
    FavoritResemål: Rosor, rosor, rosor!
    Tycker inte om: HISSAR! fyfan.
    Senaste sjukhusvistelse: Hmm. Är typ aldrig på sjukhus..
    Favoritdricka: Grönt te, cola light & en smoothie som jag självklart har kommit på själv ;)
    Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vita hos både mamma & pappa
    Vad gör du när du är uttråkad: Läser en tidning, går en promenad eller "datahäng"
    Missbruk: Cola light & mitt bankkort
    Vän som bor längst från dig: SANNA som har flyttat till Solna :(
    Vad retar du dig mest på: Tjejer som är "tihi fniss uh oh hahiahie" typ. Fjolliga.
    Läggdags: Försöker alltid gå runt nio för att orka med, men det blir alltid runt halv elva...
    Nagellack: Älskar mörkrött men använder antingen glans eller fransk manikyr.
    Husdjur: Nope. Räknas det med brorsan?
    Skostorlek: Huh, 41.
    Syskon: En riktigt bror, 5 styvsystrar.
    Favorit pålägg: Har alltid på skinka, ost, gurka, tomat & sallad. Inget smör. Yummie!
    Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar:
    Cancerforskning.
    Vilket är det vackraste ordet: hm. "SolnedgångPåSommarenPåEnKlippaMedÄlskling"?
    Bästa bok du läst: John Grisham "Domen"
    Är du Internetberoende: Ja, bra sätt att prata med vänner! :)
    Favoritparfym: Forever and ever Dior
    Gillar du snö: Har jag bra skor - JAG ÄLSKAR SNÖ!
    När köpte du något åt dig själv sist: Idag. En cola light, haha.
    Vilken är din bästa egenskap: Förhoppningsvis att jag är social? Och streetsmart! ;)
    Senaste pojkvännen: Tobias, snart ett år.. :)
    Vilken film såg du på bio senast: Hotet inifrån. Blir bio på lördag igen! :D
    Senaste köpta skiva: Köper aldrig CDn. Kanske en absolute music när jag var elva?
    Favoritgodis: Choklad i alla dess former, surt lakris & sega surisar.. yum!
    Studier eller jobb: Först studier, sen jobb.
    Bästa kompis: Kan inte rangordna. Ni vet vilka ni är, både killar & tjejer.
    innerstad eller liten ort: Liten ort nära storstan!
    Favoritbloggar: Debbie, Michaela, Lorenza & många fler som jag tyvärr inte kommer ihåg.. *skäms*
    Nytt eller vintage: Blandat, såklart. :)

    Utmanar alla som vill!

    yippie, iform.se´s nyhetsbrev har kommit!

    Hej!

    Vet ni vad!? Idag fick jag mitt första betyg i ubg (gymnasieskolan jag går i) och det var ett mvg! Tjoho! I no också! Och den gamla gubben.. Suck. Menmen, ger han mig mvg:n är jag nöjd.

    Måste måste måste sluta dricka cola light! Idag blev det en pepsi max istället, men den får jag huvudvärk av. Känner mig som en rökare som inte kan sluta. Borde jag agera psykolog? "Varför dricker jag just cola light? Vilka känslor döljer sig? Hur skulle ditt liv se ut utan cola light?" Suck. Livet är orättvist...

    Gick hem till tobbe en snabbis efter skolan (inget gym alltså)och köpte med mig lite medicin i form av en sporttidning, c-vitamin juice, halstabletter och godis. Vet inte om det bara är jag eller alla, men jag menar när man är sjuk behöver man lite extra omtanke, i mitt fall mycket choklad och te (och några vr, cosmo & elle) så blir man frisk mycket snabbare!
    På hemfärden från honom östre regnet ner (skitkul, mina mockastövlar mår ju prima efteråt..) men jag lånade ett paraply så det kunde ha varit värre.

    Imorgon har jag NO-prov igen (energi), och min bok har varit hos mamma ¤gulp¤, men jag är rätt säker på det mesta, och det är ett litet prov. Inte tappa gnistan nu bara.. ;)

    Imorgon har jag fys, yippie! och spa-kväll med tjejerna, nyttig hemmagjord pizza, grönsaker och dip och massa manikyr, massage, ansikts-/hårmask. Mmm. Underbart. Och på kvällen är det lilla melodifestivalen och min styvsysters kompis lillebror ska vara med! Rösta på nr 4, han heter Rufus! Till det blir det godis, som ett perfekt avslut på den härliga kvällen.

    På lördagen ska jag bjuda tobbe på bio, som att fira att han spelar innebandy med A-laget nu, visst bio är inte så speciellt men vi tänkte ändå gå och då kan ju jag bjuda :)

    Kram!


    kanelbullensdag!

    Gymmade idag, fy vad gött! Körde problemområdena, alltså insida-lår, huden mellan armarna & ryggen (typ armhålan.. ni vet) & mage. Efter det gick jag, Malin, Natalie & Jois o Vic till centrum och köpte ett baoutastort äpple (!) och kanelbulle som vi åt hemma hos mig, mums!

    Fick en försenad födelsedagspresent av Vic & Jois, en Friskis&Svettis tidning & en bok "Fysträna med Kapten Thool"! Perfekt eftersom  jag är inne i en sån fas just nu!

    Min älskling är sjuk, jättejobbigt eftersom jag inte kan träffa honom då. :( Det är så mycket i skolan och hemma och våra livsscheman passar helt enkelt inte just nu. Och så kommer en sjukdom. Toppen.. Är han sjuk imorgon ska jag överraska honom med lite gott så han känner sig bättre :)

    Jag är sååååå himla beroende av cola light! It sucks! Sure, no kcal & inget fett, blablabla.. Men sötningsmedel är aldrig bra i stora doser och jag dricker iofs inte mer än vad som är "rekomenderat", men 0.33 L per dag.. Oj då.. Vad tror ni..? :/

    Bjuder på en bild sen jag och Tobias var i Karlstad ( lägg märke till att jag är ett STORT FBK-fan & Han är aikare.. ;) )

    34450-8


    dyster dag

    Skolfoto idag, kände mig som en sardin i en konservburk.. Stod längst upp, håret hade ingen lust att samarbeta, inte heller fotografen. Suck. Känns så trist när en fotograf bara tar en bild för att den måste, är det inte roligare att vara lite engagerad??

    Vädret är grått & trist, och mitt sinneshumör är inte så mycket bättre.. Visst, det är jättemysigt att sitta ihopkurrad med någon man tycker om och bara mysa, men att vara tvingad till en tyskauppgift när allt annat känns surt.. Usch..

    DH ikväll iallafall, en liten guldklimp i min dystra tillvaro!

    Imorgon är det kanelbullensdag, passa på att njut utan dåligt samvete! Själv ska jag köra skiten ur mig på gymmet innan jag, Natalie och Malin ska upp till centrum och njuta av en bulle!

    Fortsätt gärna rösta! Behöver er hjälp :)

    "nu skiner solen på oss!"

    1. Hej allihopa,
      jag hatar verkligen måndagar men tack vare lite smör fick jag skippa tyskan om jag gör uppgiften hemma. Och det är världens enklaste uppgift, skulle vara klar efter 15 min! Å i skolan är man i 1h & 35 min. Härligt. :)

      Idag har jag varit kärleksfull, bara tänkt kärlekstankar hela tiden! Har saknat min pojkvän och har tänkt på hur braiga mina vänner är. Har bara lust att dansa! Ser nog ut som jag har blivit religiös eller fått 3 önskningar av Aladin.. hihi. 

      Åh Rix morgonzoo.. Härligt som tusan, vill ha morgon hela tiden!


      Glöm inte, Modo - FBK ikväll.. ;)

      Blev inspirerad av 
      Hannah att göra min lilla höstlista (som jag har gjort typ 10ggr redan kanske?) men det är alltid lika kul! :D

    ¤ Mörkblå kappa från H&M
    ¤ Doftljus med dofter som kaffe, vanilj, kanelbulle & julpynt (om jag nu hittar en sådan!)
    ¤ Underkläder med ädelstens-färger, ooh!
    ¤ En lång halsduk, gärna en vit kashmir..
    ¤ En enkel mössa, en vit eller ljusrosa. En tunn sak som inte messar upp håret, gärna!
    ¤ En röd handväska, hittade den perfekta men bangade - varför.. ?
    ¤ Bestämma mig för en hårfärg  - rösta!

    34450-1434450-1334450-7
    den blonda är sen förra året å min grimash.. no comments. titta bara på håret, snälla du!

    Blond, brunett eller ljusbrunt?


    konstig söndag

    alla kan inte vara den man alltid utger sig för att vara eller hur?
    idag har jag varit så himla mätt (o äcklad) från igår att jag har inte alls haft några som helst hungerskänslor. hemms hos sofia åt jag ingen frukost (tänkte då att jag kunde äta hemma efter jag hade sovit en stund) men hemma var jag inte hungrig och jag kunde inte somna om heller. Så det jag har ätit idag är två äpplen, en kopp te och två glas cola light. Och jag är så jävla mätt (eller så blockerar jag bara).  Jag som är så noga med att säga till alla andra att det är viktigt att äta, och att äta rätt. Shame on me..

    positivt:
    ... det börjar bli kallt, vilket betyder snygga höstkläder & mycket mys!
    ... att jag är på bra humör, trots de lilla jag sov i natt.
    ... att jag har världens finaste pojkvän, kan man vara som nykär efter 11 månader?!
    ... att jag får låna petras satc-avsnitt, vi såg inte klart alla igår (pussies!!)

    negativt:
    ... baksmälla (men av godis å skit, inte sprit!)
    ... min raggsocka har ett hål vid tån och jag är kall *buhu*
    ... jag har inte långt hår. Kommentarer överflödiga.
    ... att jag är ngt imellan blond & mörkbrunett.
    ... att jag klagar
    för jäävligt & jag vet inte hur jag ska bete mig!


    Helgen är över...

    God morgon allihopa,
    helgen har varit helt okej, dock för kort.. Men säg någon gång man tycker motsatsen? Skriver lite trögfattat idag,
    har bara sovit 4-5h inatt!
    I fredags kom gänget över för att heja fram idoldeltagarna och efter det sov tobbe här - finns det något bättre än att vakna upp med den man älskar?
    I lördags skulle jag och tobbe ta ett tidigt tåg in till kista för att titta på skor (och jag följer självklart med!) men det kraschade efter att tobbe ville ligga kvar å "ostressa".. haha. Använde mina nya stövlar tillsammans med en brun mockakavaj, jag är helt förälskad! Dom är mina nya älskare, moaha.
    Jag hade fått 20% på H&M efter någon tävling, och självklart måste man ju använda dom, eller hur? Så vi tittar runt på H&M i flera timmar känns det som, tillslut bestämmer jag mig för en bh, trist men något man brukar ångra att man inte köpte haha ;) Tobbe hittade en plånbok och ett par lacosteskor, riktigt schyssta faktiskt! Efter det åkte jag hem till Sofia för att äta middag (tacos) & titta på satc med "ny-kända-klasskompisar" så att säga.. Det var jättekul, vi kom alla överens om att alla killar borde se sax and the city - har inte för många tjejer önskat att en kille visste saker som ex Miranda eller Carrie tar upp i serien? Skolan borde visa satc för alla killar från 13 år! ;)
    Vet ni vad? Förra helgen åkte ju jag till Karlstad och på söndagen gick vi en tipspromenad, och gissa vad!? Jag och mamma vann!! Stockholmarna vann i Värmland, fyfan vad gött! (Fast jag måste medge att jag faktiskt gissa på ganska många.. Vem fan vet hur mycket avföring en daggmask gör av med under ett dygn!?!)

    Brutalt, men är man så dum att man mördar någon..

    Skolfoto på Tisdag.. Vit skjorta och tunnstickad top över möjligtvis? Any tip?

    En utmaning från Clara,

    Mitt bästa köp: Mina joggingskor. Skittråkigt svar- jag vet. Men tack vare dessa underbara skor har jag börjat träna mer!
    Mitt sämsta köp: Ett par svarta "uggs" men "hår" på.. Som typ alla fjortisar hade förut, usch, usch usch!
    Mitt dyraste köp: Oj det har jag inte koll på.. Mamma betalar, jag slösar bara!
    Mitt billigaste köp: Är nog mitt pyjamaslinne från H&M eller något smycke ngn stans..
    Mitt senaste köp: En mörklila BH med ljusrosa sidenband och ett litet diamantsmycke.
    Mitt nästa köp: Är ständigt på jakt efter ett par jeans. En kappa ska jag också skaffa, en halsduk, en söt mössa, en sportväska, en ny handväska..
    Ett köp jag ångrar att jag inte gjorde: En röd handväska jag hittade någonstans i sthlm, hade varit perfekt i höst..
    Mitt önskeköp: Den lilla svarta designad av YSL.